Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlavkoSlavko

Facet po 40 tce - czy to stary kawaler ?

Polecane posty

Gość IMO13716
Jestem facetem i popieram punkt widzenia Darkera. Teraz macie już dwuch - zatkało kakao?

Gość IMO13716
"ó"

"prawiki mają jakieś obsesyjne uprzedzenia na temat 30 lub 40 -letnich wolnych kobiet" A to dziwne bo z takimi się lepiej rozmawia niż z młodszymi. Tzn. mniejszy stres i nie muszę udawać kogoś fajnego. "a nie przyszło ci na myśl , że mogą być i ''dobitki'' które po prostu rozstały się z facetem lub rozwódki(i wcale niekoniecznie z dziećmi) ?" Z iloma facetami - to jest pytanie. "i nie wiem co niby ''przejścia'' mają do tego? czyli każda która rozstała się z facetem - musiała być koniecznie bita, maltretowana i nie wiadomo co jeszcze?" To nie temat o przemocy w związku.

"napisalam ze lepszy 42 latek z zainteresowaniami niz 20 latek, ktory caly dzien spedza przed tv, na co ty, ze 20latek nie ma pieniedzy na takie zainteresowania, a ja probuje Ci uzmyslowic, ze wazne zeby miec zainteresowania i pasje, nie musza zaraz kosztowac fortuny" Ja pasje i zainteresowania mam ale jakoś nie rozumiem jak to ma się do twojego wywodu. Że jestem lepszy od jakiegoś co tylko gry napierdala? No to jestem i co z tego?

darker do ciebie żadne argumenty nie docierają:)) wszystkich równo krytykujesz! tak! wiemy już że jesteś najmądrzejszy i to co piszesz jest najtrafniejsze!:))

"darker do ciebie żadne argumenty nie docierają wszystkich równo krytykujesz! tak! wiemy już że jesteś najmądrzejszy i to co piszesz jest najtrafniejsze!" Zmuś się do wysiłku intelektualnego i pojmij, że nie każdy będzie się z tobą zgadzał.

chyba straciles watek:) Probowales mi wytlumaczyc ze mlode dziewczyny sa ze starszymi facetami dla kasy, wiec ja napisalam ze nie koniecznie ze starszy facet jest bardzie dojrzaly, i ma zainteresowania, na co ty, ze 20 latka na nie nie stac... itd rozumiesz?

Gość diri noire
a co to za różnica czy np. z jednym, dwoma czy dziesięcioma ?

diri noire, no jednak roznica! zasadnicza! kobieta musi sie szanowac, jakbym byla facetem w zyciu nie zwiazalabym sie z kobieta , ktora spala z dziesiecioma facetami :( fujj

"Probowales mi wytlumaczyc ze mlode dziewczyny sa ze starszymi facetami dla kasy" Nie zawsze. Głównie widzą w nich coś w rodzaju ojca. Bo taki się zajmie wszystkim, zaopiekuje etc. Taki gość ma wszystko poukładane (większość) a taki 20-latek dopiero zaczyna.

No i tu sie z Toba zgodze:) Sprobuj tylko zrozumiec, ze nie wszyscy sa tacy sami. Jedne w starszym facecie szukaja opiekuna a inne poprostu kochaja i tyle... milosci nie liczy sie w latach, cyferkach, prawda?

"milosci nie liczy sie w latach, cyferkach, prawda?" Ależ skąd :D Liczy się dobre serce :D Z tego wniosek, że jestem gorszy od Hitlera :D

Gość diri noire
spanie z kimś z kim się jest w związku - noo straszny brak szacunku poza tym ''była'' nie w każdym przypadku równa się ''spała''

"spanie z kimś z kim się jest w związku - noo straszny brak szacunku" A z iloma będziesz aż ci się znudzi i poszukasz statecznego jelenia na wczesną emeryturę zwaną także małżeństwem? "Ile masz lat, ze masz taaakie doswiadczenia?" A po co ci ta informacja? I tak wiem co napiszesz.

Gość kafe schodzi na psy
ależ dawno mnie tu nie było :P czytajac ten wątek niezle sie usmiałam :D Slavko Masz 42 lata a wyglądasz na 32 ? Wybacz w bajki nie wierzę już dawno :D Jesteś kawalerem i tak jak już ktoś tu napisał cięzko wyjsc w tym wieku z tego stanu. Piszesz : Nie mam schizy starego kawalera ale czasem myślę czy czegoś nie przegapiłem? Dobrze mysłisz, przegapiłes dobry czas na założenie rodziny a przynajmniej na znalezienie kobiety z którą mogłybs ją założyc. Owszem biologia Cie nie ogranicza i dzieci miec możesz w kazdym wieku, ale wybacz ty bedziesz zmieniac pieluchy kiedy dzieci Twoich kolegów będa w gimnazujum ( nie wspominam o tych , którzy zafundowali sobie potomstwo w wieku lat 20 ... ), bedziesz dla nich dziadkiem..:O Smieszą mnie teksty , że : jeszcze wszystko przed Tobą" .. Co niby ? Starośc, artretyzm czy smierc? Najlepszy wiek ? Ale na co ? A ze nie znalazłes tej jedynej ... może własnie w Tobie jest problem ?

Gość diri noire
gdzie ja napisałam, że to moje doświadczenia? nie można przykładu podać?

"niezly jestes, bo ja jeszcze nie wiem, a ty juz wiesz" Temu tutaj piszecie, że wszyyyystko przed nim więc co ty niby możesz napisać mi? :D

Gość do lux
darker ma 27 -i dla jasnosci facet nie lubi nikogo prócz siebie:D

Przed 30-stką jestem. A teraz będzie zalew banałów od których bolą zęby. :D

"dla jasnosci facet nie lubi nikogo prócz siebie" Ja lubię tylko Doktora Housa. Nie wiesz to się nie wypowiadaj.