Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlavkoSlavko

Facet po 40 tce - czy to stary kawaler ?

Polecane posty

"Darker, czytam Twoje wypowiedzi i mi Cię zal." Tak, tak wiem: żal.pl. To zaczyna być już nudne. "Na jakim Ty swiecie zyjesz?Jakie kobiety spotykasz? Skąd w młodym człowieku tyle goryczy, złych emocji, nielubienia ludzi po prostu." A co ma piernik do wiatraka? Przestań pisać farmazony i odnieś się rzeczowo do tego co ci się nie podoba a nie z jakąś "psychologią" wyjeżdżasz. "Musisz byc bardzo nieszczęsliwym człowiekiem." Masz pecha bo jest odwrotnie. Spróbuj z innym. "bo będziesz umierał zgorzkniały i sam." I dobrze.

Gość aha i achhhh
odpowiadam na pytanie z tematu: Nie, to jest niedoświadczony młodzik, cholera jasna, ma jeszcze mnóstwo czasu na ułożenie sobie życia. zadowolony? :o

Gość do autora:)
ale Darker wie lepiej:)i nikt go nie przekona:)najbardziej natomiast zna sie na doswiadczeniach, psychice i mentalnosci kobiet dojrzałych:)przepraszam, przechodzonych niedobitków:)

Gość aha i achhhh
wpadlo mi w oko cos, nie "windsefing" tylko windsurfing.

Gość misio075
Witam ! myślę,że w wieku 42 lat można jeszcze ułożyc sobie życie i znaleźć odpowiednią kobietę w Twoim przypadku,mam tu na myśli założyciela tematu.Trzeba szukać,rozglądać się....

"kiedy mialam 19 lat przez rok bylam w zwiazku z 30 latkiem i bylo super." Wiem, że było super :D "Wiesz co w nim bylo, czego nie mieli faceci w moim wieku? dojrzalosc! on umial sie wypowiedziec, zachowac..." Tyle zalet... Ale jednak ci przeszło :D "Darker, są też "niedobitki" w postaci kobiet które wcześniej źle trafiały" O takich właśnie pisałem. Tych się trzeba wystrzegać najbardziej bo taka weźmie z braku laku

nie wiem, co to zal.pl, czuje zal autentyczny.o mamo, skąd w męzczyznie tyle jadu?zal człowieka.

"ale Darker wie lepiej i nikt go nie przekona najbardziej natomiast zna sie na doswiadczeniach, psychice i mentalnosci kobiet dojrzałych przepraszam, przechodzonych niedobitków" Wiem do czego kobiety są zdolne. Przestańcie się kreować na jakieś krynice cnót wszelakich bo się niedobrze robi. Takie same świństwa odstawiacie jak faceci.

A wogole to "starokawalerstwo" to nie wiek, tylko stan umyslu (no i ciala w pewnym sensie tez) . Autor wymienil tyle rzeczy, ktorymi sie interesuje, wydaje sie byc ciekawym czlowiekiem, ktory ma o czym mowic, ma swoje zainteresownia, lepszy 20 latek, ktory caly dzien spedza przed tv albo przed komputerem? watpie! Miedzy ludzmi musi byc to coc, chemia, porzadanie, glod przebywania ze soba, a tu wiek nie ma nic do rzeczy.

"czuje zal autentyczny.o mamo, skąd w męzczyznie tyle jadu?zal człowieka." Wybacz, że nie głaszczę cię po główce.

"A wogole to "starokawalerstwo" to nie wiek, tylko stan umyslu" Polityczna poprawność. "lepszy 20 latek, ktory caly dzien spedza przed tv albo przed komputerem? watpie!" 20 latek raczej nie ma kasy na takie zainteresowania jakie ma autor.

Darker-wybaczam:) jesli to nie jest tajemnica, powiedz mi proszę, skąd czerpiesz swoje teorie?Czy z tego, co dzieje sie wokół Ciebie?Takie zachowania ludzkie obserwujesz? Swinia, to swinia i płec tu akurat niewiele ma do rzeczy.

"ma jeszcze mnóstwo czasu na ułożenie sobie życia. zadowolony? " Skoro chce rodziny... to co robił wcześniej? Obudził się nagle? Ludzie medycynę studiują a jakoś mają czas się poznawać.

Sławek a ja uważam, że jeszcze niczego nie przegapiłeś. Miałeś jakieś swoje zasady, których się trzymałeś w wyborze partnerki - nie pasowało ci coś w lasce to dziękuję. I prawidłowo. Miałeś pasję i to ci rekompensowało brak miłości, zajmowało twój czas. Zgadzam się z Ania że musisz teraz uważać bo kobiety to egoistki:) Nie stresuj się na ciebie też przyjdzie pora. Za to teraz ty masz już swoją pozycję i będziesz mógł poświęcić więcej uwagi rodzinie niż ci co strasznie się pożenili a potem ciułają, albo siedzą całe życie osobno za granicą i wielka rodzina! a te co cię od starych ciuli wyzywają to zgorzkniałe kury domowe:) przyznam że sama zazdroszczę ci tej niezależności:)) pozdrawiam i powodzenia

"taaak i na rower tez nie ma kasy? albo na spacer, czy jogging? Tlumaczenie nudnych i leniwych " Nie ośmieszaj się. Autor pisał o żeglowaniu, jeździe na nartach, narty wodnych i windsurfingu. O grze na kilku instrumentach nie wspominając. Spacery i jogging to każdy sobie może załatwić.

Skoro chce rodziny... to co robił wcześniej? Obudził się nagle? Ludzie medycynę studiują a jakoś mają czas się poznawać. Za bardzo upraszczasz, chce rodziny no to cyk, i ma rodzine? To nie tak dziala! Dobrze ze poczekal, az poczul, ze nadzszedl moment kiedy jest gotowy na posiadanie rodziny. Zona i dzieci, to wielka odpowiedzialnosc. Ilu jest takich, ktorym sie wydawalo ze juz sa gotowi, kiedy mieli 18 lat, a za rok, niespodzianka... rozwod!

"Jesli to nie jest tajemnica, powiedz mi proszę, skąd czerpiesz swoje teorie?" Niby jakie teorie? Ja tu nie piszę o samochodach na wodę. "Nie stresuj się na ciebie też przyjdzie pora" Szklana kula w akcji :D

Gość hahhhahaaaaaa
Już na pewno wierzymy że mając 42 lata wyglądasz na 32 .;)

Daker, on ma narty wodne itd ale ja mowie ze jest jeszcze inna alternatywa, jak chocby wymieniony wyzej jogging, a nie tylko tv i komputer.

"Za bardzo upraszczasz, chce rodziny no to cyk, i ma rodzine? To nie tak dziala!" Miał na to 20 lat. Za mało? "Dobrze ze poczekal, az poczul, ze nadzszedl moment kiedy jest gotowy na posiadanie rodziny." A ile chętnego towaru :D Szkoda, że nie wspomniał jeszcze, że się w kosmos wybiera. Pewnie serwer tego forum by padł przeciążony takie było by zainteresowanie :D "Zona i dzieci, to wielka odpowiedzialnosc. Ilu jest takich, ktorym sie wydawalo ze juz sa gotowi, kiedy mieli 18 lat, a za rok, niespodzianka... rozwod!" Kto normalny się żeni mając 18 lat?

"jest jeszcze inna alternatywa, jak chocby wymieniony wyzej jogging, a nie tylko tv i komputer." No i co z tego że jest? Do czegoś zmierzasz? Jak ja sobie pobiegam to jakoś nie myślę, że to alternatywa za rejs jachtem po Karaibach.

Gość diri noire
prawiki mają jakieś obsesyjne uprzedzenia na temat 30 lub 40 -letnich wolnych kobiet a nie przyszło ci na myśl , że mogą być i ''dobitki'' które po prostu rozstały się z facetem lub rozwódki(i wcale niekoniecznie z dziećmi) ? i nie wiem co niby ''przejścia'' mają do tego? czyli każda która rozstała się z facetem - musiała być koniecznie bita, maltretowana i nie wiadomo co jeszcze? LOL

nie rozumiesz mnie, napisalam ze lepszy 42 latek z zainteresowaniami niz 20 latek, ktory caly dzien spedza przed tv, na co ty, ze 20latek nie ma pieniedzy na takie zainteresowania, a ja probuje Ci uzmyslowic, ze wazne zeby miec zainteresowania i pasje, nie musza zaraz kosztowac fortuny

"malo jeszcze w zyciu widziales! " Ten temat to właśnie udowadnia :D