Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NellyBlu

Faceci 40letni

Polecane posty

Gość nie ma czym sie przejmowac
nellyblu Masz prawo pisac to co czujesz i myslisz. Niki mam ich duzo. lubie sie podszywac;)

sama szczerość czyta bez zrozumienia...szkoda...bo nauczyciele z jej szkoły byli by załamani...Przeczytaj moje wypowiedzi Nelly co pisałem..całość...i dopiero wyrób sobie zdanie.Brałem Cię za kogoś z naszego topiku by Ci trochę pomóc na tyle na ile można..i potrafię.Teraz widzę że nie wyszło...żeby wyrobić sobie zdanie musisz przeczytać calość i wydobyć to o co mi chodziło...Nelly łatwo pisać pomarańczom..tak każdy potrafi...jeśli ufasz takim osobom to gratuluję... Na pewno pisze to osoba która jest mi nieżyczliwa... i nie wiem czy nawet Tobie...ale jak jej wierzysz...bo może to jest osoba z ,,mojego '' topiku jakaś...tak łatwo przecież można zmieniać tożsamość..weź i to pod uwagę..jak zechcesz oczywiście...Powodzenia Nelly...

tak, wadi wszyscy czytają to oczywiste, ale nie lubie kiedy ktoś się mną bawi, wiąże np fakty sprzed miesiecy z obecnymi itp. No zwyczajnie to irytujące. Tym bardziej, ze właśnie nicków mozna mieć dziesiatki i w konia robić każdego, udawać, podszywac się. Niektórych to bawi, mnie osobiscie nie bardzo.

Gość .......suza....
Magnum1. nie bylam na Twoim topiku, podaj temat poczytam.

Gość .......suza....
nellyblu Ty tez sie podszywasz i Masz kilka nikow.

Magnum zerknęłam. Może i nie miałeś złych intencji, ale teraz osoby z Twojego topiku doszukuja się, domyślają kim moge być. A nie pomyślałeś, ze moze właśnie przed kimś stamtąd chciałam sie schowac? Szkoda. Nieważne, nie mam nic do ukrycia, nie jestem przestępcą i mogę pisac co chcę.

suza posiadanie kilku nicków, a podszywanie sie to wg mnie całkiem różne rzeczy. Ja co najwyzej mam jeden nick do jednego konkretnego tematu i już, a podszywanie sie to udawanie kogoś kim się nie jest.

Gość Wadi
Mag mam nadzieje ze nie mnie miałeś na myśli z tą pomarańczą ja nam tu tylko jeden nick.

Gość .......suza....
nellyblu i o to chodzi, piszesz co chcesz i to co czujesz.

wadi pomarańczko jeśli o mnie chodzi to narazie dostałeś kredyt zaufania ode mnie i żadne wypowiedzi nie są o Tobie, ok :-)

Gość .......suza....
Wadi Masz jeden zaczerniony nik i duzo pomaranczowych.

Gość .......suza....
nellyblu zabawka dla innych, ech dziewczyno piszesz na forum gdzie kazdy czyta, pisz na maila. Tam mniej podgladaczy.

Gość .......suza....
nellyblu nie chce mieszac, milo Ciebie czytac, dowodow barak ; )

Gość .......suza....
Magnum 1. Jestes facetem???? sadzilam ze dziewczyna :D upsss

Przecież już zaufałaś Wadiemu..a więc masz już przynajmniej jedną osobę której wierzysz:)...i bardzo dobrze..

Magnum nie mąć. JAk napiszę że nie zauałam, to się wadi pogniewa. Ale jak dla mnie to na zaufanie trzeba czegoś znacznie więcej niż parę dni na cafe. Zaczynam podejrzewać ze i Ty masz jeszcze jeden kiedyś używany nick......

Gość Wadi
Suza dlaczego tak piszesz na mój temat dlaczego taka jesteś ty nawet myślałaś że magnum to kobieta mi wystarczy to co myśli na mój temat nelli .

Gość ......suza......
Wadi a co ja pisze na Twoj temat? hmm.... chyba nic zlego nie napisalam, nie mialam zamiaru nikogo urazic ; ) latam po necie i moze niezbyt uwaznie przeczytalalm wypowiedz Magnum1. sadzilam ze to dziewczyna ; ( wybacz ; )

Gość Wadi
Suza myślisz że to nic złego mówiąc że mam wiele nicków nawet jeśli to jest niezgodne w prawda ?

Gość Wadi
A wybaczać to powinien ci magnum nie ja , o ile coś takiego zechce zrobić :-)

Podejrzewam ze suza jest osóbką z topiku MAgnum, a nawet jeśli nie ona, to że pojawia się Ktosie chcące siać zamęt. NA cafe to norma. wadi jak mija dzień? u nas wreszcie wyszło słoneczko.

Gość ......suza......
nie sieje zamentu, wpadam na kafe popisac z ludkami i wszystko. z Nellyblu spotkalam sie na innym topiku, jest mila i dobrze sie ja czyta. Wadi ------ nie pisz tak do mnie, czuje sie jak grzesznica albo przestepca ; D)), a tak naprawde nie robie nic zlego ; )

Gość Wadiskorpion
Nelli i w moich stronach zaczyna pojawiać się słonko a za nim napewno przyjdzie wiosną . Trochę zrobiło się zamieszania na tym topik ale nam nadzieję że wszystko się uspokoi :-)

suza nie sądze abyśmy sie spotkały. chociaż.... wbrew pozorom cae jest bardzo małe. wadi a to to kto? :-)

Gość ......suza......
tu tez swieci kochane sloneczko ale jest zimny wiart, bylam na spacerze. lubie wiosne ; ) ech...