Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NellyBlu

Faceci 40letni

Polecane posty

green ja jestem strasznym śpiochem, mój organizm potrzebuje minimalnie 9-10 godzin snu na dobę, a że rano córa pospać nie daje, to musze kłaść się wcześniej.

he he wadi noo nie wiem, ale skoro nie to samo co mi, to odpowiedź nasuwa się sama ;-) chyba, ze będziesz ksiażke czytał :-d

o to tak jak ja, ja też śpiochem jestem. Tyle, że ja sobie mogę drzemeczkę uciąć popołudniu, bo mój czas należy tylko do mnie Wadi, dalej myślę, czy wcześniej dziś, czy wcześniej kiedyś :) Plany łóżkowe, fajne i zdrowe taki mały rym na sobotę :)

u mnie drzemki popołudniowe odpadają, bo mała rzadko śpi w dzień a nawet jak śpi to max ok 40 minut i nawet nie zdążę zasnać ;-D

Wadi, ależ ja byłam tu wczoraj. Leżakowałam z lapkiem koło 22giej bo mi po ćwiczeniach mięście parowały :)

Nelly a zabrałaś się już za szukanie pracy? nie wiem jak u Ciebie - w moim mieście jest tragedia po prostu. Moje znajome z różnym wykształceniem i doświadczeniem szukają już kilka miesięcy

ja zmykam już, bo choć chciałabym posiedzieć to oczy odmawiają posłuszeństwa, zamykają mi się. Bede jutro, miłej nocy!

oooo szkoda, że mnie tak zostawiacie. no ale jak się miało drzemkę to się teraz siedzi :) papatki

Gość Wadi
Witajcie , może pora wstawać mimo że niedziela i sprawdzić co nam życie niesie . :-)

hej wadi. Ja sobie wczoraj wykrakalam, mimo że mała zazwyczaj wstaje koło 8 dziś wstała o 6.20

Gość Wadi
A my cię jeszcze wczoraj trzymaliśmy na mecie hehehd

Gość Wadi
Jak chodzi o wyspanie to moze być ale rozbudzenie było ok . :-)

Gość wadi
hej nelli gdzie sie podziewasz ?

Gość beznadziejny grubas 175cm/170k
to nie dla mnie te pozdrowienia,bo ja jestem przed:(

wadi hej. aaa podziewam się, wyobraź sobie że poszliśmy z mężem i małą na "mały" spacer ok 11 i niedawno wrócilismy :-) Zaliczyliśmy 20 kilometrów i odwiedziny u mamy, a teraz smaże frytki i czekam na ulubiony serial. Uwielbiam takie mega spacery...

Gość 90-letni facet
Widzisz młoda damo, kiedy to ja byłem młody kobiety traktowano jak zwierzęta :)

haha ubawiłam się :-) nikt dawno nie mówił do mnie MŁODA DAMO :-D Slicznie :-d wstawkę o zwierzetach pominę :-)

Gość Wadi
Witaj młoda damo :-) pewnie jeszcze śpicie po wczorajszym spacerze ale pora wstawać nelli bo już śliczne słonko świeci . Miłego dnia dla wszystkich co tu wpadną .

Wstałyśmy niedawno, u mojej córci niestety to tak nie działa że jak się zmęczy to dłużej śpi. Wstałysmy, ale zaraz wybywamy na kolejny spacer, będziemy wczesnym popołudniem. Tak jak mówiłam- pogoda się zrobiła to nas nie ma ;-)

Witajcie. Oj dzień dziś naprawdę przepiękny, jak wytrzymać tyle godzin przy komputerze, buuuuuu... Nelly spacerek zrób i za mnie :)