Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zgnebiony

Rozwod po 20 -tu latach

Polecane posty

Go艣膰 zgnebiony
Ciekaw jestem kto usunol moje posty i dlaczego ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nic nie zrobisz
Ka偶dy wie,偶e 艂adna miska je艣膰 nie da . Mo偶e by膰 kto艣 pi臋kny i przy tym pusty jak b臋ben.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
Moze byc jak pusty beben ,zgadzam sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
zgnebiony matacz Ty chyba nigdy kobiety nie miales a jak miales to chyba niezle dala ci popalic , kazdy z nas jest inny , kazda kobieta jest inna , sytuacje sa tylko podobne . Gdybys znalazl " skarb oddal bys go , zostawil bys go nie balbys sie ze juz go nie zobzczysz . P/s zbastuj z wulgaryzmami nawet pod adresem mojej zony ! ! ! ------------------------------------ jestem zbyt samodzielny i bystry jak i sprytny by ktokolwiek da艂 mi popalic - to po pierwsze ! Po drugie jesli Twoja zona to skarb - to skad twoje zachowanie wzgledem niej ktorej jej nie pasuje ! skarb wymaga oprawy , sejfu na pzrechowanie , ty nim nie jestes i stad skarb chce odejsc , pozw贸l mu , bo to jzu nie tw贸j skarb i nie masz nic w sumie do gadania .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
oto Tw贸j skarb - czy ty jestes normalny ? czy nas za wariat贸w uwazasz ? zgnebiony Witam Panie , wiem ze jest to forum dla kobiet, ale gdzie sie moge dowiedziec jak to jest z podejmowaniem decyzji orozwodzie . Czy fakt ze po tylu latach milosc wygasa z jej strony , czy to chec dowartosciowania sie w okresie menopauzy , czy tez ukryta zdrada ? czy utrata racjonalnego myslenia , a co gorsze jak odmowilem zgody na podjecie ewentualnego rozwodu to wokol mnie zaczely dziac sie dziwne rzeczy , policja , falszywi swiadkowie , prowokacje (celowe ktore mialy doprowadzic do awantury) i doprowadzily w koncu oskarzyla mnie o znecanie psychiczne i i fizyczne nie majac nawet zadrapania ani swiadkow , ale swiadkowie sie znalezli , na podstawie opowiadan poza domem w dziwnych miejscach i czasie .Jak myslicie dlaczego tak sie dzieje ?sam juz niewiwm co robic i co o tym myslec. Moze ktos mial podobna sytuacje to prosze niech sie podzieli opinia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 20 lat min臋艂o
matacz podobnie myslimy .... nie wiem dlaczego autor sie 艂udzi i na co czeka . moje zdanie tutaj takie : koniecznie chce udowodnic jej wine rozpadu ma艂zenstwa . ze to niby on dal z siebie wszystko a ona zachowa艂 sie jak egoistka .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wycianj膮 rogazizn臋???
o! to lepiej traktuj膮 偶yj膮cych w tr贸jk膮tach i czworok膮tach ni偶 zwyk艂ych trolowatych osobnik贸w kafeteryjnych c贸偶, takie czasy!!! ale ch艂opaki nie martwcie si臋 i tak my艣l臋 o was to co my艣l臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
matacz ... i 20 lat ... Mysle ze ty nie jestes samodzielny tylko samotny , a na bystrego tez mi nie wygladasz bo jak ja pisze rzeczowo ty sie gubisz w slowach i to bardzo (przeczytaj swoje posty " riposta" ) to gubi sens jak masz pieprzyc bez sensu to lepiej nic nie pisz ! 20-lat... Myslalem ze jestes rozsadna , przynajmniej w pierwszych postach , odnioslem takie wrazenie, ale szybko zmieniasz zdanie , zauwaz jedna rzecz matacz mowi ze ma wszystko ,jest sprytny i przebiegly, wiec mam pytanie ? czego tu szuka , mnie osobiscie sie wydaje ze uczestnicy forum sa osobami z problemami i szukaja wsparcia , wiedzy ,porownan , ja gdybym niemial takiej sytuacji nawet bym o tym nie pomyslal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to 艣ciema!
o! Ty nawet nie jeste艣 zgn臋biony taki g艂upi!!! sroolek lubi macic na kaffe, od lat pr贸buje tu sprzeda膰 swoje "szcz臋艣cie", 偶e zdrada to nic wielkiego i 偶e 偶ycie w tr贸jk膮tach czy czworok膮tach to jest super sprawa z nim si臋 nie dyskutuje, bo on nie szuka dyskusji, on ma przes艂anie i g艂osi je sobie spokojnie a sprowadzaj膮c jego przes艂anie do wulgarnego frazesu - brzmi ono tak: kurwienie si臋 jest ok, je偶eli tylko wszystkie strony si臋 na to zgadzaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
zgnebiony matacz ... i 20 lat ... Mysle ze ty nie jestes samodzielny tylko samotny , a na bystrego tez mi nie wygladasz bo jak ja pisze rzeczowo ty sie gubisz w slowach i to bardzo (przeczytaj swoje posty " riposta" ) to gubi sens jak masz pieprzyc bez sensu to lepiej nic nie pisz ! 20-lat... Myslalem ze jestes rozsadna , przynajmniej w pierwszych postach , odnioslem takie wrazenie, ale szybko zmieniasz zdanie , zauwaz jedna rzecz matacz mowi ze ma wszystko ,jest sprytny i przebiegly, wiec mam pytanie ? czego tu szuka , mnie --------------------------------------------------------------------- skad pomys艂 , ze ja czegokolwiek tu szukam ? sam fakt , ktory i mnie samego dziwi , ze tu jestem o niczym nie swiadczy i nie nalzy szuka膰 jakis g艂ebszych zaistnien tego stanu rzeczy . ------------------------------------------------------------------------- osobiscie sie wydaje ze uczestnicy forum sa osobami z problemami i szukaja wsparcia , wiedzy ,porownan , ja gdybym niemial takiej sytuacji nawet bym o tym nie pomyslal -------------------------------------------------------------------------------- Gdybym mial problemy moje posty by艂y by pisane w formie pytan i pr贸艣b , widzisz gdzies mojego psota w tym tonie ? ----------------------------------------------------------------------------- to 艣ciema! o! Ty nawet nie jeste艣 zgn臋biony taki g艂upi!!! sroolek lubi macic na kaffe, od lat pr贸buje tu sprzeda膰 swoje "szcz臋艣cie", 偶e zdrada to nic wielkiego i 偶e 偶ycie w tr贸jk膮tach czy czworok膮tach to jest super sprawa z nim si臋 nie dyskutuje, bo on nie szuka dyskusji, on ma przes艂anie i g艂osi je sobie spokojnie a sprowadzaj膮c jego przes艂anie do wulgarnego frazesu - brzmi ono tak: k**wienie si臋 jest ok, je偶eli tylko wszystkie strony si臋 na to zgadzaj膮 ---------------------------------------------- jezeli tak odbierasz moje tu pisanie , to tylko znaczy , ze jestes kolenym kims, co poczyni艂 pewne za艂ozenia - jak zwykle b艂edne !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
zgnebiony wyt艂umacz mi , skoro takis fajny , to dlaczego kobieta chce od ciebie odjes膰 , jest nienormaln膮 ? a moze to mloja jest nienormaln膮 , bo mimo moich ewidentnych wad , dalej ze mna jest ? nie dla kazdego zdrada to jest cos , co sie przeskoczyc nie da ! lepiej - tak mi sie wydaje , miec meza , zon臋 zdradzacza , ale w wszystkich innych sprawach oki , niz odwrotnie , wiernego , wiern膮 , ale w zyciu codziennym do dupy ! wyb贸r nalezy do kazdego z wa艣 OCZYWISTYM JEST TEZ TO , ZE NAJLEPIEJ MIEC JEDNO I DRUGIE - to jest mozliwe !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
zatem ...zycie to ciag艂e wybory , ja ...moja zona tak wybralismy , mozna mnie za to i beszta膰 , mozna zrozumiec - przynajmniej chcie膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
Sorry matacz ale piszesz tak chaotycznie ze wlasciwie niewiem o co ci chodzi , jestes na mojej stronie tematu a opisujesz jakies dziwne doznania z Twojej strony , oczywiscie masz prawo wyrazac opinie ,ale rob to logocznie i z sesem , jak chcesz to lepiej zadzj pytanie to ci na nie odpowiem , probujesz polemizowac ale dla mnie jest to nie zrozumiale .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
to sciema .. Czego sie nacpales , albo niezly z ciebie psychol !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
Dobra - zwa偶 jednak , ze pewne pytania tu zosta艂y zadane , ale pozosta艂y bez odpowiedzi . piszesz o zonie , ze to skarb , wczesniej piszac co艣 co ca艂kowicie temu przeczy , wiec jak to jest ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 20 lat mine艂o
zgnebiony --> pisze to co zauwazam z zycia wlasnego i innych , a troche latek juz przezy艂am . no sorry ale nie powiem ci : walcz o nia , bo to bez sensu . zwiazaek musi posiadac fundament . na tyle ile o sobie opisujesz to czasami zachowujesz sie jak g贸wniarz . stad moje wnioski . stad moje stwierdzenie co do " prawdy " ktora konieczniechcesz znac - tylko po co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 20 lat mine艂o
zgnebiony -- > mysle ze oczekujesz od nas pog艂askania po g艂owie i m贸wienia jaki to ty jestes biedny i " zgnebiony " to moze separacja ? po jakims czasie okaze sie czy do siebie wr贸cicie czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
20-lat... Niewiem co u Ciebie zaszlo ale czy Ty nie chcialas prawdy ,rozwiodlas sie w niewiedzy czy tylko od tak sobie . P/S w ktorych postach twoim zdaniem budzi twoja watpliwosc na poglaskanie czy gowniarstwo ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 20 lat mine艂o
daruj sobie ocenianie mnie ::::) to ty przyszed艂es tutaj po porade a nie ja :) wiec chcesz porad czy naszych doswiadczen czy nie ? bo dotychczas jesli nie pasuje tobie odpowiedz wyzywasz od najgorszych a chyba nie o to chodzi nadal nie odpowiadasz czy wchodzi w gre separacja ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
20 lat.. Ja Cie nie oceniam zadale tylko pytanie , tak zgadz sie chcialem opini w tym temacie jak napisalem na wstepie , wiem ze jest to forum "babskie" zrobilem to po to zeby zrozumiec . Cz ja Ci ublizylem ? wydaje mi sie ze nie a jesli gdzies w moich postach odnioslas takie wrazenie to PRZEPRASZAM , jak mowilem nikogo niemam zamiaru obrazac czy ublizac to nie o to chodzi , ale nie pozwole sobie na ublizanie (nie dotyczy Ciebie) i na chamstwo odpowiadam chamstwem. Co do seperacji niewiem zapytam zony jak by to widziala , ale mysle ze musialbym sie usunac z domu by mogla miec czas na przemysleia , na jak dlugo ? i czy bylby efekt niemam pojecia ,ale mysle ze bede pisal o tym bo to caly czas trwa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
wybacz mi - ostatni raz tu pisze , bo z dziecmi , albo kims kto sie tak zachowuje nie po drodze mi pisa膰 , tym bardziej , ze piszesz w ko艂o macieju to samo , a na pytania nie odpowiadasz . co z ciebie za facet ze nie wiesz o co chodzi twojej kobiecie z ktora jeste艣 20 lat ! uwazasz to za normalne ? jesli tak , nie dziwie sie twej kobiecie , ze nie chce z tob膮 byc .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 20 lat mine艂o
zgnebiony ---- > a nie potrafisz uszanowac jej woli ( przeciez ja kochasz ) i nie dociekac za wszelka cene o pow贸d , bo skoro nie chce byc z Toba to i tak nie bedzie . po co marnowac sobie " uciekajace " zycie ? po co utrudniac ? po co wiazac 艂ancuchami skoro ktos tego nie chce ? rozumiem ze trudno to wszystko ogarnac , ale po co stwarzac sobie dodatkowe k艂opoty i jeszcze wieksza nienawisc miedzy soba ? z mojego punktu widzenia i znajomosci tematu stawiam na separacje jesli ona nie chce rozw贸d bez orzekania winy jesli macie byc jeszcze razem to bedziecie bez wzgledu na separacje czy rozw贸d moje motto zyciowe ( choc czasami daje mi po ty艂ku to nie za艂uje ) : m膮drzejszy ustepuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 20 lat mine艂o
a pow贸d i tak kiedys ujrzy swiat艂o dzienne , a wtedy dowiesz sie czy ty by艂es tego winny czy ona :) tylko pytanie czy przed ludzmi chcesz byc czysty czy chcesz miec czyste w艂asne sumienie ? czyste sumienie ? czyli mozliwosc naprawienia ma艂zenstwa - jesli ona o tym wie ze chcesz to zrobic czyli naprawic to Twoje sumienie jest czyste jesli chcesz byc czystym przed ludzmi to oczernij ja , ale to dzia艂a tylko na twoja niekorzysc , na nienawisc miedzy wami , na ublizanie przed obcymi ludzmi stawiam ze jestes madrym czlowiekim i stawiasz na swoje czyste sumienie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
20-lat... Zrozum mnie jak sie kocha ta jedyna kobiete to trudno odejsc tak poprostu , to sa watki na ktore sam nie znam odpowiedzi, jestes kobieta wiec patrzysz z jej punktu widzenia , byc moze mialas podobna sytuacje , jesli teraz uszanuje jej decyzje (potrafie to zrobic wbrew pozorom ) juz nigdy jej nie odzyskam czy potrafisz to zrozumiec ? . Pewnie zastanawiasz sie nad tym co ja takiego zrobilem ze ona nie chce ze mna byc , odpowiadam wlasnie chcialbym sie dowidziec , a Ty sugerujesz mi ze chce jej tylko udowodnic wine , spletuje to tak; niema skutku bez przyczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 20 lat mine艂o
swietnie : nie ma skutku bez przyczyny , wiec pzryczyna jest tego w jaki spos贸b sie zachowuje i dlaczego nie chce z toba byc . to co ? zwiazaesz ja 艂ancuchem czy co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
jak sie kocha to sie puszcza wolno - jak wr贸ci jest twoje ! a ty ja chcesz uwiezi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
Nie odejde i dam jej swiety spokoj , tylko nie zapominaj ze mamy syna ktory tez mnie potrzebuje . A jeszcze jedno czy przysiega w dzien kiedy powiedziala az do smierci amen nic dla Ciebie nie znaczy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgnebiony
matacz... Myslalem ze dotrzymujesz slowa ! ale moje przeczucia sa trafne JESTES PIERDOLNIETY I TO MOCNO ! ! !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
ta jasne :) wybacz , ale chyba TWOJA ZONA mysli tak wlasnie o Tobie , a zatem s膮 juz dwie osoby ... i co ma syn do tego ? rany julek ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matacz ,,,......
a ty zapomnia艂e艣 kretynie , z e slubowa艂e艣 jej "mi艂os膰" ale i tak nic nie 艂apiesz - prawda ? ciagniesz bowiem tylko w swoja stron臋 ...

Udost臋pnij ten post