Aaaoi 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 czemu miał wygasnąć? w dzień większość pracuje, je obiad, spędza czas z rodziną , a nie przesiaduje na kafe:) ja dzisiaj: sniadanko: polowa wczorajszego budyniu bez cukru, z lyzeczką dżemu i dwoma łyzkami muesli. 250 kcal. 2sniadanie: jogurt 115 kcal obiad: zupa z polowa ziemniaka 150 kcal. troche ziemniakow 200 kcal do tego salata lodowa 10 kcal, z ogorkiem 5 kcal, serem feta 70 kcal, i jogurtem naturalnym 40 kcal. ogolnie to wyjadłam wszystko co było , dzisiaj pojadę na zakupy :D wychodzi jakies 850 kcal, więc zaokrąglam do 900. dzisiaj jeszcze zjem sobie loda - 150 kcal. :) (ps. odkąd praktycznie codziennie jem loda, szybciej chudnę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pulchny puszek Napisano Kwiecień 15, 2011 Hej dziewczyny:) Ja sie ochudzam juz od jakiś 4 tygodni i schudłam około 2kg:) i juz mi lepiej:) Waga wyjściowa 73kg:(( Mam 166cm wzrostu. Teraz jest 70,5. założenia: 01.05.- 68 01.06- 66 01.07- 64 01.08- 62 01.09- 60 01.10- 58 01.11- 56 01.12- 54 Czyli jak dobrze pojdzie i wytrwam- sylwester przywitam piękna i w rozmiarze 36:) Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was! Eh, najwiekszy problem,ze jestem strasznie zapracowana i nie mam kiedy ćwiczyć:/A wiem,ze jak właczam świczenia- to naprawdę szybko wtedy chudnę. Macie na to jakiś sposób?;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słoneczko2010 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Margo to pewnie wyglądamy bardzo podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słoneczko2010 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 oj dziewczyny strasznie sie czuje jakbym miała takie baloniki wypełnione wodą i się tak przelewała woda masakra :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda228 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 no tak....rozumiem... ja zaczynam od dzisiaj i wprowadzam sobie ostry rygor:) na śniadanko zjadłam dziś jogurt naturalny z pomidorkiem i szczypiorkiem:) na obiadek planuję rybkę z warzywami:) i oczywiście idę dzisiaj na siłownię na półtoragodzinny wycisk:) trzymajcie za mnie dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamour 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Juz zaraz zrobie stopke, ja mam zamiar zaczac diete od jutra, bo dzisiaj sie juz nie oplaca, bedzie to Dukan :D nigdy go nie probowalam, czytalam negaywne opinie na temat zdrowia,ale jak wiadomo nie kazdy ma taki sam organizm, zobacze, sprobuje, przekonam sie :D jak bedzie źle to przejde na SB bo mam juz z nia doswiadczenia, wiem ze jest dobra, ale jak mowie, dukana jeszzce nie probowalam :) Myslalam nad zakupem twistera, ale jeszcze sie zastanawiam, nie wiem czy jest skuteczny, podobno tylko rzezbi sylwetke. Myslalam takze nad "pasem wibrujacym" :D podobno daje swietne efekty, bardzo sie na niego "napaliłam" :D Słyszalam tez o stepperze, no wiec sama nie wiem, musze sie powaznie zastanowisc, ktore mam wybrac, bo przeciez nie wszystko :D A wy drogie panie, macie moze juz jakies doswiadczenia z tego typu rzeczami ? moze mi cos doradzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Sloneczko,pewnie tak. Jestem proporcjonalnie zbudowana i chcę schudnąc po całości. Waże się codziennie,wyniki będą w stopce. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Lamour ja jednak na diecie musze czuć się lekko głodna,zrobiłam sobie kiedyś dzień białkowy do syta,jaja,ryby,twarożek..efekt-wywalilo mi brzuch i 0,6kg do przodu więc to nie dla mnie. Pulchny puszek też nie mam kiedy ćwiczyć ale staram się zorganizować Magda trzymamy kciuki,melduj się na bieżąco Aaaoi coś w tym jest,jest nawet jakaś dieta lodowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słoneczko2010 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Margo jakie masz wymiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamour 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Ja jeszcze nie probowalam, wiec zobacze jak sie bede czula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słoneczko2010 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 tzn talia, biodra i udo? tez jestem proporcjonalnie zbudowana, taka nabita.. wstyd na basen iść :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamour 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 A jesli chodzi o tabletki na odchudzanie, albo zmniejszajace apetyty, to polecacie jakies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słoneczko2010 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 ja piłam kiedyś herbatke slim figura - spalanie jak masakrycznie sie jeść po niej chcialo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda228 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 jeśli chodzi o tabletki...hmmm.. ja próbowałam alli:) w okresie kiedy je przyjmowałam też ćwiczyłam (2 razy w tyg aerobik) i byłam na diecie norweskiej, niestety tylko tydzień bo nie umiwałam już po tym czasie patrzeć na gotowane jajka:) i udało mi się zrzucić 3 kg:) bo niestety wcześniej ważyłam 63 kg.... ale od tego czasu utrzymuje wagę i ważę 60 kg.... a może stosowałyście inne tabletki, jeśli tak to piszcie!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda228 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o aqua slim???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamour 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 o ja to pilam, ale powiem szczerze, ze nic to nie daje, gdy to pije to jeszzce bardziej chce mi sie jesc,naprawde :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Cześć Dziewczyny :-) Wczorajszy dzień uważam za zaliczony na plus,musiałam się chyba źle zważyć jesli chodzi o wage startową bo dziś 1,5kg mniej. Z jedzeniem dziś kiepsko bo na firmowym wikcie i pizza będzie. I to mój planowo jedyny posiłek. Wypiłam napój energetyczny 110kal. Wie ktoś ile kalorii może mieć pół pizzy,4 trójkąty z szynką i pieczarkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aaaoi 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 pol pizzy takiej o srednicy jakies 30-40 cm będzie miało ok 800 kcal. ja wczoraj zjadlam kilka frytek :) dzis przy okazji bycia u kolezanki się zważyłam i było 71 kg:):) a ostatnio 72,5 :):) a jak stanelam na dywanie to 69,9:D:D (nie mialam 6 na przodzie od czasow gimnazjum :( ) dziś powinno być trochę lepiej, bo omine te frytki.za to wczoraj do nocy miałam dużo ruchu bo wrocilam do domu o 12. milego dnia! :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkkkllmmmmmmmmmmmmmmm Napisano Kwiecień 16, 2011 :p ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 No to zamkne się dziś w 1000kal. Czeka mnie jeszcze sprzątanie z 2godz. Rowerek 30min. Na cialo maska detoks z błota Morza Martwego a z przyjemności wieczór-spotkanie,które też do ruchu będzie można zaliczyć :-) Aaaoi to nieźle ci idzie,ja póki co ucieszę się z 7 na początek. Lamur wystartowałaś z dukanem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Czekoladka_ 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Chyba się do Was przyłączę. Dziś jest mój piąty dzień odchudzania. Moim najgorszym problemem są słodycze. Jem od 1000 do 1500 kcal i jeżdżę ok. godziny na rowerze stacjonarnym na różnych obciążeniach. Chciałabym schudnąć przynajmniej 6,5 kg. Jestem dość mocnej budowy ciała i nigdy nie będę miała rozmiaru 34-36, ale mam nadzieję, że dojdę kiedyś do rozmiaru 38! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Witaj czekoladka,jak najbardziej dołączaj. Ja z tym rowerkiem to tak raczej ostrożnie,nie chce mieć piłkarskich łydek :) Też tak macie,że dietowanie w weekend jest o wiele trudniejsze niż w tygodniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aaaoi 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 w weekend to jest masakra. wypady ze znajmomymi, frytki, zapiekanki, kebaby :O:O i tak juz ktorys raz z kolei nic nie jadlam tylko wczoraj kilka tych frytek. okropne :O w dodatku jak siedzę w domu to ciągle chce mi się jeść. ale już wczoraj wyciągnełam dwie kromki i ser, włączyłam toster. stanęłam. wyłaczyłam i schowalam wszystko. dzisiaj to samo, wyciągnełam kanapke i schowałam. zjadlam dziś juz porządną michę musli z mlekiem. w weekend ograniczam się duzo ale nie będę liczyc kalorii tak dokladnie bo okolo 1500 wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belle de jour 1982 1 Napisano Kwiecień 16, 2011 o to ja sie do Was podlacze, jesli mozna. Zaczelam dopiero od dzis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 U mnie to już takie błędne koło,5 dni chudnę a 2 odrabiam wszystko ale teraz ma być inaczej,musi. Witam nową koleżankę,podłączaj się :-} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Limonetka* 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Hej dziewczyny :) widzę, ze tamat świeży, więc moze jeszcze mnie przygarniecie?Pisałam na innym topiku, ale ostatnio towarzystwo się wykruszyło. Mam 168cm wz i ważę 73kg :O Schudłam jużponad 10kg i waga się trzyma od przeszło roku, ale to jeszcze nie koniec.. Chodzę na aerobik, wcześniej była siłownia i teraz myślę, żeby na nią wrócić. No i potrzebuję mega wsparcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Czekoladka_ 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Witajcie, ja też pisałam na innym topiku, na własnym, ale nie dałam rady. Wciąż jeszcze zaglądam do siebie, ale tam już nikogo nie ma, więc przyszłam tutaj, bo potrzebuję motywacji i wsparcia. W wakacje 2009 roku schudłam 15 kg, dzięki rowerowi i liczeniu kalorii. Później przytyłam, a następne próby odchudzania kończyły się fiaskiem. Mam bardzo słabą wolę i problemy ze słodyczami, dlatego jeżdżę rowerem, bo lubię. Tym razem jednak ta wola jest silniejsza, a z Wami będzie jeszcze bardziej. Mój plan to MŻ (ok. 1000-1500 kcal) i jazda na rowerze 1 godzinę. Za tydzień zważę się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felka7 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Wsparcie jest bardzo ważne i obserwowanie wzajemnie swoich postępów i grzeszków,mnie to motywuje. Też próbowałam pisać na kilku topikach ale tak jak piszesz nagle zrobiło się pusto dlatego założyłam swój :-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Mufinka_ 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Oo, dwa dni nie zaglądałam i trochę nas przybyło :) Dziś się dokładnie zmierze i zważe i zrobie sobie stopke :) Tak wgole to co ile najlepiej się ważyć? Raz w tygodniu mysle ? Chociaz nie wiem czy dam rade bo pierwsze co robie jak wstane to ide sie wazyc...Poki co jest 52kg przy 158 :( a pamietam jak sobie kiedys obiecalam ze nigdy nie przekrocze wagi 50 ehe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Limonetka* 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 elammm - wcześniej pisałaś , ze masz steper...Jak Ci się na nim ćwiczy? I na jakie partie działa? Trochę się boję, że rozbuduje mi łydki,a chętnie bym go kupiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach