Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość protkowa

alimenty-jest tu ktoś kto ma z nimi do czynienia?

Polecane posty

Gość protkowa
widzisz -jacy oni sa-nie chcę uogólniac-ale....to nie ludzie -to jakieś bezmózgie potwory!

Gość olitababaka
współczuje wam facetów -ex

Gość dfdfddf
to im należy wspolczuć, ze sa tacy malutcy, bez moralnosci itp.....my babki damy sobie rade w koncu nie ejstesmy takimi niedorajdami i nieudacznikami zyciowymi jak oni....neistety caly ciezar wychowania i szukania wszedzie pieniedzy spoczywa na nas

Gość protkowa
no właśnie mam wrażenie ,że to ciągła walka...

Gość ECHHHHHHHHHHHH
JESTEŚCIE CHCIWE I GŁUPIE, MASAKRA NORMALNIE, SAMA MAM DZIECI I NIE WYOBRAŻAM SOBIE TAKIEGO ŻEBRANIA KASE,JAK FACET BIERZE DZIECKO NA DWA TYGODNIE TO LOGICZNE ŻE WYKŁADA NA NIEGO KASE A WY JESZCZE I JESZCZE O BYLE ZŁOTÓWKE SIĘ ZESRACIE SZKODA TYCH DZIECI ŻE TAKI PRZYKŁAD MAJĄ, ZERO HONORU, ZERO GODNOŚCI I ZERO UMIEJĘTNOŚCI ZEBY ZAPRACOWAĆ NA WŁASNEGO DZIECIAKA, JAK WAM EKSY POUMIERAJĄ TO DO DOMU DZIECKA CHYBA ODDACIE , NO BO JAK JUŻ SPRZEDACIE RZECZY PO ZMARŁYM NA BUŁKE TO WAM DZIECI Z GŁODU POUMIERAJĄ, LEWORĘCZNE PINDY

Gość protkowa
sama jesteś pindą...i to w dodatku nie byle jaką bo totalnie ograniczoną...

Gość asdsad
no sory ale ja jako smaotna matka nie mam zamiaru, spedzic calego zycia na robocie za siebie i za tego ciula ktory tez powinien dokladac sie do utryzmania dziecka. Ja odwala najwieksza robote, bo musze ogromna czesc kasy sama wydawac i sama wychowywac. Ja tez mam swoje zycie i swoje potrzeby. facet da pare groszy na utrzymanie i robi co chce a ja co nie mam swego zycia? ECH OGRANICZONA TEPA BABO

Gość protkowa
jeśli nie wiesz o czym mówisz-to może lepiej pomilcz!nie wiem kim jesteś i co przeżyłaś ale sadze ,że wszystko przed tobą....-jeśli ci się to przydarzy-będziesz zapierdzielac -jak ja-a na opłaty i na utrzymanie wciąż będzie ci brakowac-to wtedy wróc do tego topicu...a póki co...to się zastatnów

Gość nnnnnnnjhuip
ECHHHHHHHHHHHH płytka jest ta Twoja wypowiedz, ale nic na to nie poradzę. Mój eks mąż, ojciec 2 naszych dzieci nigdy nie pracował legalnie, bo i po co.Alimentów nie zapłacił sam ani jednego miesiąca. Od kilku lat płaci za niego państwo, ale mnie nie interesuje kto płaci, ważne by dzieci miały. Od 4 lat siedzi w Szkocji, tam pracuje na czarno ale nigdy nie wysłał nawet złotówki dzieciom. Tak więc podałam o podwyżkę. Dostałam po 500 zl na dziecko. Niedawno założyłam sprawę o pozbawienie władzy rodzicielskiej. Spotkaliśmy się przed sprawą na korytarzu i co mi powiedzial??? że nie ma zamiaru ze mną się spierać i sam dobrowolnie zrzeka się praw do dzieci. BYDLAK!!! sędzia powiedziała, że nawet gdyby nie wyraził zgody to i tak pozbawiła by go praw do dzieci bo widać rażące zaniedbanie z jego strony. Na koniec zapytała tylko" CZY PAN MA SUMIENIE???"

Gość ECHHHHHHHHHHHH
temat ci przypomnę boś tępa, nie chodzi o utrzymywanie dziecka tylko odliczanie tego co wydał na dziecko na wakacjach, a wy się zesracie i o te 2 stówy do komornika pójdziecie żebrać, a facet ma racje twoje wydatki gówno kogo obchodzą bo dziecko utrzymuje nie tylko ojciec ale i matka, nie tylko ojcu chciało się dymać tobie też i konsekwencje sa na pół tyle że z tego jest odliczany twój osobisty wkład czyli opieka nad dzieckiem co nie znaczy że matka ma nie łożyć w ogóle, oczywiście że nie będziesz zapieprzać bo matki alimenciary to nieroby w większości

Gość protkowa
Ehhhhhhhhhhhhhh- i to jeszcze do ciebie-pewnie jestes jedną z takich kobiet ,które intereseuje własne i tylko własne siedzenie-pewnie też dorwałas jakiegoś żonatego frajera-i uważasz ,że dzieci z poprzedniego małżeństwa się nie liczą-żenada!

Gość ECHHHHHHHHHHHH
a spytała ciebie czy ty masz sumienie żeby ojcu prawa rodzicielskie odbierać??może byś pozwoliła zadecydować dzieciom jak dorosną, nie dosć że pozbawiłaś ich ojca to jeszcze pisząc że jest zły latasz za nim o alimenty, honor jest nieznanym ci pojęciem, ja też na miejscu ojca twoich dzieci wolałabym cie nie ogladać i być jak najdalej, wy sie zastanówcie co wy robicie rozumiem jeszcze szmacenie się na rozwodach, przeciąganie ich w nieskończoność no bo to pierwsze emocje ale latanie za facetem 10 lat o kase to już normalnie ręce opadają, tysiąc razy byś skończyła studia, doktorat zrobiła, zarabiała kase i miała go w dupie ale lepiej się szmacić i żebrać i latać po sadach

Gość asdsad
OGRANOCZONA TEPA KURFO. To ze on wezmie sobie dziecko raz kurna na 4 lata na dwa tygodnie to nie zwalania go od placenia. te alimenty sa tak amrniutkie , ze ledwo wystarcza na jedzenie a gdzie reszta potrzeb dziecka? Przynajmniej te dw atydnie zaoszczedzone pojda w inne wydatki dziecka. Tak ciezko pojac tepa strzalo?

Gość protkowa
chcę tylko powiedziec-ze utrzymanie dziecka tto nie tylko jedzenie zafundowane przez tatusia przez dwa tygodnie-to książki,to opłacenie dodatkowych lekcji-płacę za cały miesiąc -nikogo nie interesuje,że mój syn w nich nie weźmie udziału-to także inne opłaty...

Gość sssssssssssssssssssdffqwerw
nie ma co dyskutowac z ECHHHHHH bo ona pewnie ma bogatego kochanka ktory napycha jej kieszenie kasa i utrzymuje jej bachorki albo dzieki starym ma firme i majatek dzieki ktoremu moze swoje bachorki utrzymywac

Gość ECHHHHHHHHHHHH
nie dorwałam ale ci powiem co uważam, byłam nie raz w trudnej sytuacji i nie wyobrażam sobie robienia z siebie takiej szmaty jak wy robicie na oczach dzieci, wolałabym na budowie tyrać po 12 godzin niż prosić jakiegoś głupka o kase,albo pozbawiać dzieci ojca nawet jakby debilem, bo dzieci to nie wasza własnośc i tak naprawde chuj wam do ich ojca, własnych tatusiow miałyście to nie zabierajcie innym bo wam kurwa dwie stówy odliczył za wakacje, żebraczki

Gość protkowa
zgadzam się z asdsad....

Gość ECHHHHHHHHHHHH
płacisz co miesiąc za książki i w wakacje za dodatkowe lekcje??takie piredoły to sobie starej daty sędzinie wciskaj bo te nowe są już normalne i z daleka wyczuwają wasze żebranie, tu nie chodzi o prawo tylko o wasz mózg i o to że nie kochacie własnych dzieci

Gość protkowa
Echhhh-nie wiem jaki jest twój iloraz inteligencji -nie będę się o niskie stawki targowac-bo widzę ,że totalnie nie dociera-idz ty lepiej na tą budowe zapiep...-tylko niech ci zrobi dużo dzieci-i zwolnij go z obowiazku placenia alimentow-"bo żebrac nie będziesz "....

Gość protkowa
przypominam ,że jest rok szkolny jeszcze-i jeszcze potrwa-syn pojechał na święta a nie na wakacje-chyba jednak dzieci-to nie twoja domenna...

Gość protkowa
i jeszcze jedna sprawa...ja nie pozbawiłam dziecka ojca-sam się go wyrzekł i go zostawił...

Gość nnnnnnnjhuip
ECHHHHHHHHHHHH sąd bez powodów nie odbiera praw rodzicom. jeśli już ma miejsce taka sytuacja to znaczy, że coś jednak jest nie tak. Nie pisz mi tu takich głodnych kawałków, że pozbawiłam dzieci ojca, bo niestety, ale on sam wrzucił na luz i nie kontaktuje się z dziećmi. Za nim po alimenty nie latam. Po co??? KOMORNIK robi to za mnie :D jeśli chodzi o nasz rozwód, zakończył się na 2 sprawach :) i na koniec, jeśli chodzi o ścisłość pracuję w firmie mojego ojca na wysokim stanowisku. Stać mnie na godne życie dla mnie jak i dla dzieci, ale ten BYDLaK będzie żył cały czas z piętnem zadłużenia wobec państwa. No juz mu się nazbierało ponad 60 tys. :D a Państwowe nie przepadnie, pójdzie na "wczasy" :D:D:D

Gość a czy ty tempa
dzido utrzymujesz sama swoje dzieci? pewnie jesteś chciwą neksiara, której żal każdej złotówki wydanej na dzieci swojego misia. od utrzymywania dzieci sa oboje rodzicó, ale oczywiście, taki migający się od płacenia albo płacący grosze ojciec jest super, to tylko matki kombinujące jak związać koniec z końcem sa bez honoru i ambicji. I przez takie szmaty istnieje społeczne przyzwolenie na niepłacenie alimnetów i za takie zera musi płacić całe społeczeństwo.

Gość ECHHHHHHHHHHHH
to było sobie nie robić dzieci ze skończoną podstawowką nie miałabyś problemow, ale to nie wina ojca dzieci ani dzieci że nie jestes zaradna i umiesz wisieć tylko na byłym i na tych którzy coi coś rzucą , oczywiście że wy się nie zmienicie, exy mają was dość, społeczeństwo, wasze dzieci niedługo a wy żebrajcie leworęczne, jasne każdy ma kochanka jak nie jest żebrakiem tak jak wy, zero ambicji, zero honoru, dno,dno ttalne

Gość ECHHHHHHHHHHHH
nie tylko utrzymuje dzieci ale jeszcze utrzymuje biedne dzieci ze szkoły swoich dzieci, ale nawet te patologiczne rodziny mają więcej honoru niż wy

Gość heheeheehe
mój ojciec był zawieszony w prawach i nawet nie wiedział - bardzo przydatne na przyszłosć gdyby tatusiowi na stare lata przypomniało sie ze alimenty by mu sie przydały babeczki bardzo dobrze robią ze walcza o alimenty - a tu nie chodzi o honor ale że dzieci trzeba wychowywać a nie zostawiać na 12 h jak tu ktos chyba niedorozwiniety sugerował. Żeby wielce honorem się unosić normalnie mnie rozbawiłaś. A co dziecko ma do nocy w szkole siedzieć, matki nie widziec bo ona ma zarabiać za dwóch, wychowywać za dwóch? Na szczescie prawo ustala ktoś wyraźnie bardziej rozgarnięty

Gość sssssssssssssssssssdffqwerw
nie dajcie sie dziewczyny sprowokowac tej tepej istocie, ktora dzieci widziala tylko u sasiadow

Gość nnnnnnnjhuip
założę się, że ECHHHHHHHHHHHH jest dupodajką jakiegoś faceta który ma zobowiązania alimentacyjne :D posłuchaj głupia kozo, facet który rozwodzi się z żoną a ma dzieci, ma zobowiązania wobec tych dzieci. Nie wiem jak która, ale ja za wszelką cenę będę go dołować alimentami :D:D:D

Gość protkowa
wiesz Echh...na początku to mnie zdenerwowałaś ale teraz to ja wiem z kim mam do czynienia.........współczuję ci....bo jesteś jak taki pustak...

Gość ECHHHHHHHHHHHH
to ty posłuchaj żoa ktora rozwodzi się z facetem jest także matką dla swoich dzieci a nie żebrakiem kasy, na której podobieństwo rosną jej dzieci, po to macie ozory żeby się dogadać, a facet ma racje gdy nie chce płacić za dwa tygodnie kiedy dziecko jest u niego, a skoro mu tak uczciwie odliczasz to mu uczciwie zapłać za te dwa tygodnie.Wy jestescie kosmicznie głupie i wam się w pałach nie mieści że matki dają sobie same rade i tak rozumieją odpowiedzialność i nie żebrają, ewie minge też pewnie powiecie że jej facet ma alimenty do płacenia bo ona tez nie chce alimentów, koleś płaci ile chce, a ona nawet go nie pamięta, nie wszystkie kobiety są takimi niepozbieranymi ćwiarami jak wy