Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

facet 30+ odpowie na wszystkie wasze pytania cz2.

Polecane posty

Gość europejkaaaaaaa
dobrze, i jaka ocene dajesz autorowi? Ciekawe.

europejkaaaaaaa wiesz pare lat temu powiedziałbym podobnie, ale jestem niemalże przekonany że dostałbym prace na podobnych warunkach w każdym kraju UE także jest mi to obojętne po za tym to też zalezy od stanu materialnego a ja większość życia poświęciłem głównie pracy także nie narzekam

ja znowu musiałabym bardzo, bardzo kochać daną osobę żeby zrezygnować z swojego życia ...

no i zostałem sam na chacie :P moge sobie wkońcu bez koszulki pochodzić bo jest starasznie ciepło dziś

Gość europejkaaaaaaa
dobrze, jestes naprawde bardzo rozrzutna. Dla mnie to zaledwie 3.

Gość europejkaaaaaaa
Michaszkooo, Mysle, ze w gre wchodzi jeszcze swiadomosc i poczucie przynaleznosci do miejsca, w ktorym sie zyje wiecej jak pol zycia. To zrozumienie mentalnosci, poczucia humoru, to docenienie piekna. Dojrzale wybory powinny brac pod uwage wszystko. A Ty sciagaj te koszule... proponuje bys pozostal w majtkach. Bokserki? :P

zostałem w krótkich spodenkach a teraz sie biore za sprzątanie to do miłego dziewczyny wracam za 2 może 3 godziny

Gość europejkaaaaaaa
dobrze, bo widzisz... jesli kogos ,,odstraszam,, tak na dzien dobry to tylko znak, ze ten ktos jest mniej silny jak ja. Bedac kobieta bardzo silna psychicznie potrzebuje mezczyzny jeszcze bardziej silnego do rozmowy tez. :) milego Wam. Michaszkoo, w tych spodenkach wygladasz zapewne bardzo.... zachecajaco , ale cos co mnie troszenke(tak ino ino) urzeklo to fakt, ze idziesz sprzatac. Szkoda, ze tego nie moge zobaczyc;)

"ale cos co mnie troszenke(tak ino ino) urzeklo to fakt, ze idziesz sprzatac." A co w tym dziwnego ? :o Co on ze złota jest ??? Przecież łaski nie zrobi jak DLA SIEBIE posprząta...A jeśli tak, to ja umyłam podłogi właśnie, proszę mi postawić pomnik :classic_cool:

Gość europejkaaaa
milady, jasne! wszystko niby takie normalne i sama nie widze w tym nic nadzzwyczajnego, ze facet sprzata, ale przeciez tak nie jest, ogolnie tak nie jest i sama znam tylko jednego faceta( mojego brata:classic_cool: ktory sprzata, gotuje, prasuje a przy tym nie jest ciepla klucha i pantoflarzem. Zdecydowanie wiekszosc facetow nie sprzata, nie dba o wyglad mieszkania. Wystarczy poczytac to forum i kobiety narzekajace na swoich mezow , nie wspomne o swiecie realnym, gdzie naprawde zwiazki zamiast byc partnerskie z podzialem obowiazkow sa zwiazkami gdzie ona wraca z pracy i ma mase rzeczy do zrobienia i on, gdy wraca z pracy ma mase kanalow tv do obejrzenia i kilka piw do wypicia, no i pobiegac by mu sie tez przydalo i na silowni troche pobyc. Na reszte nie ma czasu, bo zmeczonyyyy. Mysle, ze ameryki nie odkrylam.

hmmm .... sprzątający mężczyzna dla mnie to nie nowość , mój ex uwielbiał sprzątać ale złotego pomnika bym mu nie postawiła :-P

Gość moniamania
hej dziewczyny przebrnęłam przez te wszystkie strony i autor wydaje sie być facetem z klasą a jak z wyglądem ??? wiem że kilka z was widziało zdjęcie :)

europejkaaaa Faceci, którzy nie dbają o dom (nie mówię tu o pedantyzmie, tylko o najzwyklejszych czynnościach typu odkurzanie, koszenie trawnika itp) to wg mnie rozkapryszone maminsynki. Bo tak właśnie jest, że to matki nie potrafiące kochać mądrze, wpajają synkom od najmłodszych lat, że oni NIC nie muszą, bo mamusia za nich zrobi (bo będzie lepiej, szybciej, no i po co pan hrabia ma się przemęczać). I potem taki KRÓL zakłada rodzinę i jest święcie przekonany, że obowiązki mamy będzie pełnić jego żona...Czyli KRÓL wraca z pracy i jest ZMĘCZONY.Ma być ciepły obiad, porządek, koszule wyprasowane, gazetka i zimne piwko w lodówce.A małżonka NIE MOŻE BYĆ ZMĘCZONA, bo niby czym ??? Ma być wypoczęta po 8 godz pracy i kolejnych 10 domowej harówy, piękna, uśmiechnięta, nie wolno jej narzekać ( powinna Bogu dziękować, że ma komu prać skarpetki, wszak to KRÓL) i chętna na namiętny seks w środku nocy.Niektóre kobiety są naprawdę nieświadome, jak krzywdzą własne dzieci....Potem wyrastają takie "roślinki", kompletnie niesamodzielne:o