Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

o seriale było do mnie, a to że do tej od nicka było do Ciebie, bo rrrwww pisał, że ile można słuchać wolnych kawałków, a ja wtedy zapytałam, czy to było do mnie, bo moje to niespokojne raczej, zamotałam, wiem :D ale mam nadzieję, że wytłumaczyłam :)

Gość rrrwww
aha i achhhh "no fajnie, ale ile można spokojne kawałki katować?" - to był mój komentarz odnośnie Cave'a , na co krótka napisała : " to było do mnie? o.O chyba nie, bo moje to nie wszystkie takie spokojne?" gdyby ona odpowiadała na komentarz "serialami jedziesz?" to chyba nie pisałaby" chyba nie, bo moje to nie wszystkie takie spokojne"?

Gość aha i achhhh
no dobra, PRAWIE zrozumialam :D zapuszczę jeszcze raz "I let love in" i idę spać jednak

Gość rrrwww
kurczę, a ja sobie nic już nie przypominam:(

Gość rrrwww
a wiesz, polisz rock mnie jakoś nie kręci. manam, perfect, lady pank - zupełnie nie mój klimat.

oooooooooooo nie..................... ozonem spłaciłeś swój dług za czikitkę :D no bez jaj... DZIĘKI! :D kurde hicior 2003 albo 2004 roku, a dokładniej wakacji... no praktycznie nie było dnia, żeby tego nie słyszeć :D

Gość rrrwww
ale nie zapomnę nigdy jaki był śmiech jak w liceum naszej facetce od historii zadzwonił telefon na tę melodię :D

Gość rrrwww
ok temat umarł, wszyscy poszli spać , to ja też . może będzie cdn bo fajne wspominki były dobranoc

o kurde, no to teraz mam zagwozdkę... :o w latach 90-tych była popularna amerykańska (a może brytyjska? ale chyba nie), ona była murzynką, miała krótko ścięte włosy (na jeżyka) i wiem, że straciła dziecko (czy urodziła martwe). teraz masz za zadanie napisać mi, kto to :D pamiętam, że jej pseudonim to był jeden wyraz, krótki chyba... kurde, ale mi się przypomniało no :o jaa, słyszę jej jedną piosenkę, ale żeby słowa... kurde, nie lubię jak mi coś do głowy wejdzie a nie mam żadnych konkretów :P

no fajnie, zawsze ja zostaję a potem mnie zostawiają :( :P no nic, temat pewnie przetrwa :) My go podniesiemy! :D (a tam amerykańska piosenkarka miało być:P)

Gość ekli5
sonique?

Gość to ja za krótka doba
taaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!! dzięki Ci :D tak, o Sonique myślałam!!! jaaa, dzięki wielkie :) i ta piosenka gdzieś mi tam szumiała :P http://www.youtube.com/watch?v=hVzvdCKuu4w :):)

Gość rrrwww
o widzę, że jedziemy dalej z tematem ;) niestety, przejrzałem swoje mp3 i NIC już tam nie ma co mógłbym polecić, także liczę na was

Gość rrrwww
zwróć uwagę na nieudolny taniec synchroniczny w tle:D