Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE - WSZYSTKO O ŻYCIU.

Polecane posty

Gość globus
Witaj Jedyneczko. x U mnie pogoda urozmaicona. Ja zupy lubię bardzo.Dzisiaj będzie rosół. x pozdrawiam.

Dzień dobry Szlaban podnieśli? Nie może być :D Globusiku Czyli Pusia zdrowieje... Super wieści nam przyniosłaś :D Mój york tak piszczy w nocy,że nie śpię już od tygodnia :( Wyglądam jak zombie i mogę dzieci straszyć :D Jedyneczko Ty mi tu nie kukaj ;) :D Niedawno nad moją głową przeleciała kukułka i tak mi nakukała do ucha,że jeszcze mi się to w głowie odbija :D :D Masz rację,pogoda bardzo dziwna Nożyce wypróbowane na wierzbie,opędzlowałam ją wczoraj :D Sierotko Ty nasza...wpadaj do mnie,zaadoptuję Ciebie :D Razem zawsze raźniej :D Globusik raz jeszcze ;) Ja też uwielbiam zupy a rosół to po prostu kocham No co ja na to poradzę,że te kurki mi nie podchodzą? :D Marysiu Już po czy jeszcze w trakcie przeprowadzki?

Hej dziewczyny:-) Jak miło Was widzieć:-) Imuś możesz mnie adoptować:-D Nożyce wypróbowane;-) zadowolona jesteś? Ja bardzo;-) Globusiku chłopakom gotuję zupy. Starszy S bardzo zadowolony z nowej pracy. Firma o wiele większa,do pociągu ma 5 min. z buta.... nie musi jeździć komunikacją miejską.To też atut i to bardzo ważny. Synowa wyjechała "służbowo" na żagle:-D To nagroda od prezesa za wykonany plan. X Na bazarku miejskim królują jagody. Kupuję u sprzedających dzieci, chociaż nie mam pomysłu co z nimi robić....szkoda mi tych zaspanych dzieciaczków handlujących bladym świtem....zamrożę. Lubicie pierogi z jagodami? Trzymajcie się kumpelki ❤️

Imuś york jest chory??że tak piszczy,czy tak lubi po nocach koncertować?? Jeśli chodzi o nocki to u mnie też nie za ciekawie:-( Melina wznowiła działalność😭 I tak co najmniej trzy razy w tygodniu dają czadu. Dzielnicowy jak zwykle nieuchwytny,jest ktoś w zastępstwie,ale sił mi już brak,żeby z nimi walczyć.Mafia!!! Jest malutka nadzieja....syn właściciela budynku wprowadza się na piętro nad meliną.Żona,dziecko w drodze,głusi na hałasy nie będą. X Globusiku Twoi jeszcze na wczasach???Nie musisz podlewać im kwiatków;-) X Co tam w szklarni słychać?? Imuś?

Siemka Jedyneczko :D Procedura adopcyjna ruszyła...;) :D Zadowolona jestem z nożyc bo do tej pory wszystko na kolanach musiałam robić Rzadko się spotyka szczęśliwego pracownika więc Twój S ma farta ;) Niestety nie lubię pierogów na słodko :( Ja zawsze pakuję jagody do słoików... York nie jest chory,tylko odrzucony :D Córka z nim spała a ja teraz muszę przywracać psa do porządku Ma swoje legowisko w łazience i barierkę w drzwiach,taką na dzieci ;) Jak łaził po nocy,to wszystko obsikiwał,to teraz ma... Sam tego chciał :D W szklarni znalazłam gniazdo mrówek Posypałam im tam małe co nieco i się wyniosły :D Poza tym na krzakach jest tyle pomidorów,że aż się uginają :D Nie nadążam podwiązywać i obcinać wilków... Wszystkie w tym roku są zdrowe bo w zeszłym,chorowały Pewnie pomogło im opryskiwanie ASAHI SL W tym roku podlewam je wodą z odrobiną cukru :D Mają być po tym słodsze :D Zobaczymy... Do uzdrzeni

O pomidorach cukrowych nie słyszałam:-D Chociaż...cioteczna ciotka mojej mamy... pomidory słodziła:-( i nas częstowała i kazała jeść bo zdrowe:-( Ja też nie lubię na słodko!!! Imuś...procedura powiadasz ruszyła;-) To dobrze... Będziesz ze mnie zadowolona

Gość gość
napłodziłaś tyle pisaniny ,dalej piszesz w kilku osobach? psychol

Gość globus
Hej Dziewczyny Wstałam i ujrzałam słońce tylko na chwilkę. Nic to kawa przed nami .Rozjaśni nam dzień. Zapraszam. x Kocisko zdrowieje, duża ulga .Jednak w poniedziałek musimy pokazać się u lekarza. x Jedyneczko u mnie na bazarku górują jagody i czereśnie.Wyobraź sobie,że nie mam chęci na jagody i jeszcze nie kupiłam. Pierogów na słodko również nie lubię. Mogę ich zjeść bardzo dużo i za chwilkę jestem głodna. Najbardziej lubię pierogi ruskie. Twój S jest szczęśliwym. Robić to co daje satysfakcję to jest sukces. Niech tak trwa zawsze, Pytasz o moje dzieci. Wracają w poniedziałek. Kwiaty podlewa deszcz:D x U mnie są pomidory maślane.Masło lubię ale pomidory nie są dobre:( kupiłam raz i koniec. Czy mogę zaopiekować się Yorkiem??? Ja to kociara i psiara. Wszystkie mogą ze mną spać:D x Przywitałam Was słońcem do uzdrzeni mówię z deszczem:) Ime

Hejką:-) Udało się,wcześniej spam. Leje,pada,świeci słońce,ale na krótko. Pozdrawiam Was,przyjemnej soboty i niedzieli.

Dzień dobry :) Jedyneczko Jak noc? Spokojna czy melina daje popalic? :( Fuj! Pomidory z cukrem?! Masakra... Chleb z masłem i cukrem, to smak mojego dzieciństwa :) Globusiku Byliśmy wczoraj na drzewie czereśniowym u rodziców :) Czereśnie dorodne ale zdarzają się z wkładką mięsną :) Mojemu M zawsze mięso bardziej w piątek smakuje... :) :) :) Dzisiaj trochę lataniny mam Odebrać drobny prezent dla wnuczki, zamówić bukiet na jutro, poprasować dziadkowe ubrania... Wczoraj posprzątałam chatę, juniora obcięłam W tej chwili pada kapuśniaczek, nie lubię takiego deszczu Do miłego

Gość gość
gdyby była inteligentną,zmieniłaby styl swojej baźgraniny bezwstydna star****,żenada

Imuś prawda,przecież jutro macie uroczystość. Zapomniałam:-( Imuś Oby nasza Lilianka w swoim życiu zaznała dużo szczęścia i łask Bożych oby rosła silna i zdrowa na pociechę swoim rodzicom i dziadkom ❤️ X Na melinie było cicho dzisiejszej nocy. Dzisiaj sobota,zobaczymy,po ostatniej interwencji spokój.

Gość gość
Witam was kożystaliście z wróżki ktora dokladnie wiedziała co sie w waszym życiu dzieje ja skożystałam z wróżby esminy i powiem wam zaszokowało mnie to że powiedziała mi duzo rzeczy i sie sprawdziło jezeli chcecie i wy skożystać podaje jej meila esmina75@my.com pobiera opłate 5zl za udzielenie pytania dotyczące wróżby jest wiarygodna i po wplaceniu odrazu nawiazuje kontakt

Jedyneczko Dziękuję kochana 👄 ❤️ Globusiku Zapomniałam napisać,że... Mąż by się zapłakał za psiakiem :D To jego najmłodsze dziecko choć wiekiem,york starszy od niego :D :D Wiek u psa,jeden rok x 7,nasz ma 9 lat,więc rachunek prosty :D

Gość globus
Hejka. x Wróciłam ze szpitala. Być może ,że w przyszły czwartek lub piątek będzie operacja. x Imuś o jej !! za też zapomniałam,że jutro macie ważną uroczystość. Wiesz Imuś bardzo mi się podoba,że Ty i Mąż będziecie rodzicami chrzestnymi.Nigdy wcześniej nie znałam takiej sytuacji. Chrzest moim zdaniem to uroczystość dla najbliższych.Młodzi rodzice pomyśleli bardzo odpowiedzialnie. Teraz napiszę do Lilianny: x Malutka Lileczko miej przez cale życie Anioła Stróża.który będzie czuwał nad Twoim bezpieczeństwem. Rośnij szybko i zdrowo , daj dużo radości Rodzicom i Dziadkom Chrzestnym. x Wszystkim życzę dużo radości. x Jedyneczko Jeśli za ścianą dzisiaj będzie ...dylu dylu ..... wyłącz korki niech zapanuje ciemność:D:D i samograje umilkną:) x Spokojnego wieczoru życzę.

Gość globus
O JEJ!!!!!!!!!! Znowu szlaban:(

Jak zwykle szlaban przy nowej stronie Ogarnij się kafeterio... Życzę Wam,spokojnej i miłej niedzieli ❤️ Do zobaczenia na poniedziałkowej kawie :D

Gość globus
Miłej niedzieli wszystkim.

Gość globus
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gość globus
Zabrakło znaczków :D

Dzień dobry śpioszki;-) Kawa podana,wpadajcie. Globusiku koleżanka moja jechała wczoraj przez Twoje miasto,ponoć smaliło niemiłosiernie... Dzisiaj u mnie zapowiada się upalny dzień. Wczoraj chłopaki zabrali mnie na wycieczkę do WM. Odwiedziłam stancję P wreszcie;-) tak mu na tym zależało:-D Oceniłam sytuację,wrażenia pozytywne... Wstąpiłam do jednego z moich ulubionych sklepików w Galerii,wydałam trochę miedzi:-D Poszwędaliśmy się po Starówce,odebraliśmy E z pociągu,wróciła z żagli;-) i tak zleciała niedziela. X Imuś a jak Ci minął ten uroczysty dzień,wszystko ok? Wpadajcie na kawkę

Gość globus
Witaj Jedyneczko ze szlabanem walczyłam długo. Za kawę dziękuję. Rzeczywiście wczoraj pogoda była upalna a przede wszystkim duszna. Dzisiaj podobno nadciągnie niż dlatego zabieram kota i idę na następną wizytę. Mam nadzieję ,że zdążymy przed deszczem. x Dobrego dnia wszystkim.

Witajcie kobietki Globusiku U męża w rodzinie już tak było,że dziadkowie trzymali do chrztu :D A dokładniej...szwagier dostąpił tego zaszczytu :) Dzisiaj seniorzy są już po 90-tce :O Dziękuję w imieniu Lilki ❤️ 👄 Dobrze,że kicia ma się lepiej :D Odetchniesz Jedyneczko Wycieczki sobie urządzasz...;) Ale to super :D Pochwal się co sobie kupiłaś ;) Uroczysty dzień zleciał jak z bicza strzelił Nasza chrześniaczka była najgrzeczniejszym dzieckiem w kościele :D A córka tak się bała,że będzie płakać... Ojciec ze strony zięcia,nie byłby sobą,gdyby nie odstawił szopki przed kościołem,po mszy To co powiedział młodym,świadczy o tym,że dalej chciałby wtrącać się tam,gdzie nie powinien Młodzi mają to w...;) I mają rację :D Idzie burza,czarne chmury nadciągają Parno,nie ma czym oddychać ;) A gdzie nasza Marysia?

Hej dziewczyny. Wróciłam w niedzielę. Pisałam do Was i nic nie doszło. Jak ja lubię tekst; podałaś zły adres mailowy. Było super, Dzieci grzeczne. Zbieraliśmy jagody, spacery po lesie, okolica przepiękna.

Gość globus
Witam. Zapraszam na ble ble przy kawie. x Mimo zapowiedzi burz wczorajszy dzień minął spokojnie i bez kropli deszczu.Dzisiaj niebo jarzębate i chlodniej. x Marylko pierwsza część wakacji za Tobą.Nie pamiętam kiedy byłam na jagodach:) wyobraź sobie ,że niem chęci żeby kupić i spróbować jaki mają smak. x Ime Wnusia była grzeczna bo to przecież ma charakter babuni:) dobrze,że nie odziedziczyła po dziarskim dziadku:D Mój kalendarz przypomina mi o nie koniecznie miłych wizytach. Weterynarza mamy odwiedzić w czwartek. Biedny kotek prawie zdziczał. Trzeba zakraplać oczko a on tego nienawidzi i chowa się po kątach. No cóż trzeba to przeżyć:( x Jedyneczko Dosiadaj się do kawy. Odpocznij po nocy. Czy ,,,wesoła chata.... pozwoliła Ci spać???? x Dobrego dnia hejka.