Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

Mala Blondynka jestes:))>??? Sebastos..Mysia??jest tu ktos?

Polecane posty

plum ja robie leczo trak:smaze pieczarki z paprykami kolorowymi,dodaje potem kukurydze i podsmazona i podduszona piers z kurczaka lub kiellbaske.na koniec przypariam i nieco przecieru dodaje.. Ineska to uaktywnij:)

Plum Jakbyś napisał z czego dokładnie robisz to można by Ci było troszkę bardziej czasowo to wyjaśnić :P

no jatez chyba 10..ale Tylko do Ciebie nie moge..a wez zbacz czy mnie nie masz na liscie ignorowanych albo cus..albo napisz teraz do mnie ..moze sie otworzy;/

No przecier to ja też daje, to już tak całkiem na koniec jak dobrze pamiętam ( ostatni raz rok temu robiłam ;) ) Ale ja nie dusze mięsa wcześniej tylko razem wszystko

rm________ ja to silnie ograniczona jestem w sprawach informatyki, ale zaraz cos zadzialam :)

Mam papryke zielona, zolta i czerwona, cebule czosnio i kielbase, przyprawy: bazylia, oregano, ziola prowansalskie, kminek, jedna podwojna piers z czikena, oto co mam w lodowce na leczo.

Plum_Plum___ a w sprawie tej twojej kulinarnej zagadki moge zadzwonic do kolezanki, ona zyje w hiszpani, wiec pewnie bedzie wiedziala

Jest dobrze, wrzuce wszystko pokrojone do gara i ok, bo moje dziubi wroci glodne wiec musze sie spieszyc, dzieki dziewczyny! Milego popoludnia :)

rm_______pobieram program ...to juz chyba cos

Plum_Plum Mam papryke zielona, zolta i czerwona, cebule czosnio i kielbase, przyprawy: bazylia, oregano, ziola prowansalskie, kminek, jedna podwojna piers z czikena, oto co mam w lodowce na leczo. Ja bym zrobiła tak: Podsmażyła lekko połowę cebulki pokrojoną w kostkę ( w czasie podsmażania dodaje troszkę wody żeby taka miękka zeszklona była), dodała pokrojoną kiełbasę i pierś, poddusiła to nie wiem, z 10minut tak może. Dodałabym czosnek i resztę cebuli tu już pokrojoną w krążki ( mój facet taką uwielbia). Na koniec paprykę - to już dosłownie na oko musisz patrzeć w zależności jak drobno kroisz ale to nawet i 5 minut starczy - doprawiła i zalała koncentratem. Z tym że ja daje więcej rzeczy między innymi cukinie - to na chwile przed papryką, między innymi marchewkę i pora- to po mięsku, jeszcze daje nać pietruszki, a kminku nie używam ... sporadycznie jeszcze wrzucam coś z nowalijek, też pieczarki czasem, też kukurydze czasem.... no różne mam zachciewajki ;) RM No u mnie niby wszystko działa, ale już rozłączyłam GG bo Pan wrócił to udaje że coś robię poza gadaniem :D

ja dostalam numer na gg ale co mam dalej z tym zrobic?---zalogowalam sie i .....co teraz?

rm___ja mam meila z imieniem i nazwiskiem, a te wredoty tutaj nie chce aby widzialy i czytaly :(

no to kij...wysle z mojego prywatnego daj mi kilka minutek

musze czekac na uaktywnienie konta-kilka minut-tak mi mowia...

ja ciagle czekam... ale nic...miej cierpliwosc :-)