Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viceversa85

pierwsze randki i jego milczenie

Polecane posty

Gość do_diabła_a
"lampka nocnaa jesli chłopakowi zalezy na dziewczynie, będzie się kontaktował. To stara odwieczna prawda. nawet Ci którzy są niesmiali, jesli im naprawdę zalezy, przełamią niesmiałośc.jesli ktoś nie przełamuje nieśmiałości to znaczy że mu nie zalezy. do mężczyzny nalezy pierwszy krok, drugi i wiele innych. mało jest takich związków, gdzie kobieta wyszła z inicjatywą i udało się. pamiętajcie dziewczyny o tym" Kur..... co za bzdura!!!!. To gów..... nie prawda..., Nie jesteś facetem, nie wypowiadaj się o zdobywanie z naszej strony zwłaszcza przez nieśmiałych!!. Ty czekasz na gotowe jak święta krowa i wydaje ci się wszystkie TAKIE ŁATWE I PROSTE z naszej strony. Mówię to jako nie śmiały 24 letni chłopak który nigdy nikogo nie miał. Bo wszystkie takie leniwe i czekają na gotowe. wiem, że i tobie jest WYGODNIEJ dostać gotowe ale trochę pokory i ostrożności za wypowiadanie się o sytuacji z drugiej strony. Po podrywaj, po wysyłaj sms-y postaraj sie trochę drugą połówkę i wtedy wypowiedz się w temacie.

Gość tanskaaans
"Odpisal, ze bardzo mnie lubi ale to chyba nie jego czas zeby sie angazowac. Napisal, ze wie ze nie szukam kolegi od piwka i on nie chcialby takim byc (what a fuck?) i napisal ze mnie bardzo szanuje i chyba dlatego tak wyszlo I co wy na to ?;p Ja mu napisalam, ze sie ciesze, ze taki szacunek wzbudzam;p i ze zycze mu duzo powodzenia (no i ze to koniec)" I to było bardzo profesjonalne zagranie!!!!!. Jestem już z ciebie zadowolony w 100%. Mam nadzieję , że na przyszłość nie będziesz się obawiała w prost wyjaśniać sytuacji.

Gość Karo.l
viceversa85 napisala ; ''i pewnie to chwilowe, ale czuje sie zaj**iscie.. znowu wolna i happy.. i to wlasciwie ja jemu dalam koniec koncow kosza;p'' Wy kobiety macie naprawde chore myslenie a to wynika z tego niedowartosciowania. Osobiscie wspołczuje... bo cale wasze zycie zalezy od tego ile dostajecie komplementow. Na tym budujecie opinie o samej sobie .( be

Gość dsdsdds
Zauwazmy glupote ksiezniczek. Ich celem jest, posiadanie fajnego faceta.Do osiagniecia tego celu sa 3 drogi: - bycie zdobyta, danie sie poderwac takiemu facetowi - wzajemne podrywanie od samego poczatku, bez zadnych bajek w stylu ze to facet musi zrobic 1 krok - zdobycie takiego faceta, poderwanie go poprzez zdecydowana inicjatywe kobiety Ksiezniczki odrrzucaja az 2 z 3 tych drog, znacznie zmniejszajac szanse na fajnego faceta. Dlaczego ograniczaja? Poprzez swoja dume, stereotypy itd

Gość pomodoroooooooo
ja bylam ciepla, rozumiejaca, fajna az mnie jeden przerobil tak, ze o maly wlos skonczylabym w wariatkowie. teraz jestem ksiezniczka- zimna, mam w dupie wasxze aluzje, zaloty, niesmiale spojrzenia i krwawiace serduszka. nie mam ani sil ani ochoty na jakakolwiek inicjatywe, a ze jestem ladna, mam to podwojnie w doopie. za maz wyjde za tego, ktory zdobedzie mnie szturmem i bez reszty, ale uczuciowo umarlam. panowie, podziekujcie SOBIE tylko i wylacznie, bo ksiezniczki to wytwor waszych podlych gierek

Gość dadasasasasasas
"panowie, podziekujcie SOBIE tylko i wylacznie, bo ksiezniczki to wytwor waszych podlych gierek" Chcesz powiedziec ze wczesniej to kobiety podrywaly facetow, ze zostaly olane, skrzywdzone w zwiazkach to zostaly ksiezniczkami? haha. Jestescie ksiezniczkami bo tak wam wygodniej, nawet mloda kobieta ktora nie byla jeszcze nigdy w zwiazku jest zazwyczaj ksiezniczka, sama nic nie zrobi tylko bedzie czekac na ksiecia na rumaku, ktory ja poderwie.

KingOfMen thx za odp:) Vice dobrze , że tak zrobiłaś a jak on chcę kmoleżanki to pewnie chodziło mu o niezobowiązującą znajomość tylko nei nazwał tego wprost:)

Gość Barti26.
doskonale rozumiem co masz na mysli Paula. Dopoki nie spotkalem kobiety swojego zycia ktora tez byla ksiezniczka z powodu facetow, rozumowalem jak faceci na tym topiku. Teraz wiem ze moja luba tak sie zachowywala bo wczesniej ktos ja zranil. Czaje o co kaman i wierze ze znajdzie sie taki ktory cie zdobedzie. wiem juz teraz ze to nie wasza wygoda tylko wypalenie uczuciowe przez tych dupkow.

Gość lampka nocnaa
Oczywiscie że to trochę kosztuje, podejść, poprosić o nr telefonu. jednak ta praca nalezy do faceta. i jesli sporo kosztuje, to tym cenniejsze jest dla kobiety. Niesmiali faceci, którzy nigdy nie odważyli się zrobić pierwszego kroku to po prostu tacy, ktorym nigdy nie zalezało aż tak bardzo. To jest bardzo proste -jesli nam na czymś zalezy przełamiemy się. Rola kobiety jest inna. Nie zdobywa, lecz przyjmuje to co zdobywca kładzie jej u stóp :) spacer, kino, lody, kwiaty. Jesli przyjmuje to z wdzięcznością - chętnie się zgadza na spotkania, docenia starania, wtedy coś z tego będzie. Może chłopaki te dziewczyny was po prostu nie chciały, i dlatego nie czuliście wzajemności i radości z robienia czegokolwiek dla niej? I dlatego też te dziewczyny nie wykazywały się żadną inicjatywą...

Gość dsdsdds
"Rola kobiety jest inna. Nie zdobywa, lecz przyjmuje to co zdobywca kładzie jej u stóp spacer, kino, lody, kwiaty. Jesli przyjmuje to z wdzięcznością - chętnie się zgadza na spotkania, docenia starania, wtedy coś z tego będzie. " Czy Ty widzisz jakas jestes zalosna, jaka jestes hipokrytka? Moze jeszzcze facet powinien jej dziekowac na kolanacvh ze ta zechciala pryjac kwiaty, lody itd? "Oczywiscie że to trochę kosztuje, podejść, poprosić o nr telefonu. jednak ta praca nalezy do faceta. i jesli sporo kosztuje, to tym cenniejsze jest dla kobiety. Niesmiali faceci, którzy nigdy nie odważyli się zrobić pierwszego kroku to po prostu tacy, ktorym nigdy nie zalezało aż tak bardzo. To jest bardzo proste -jesli nam na czymś zalezy przełamiemy się. " Jesli Ci zalezy na facecie to sie przelam! Ko biety nie potrafai sie przelamac i podejsc do faceta- - idac tokiem twojego rozumowania, nie zalezy WAM!

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyymmmm
dsdsdds jestes tak żałosny, na wszystko masz odpowiedz a za ch.. nie masz racji. Nie jestes facetem. Nie wiesz co do niego nalezy. zal mi cie i tego ze tak na sile probujesz przeforsowac swoje "racje", ktore sa niezgodne z prawdą. jestes chory psychicznie laski maja racje.

Gość dsdsdds
"Może chłopaki te dziewczyny was po prostu nie chciały, i dlatego nie czuliście wzajemności i radości z robienia czegokolwiek dla niej? I dlatego też te dziewczyny nie wykazywały się żadną inicjatywą..." To sie zdecyduj w koncu! Czy ten brak przyjemnosci byl skutkiem czegos czy przyczyna!

Gość lampka nocnaa
Cóż, kobiety mają inną rolę, już pisałam. Absolutnie nie wolno im zacząć się starać, bo facet nie będzie jej szanował. Ucieknie. Jesli nam zalezy a facet nic, to po prostu trzeba sobie odpuścić. Znaczy - to nie TEN!

Gość dsdsdds
Laski nie maja racje tylko sa wygodne! Tekst ten dobitnie o tym swiadczy Rola kobiety jest inna. Nie zdobywa, lecz przyjmuje to co zdobywca kładzie jej u stóp spacer, kino, lody, kwiaty. Jesli przyjmuje to z wdzięcznością - chętnie się zgadza na spotkania, docenia starania, wtedy coś z tego będzie. "

Gość lampka nocnaa
Nie bzdury. Pewno latasz za jakimś i dlatego nie chcesz by to była prawda.

Gość dsdsdds
"Absolutnie nie wolno im zacząć się starać, bo facet nie będzie jej szanował. Ucieknie. Jesli nam zalezy a facet nic, to po prostu trzeba sobie odpuścić. Znaczy - to nie TEN! " Czy Ty czytyasz co piszesz? Jak mozna cos odpusici jak nie ma co odpuszczac! Przeciez napisalas ze nie wolno kobievie sie zaczac starac!!!!! Oczyiscie ze jak kobieta zacznie sie pierwsza starac a facet nic to trzeba sobie odpusic, no ale najpierw trzeba sie zaczac starac!

prosiłabym Cie zebyś przeanalizowała słowo starać się i "latac" albo inaczej"natarczywość" :) nie latam za nikim bo jestem w stałym związku i o niego DBAM, STARAM SIĘ, bo na tym to polega

Gość lampka nocnaa
tak. ale stały związek to co innego. ten rządzi się nieco innymi prawami. ja pisze o początkach

Gość lampka nocnaa
odpuścić w sescie, przestać myśleć że coś z tego będzie. po to wlaśnie by nie zaczać zabiegać o faceta.

Gość dsdsdds
lampka nocnaa jakimi to prawami rzadzi sie staly zwiazek? Dlaczego poczatek ma byc inny niz staly zwiazek? dlaczego to facet ma sie starac o cos co w konsekwencji jest dobre dla niego i kobiety?

Gość lampka nocnaa
Kiedy mężczyzna się stara, kobieta nabiera zaufania do niego. Dla kobiety jest bardzo ważne by mężczyzna wiedział czego chce, był stabilny emocjonalnie, dazył do celu. Te cechy przekładają się potem na inne dziedziny życia. Przy takim mężczźnie kobieta czuje się bezpiecznie. Kobiety są bardziej uczuciowe i jeśli się zakochają, będa kochać, odwzajemnią z nawiązką te początkowe starania. Właśnie w stałym związku.

Gość skandybnawa
"Kiedy mężczyzna się stara, kobieta nabiera zaufania do niego. Dla kobiety jest bardzo ważne by mężczyzna wiedział czego chce, był stabilny emocjonalnie, dazył do celu. Te cechy przekładają się potem na inne dziedziny życia" To samo mozna napisac o facetach. Kiedy kobieta sie stara, mezzynz nabiera zaufania do niej. Dla facet jest to bardzo wazne by kobiea wiedzaila czego chce, by byla stabilna emocjonalnie, dazyla do celu! Kobieta czesto sama nie wie czego chce, jest bardzo niestabilna emocjonalnie! Dla faceta te cechy sa jeszcze wazniejsze niz dla kobiety u faceta dlatego kobiety powinny sie starac!

Gość lampka nocnaa
U mężczyzn jest tak, że dostrzegają wartośc tylko tego, na co ciężko zapracowali. Jesli coś łatwo przychodzi, to sobie tego nie cenią. stąd jeśli będa zabiegać o kobitę, włożą w to wysiłek - będą po prostu szczęśliwsi, będą ją bardziej cenić. U kobiet odwrotnie. jesli ma na początku wkładac w to wysiłek, staje sie znuzona i związek ją nie cieszy. Potem może się postarać, ale na poczatku jest rozgoryczona.

Gość lampka nocnaa
agnet...a u ciebie jak było na początku?

Gość dsdsdds
"U mężczyzn jest tak, że dostrzegają wartośc tylko tego, na co ciężko zapracowali. Jesli coś łatwo przychodzi, to sobie tego nie cenią. stąd jeśli będa zabiegać o kobitę, włożą w to wysiłek - będą po prostu szczęśliwsi, będą ją bardziej cenić. U kobiet odwrotnie. jesli ma na początku wkładac w to wysiłek, staje sie znuzona i związek ją nie cieszy. Potem może się postarać, ale na poczatku jest rozgoryczona. " Co za brednie. Chcesz powiedziec ze kobiety bardzije cieszy to co im przyszlo latwiej, niz to o co walczly, staraly sie bardzo, to o im przyszlo w pocie czola? hahah, Nie osmieszaj sie.

u mnie było tak, że poznaliśmy się na jednej z imprez, owszem on zagadał do mnie pierwszy, zauwazyłam, że mu się podobam i się rozwineło , ale nie od razu, poniewaz nie spodobał mi się od pierwszego wejrzenia, dlatego nie miałam mozliwości zabiegac o niego.Masz racje z tym, że faceci lubią gonić króliczka, ale wydaje mi się, że jak sie facetowi podoba dziewczyna, i ona zrobi pierwszy krok w jego kierunku, to nie można nazwać tego natarczywością:) Trzeba rozróżnić kobiete natarczywą, a kobiete delikaną, która stara się nawiązać znajomość z kims kto ją zainteresował

Gość lampka nocnaa
Jeśli nie spodobał Ci się od razu to jak to się stało ze ci się spodobał?