Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viceversa85

pierwsze randki i jego milczenie

Polecane posty

Gość dsdsdds
"przez wieki ukształtowały sie pewne zachowania własciwe jednej i drugiej stronie " Problem w tym ze niektore te zachowania sa idiotyczne, dyskryminujace, ograniczajce jedna z plci! Ja nie pisze by to kobiety przybijaly gwodzie itd to jest zupelnia inna bajka niz podryw i zawieranie wzajemnosci Przez wieki kobiety nie mial prawa do nauki, siedzialy w domu i zajmowaly soie domem i dziecmi, nie pracowaly zawodowo. Idac twoim tkokiem dalej tak powinno byc, po co ktos to zmienil iles lat temu! Tak samo jest z podrywem, przez wieli to faceci inicjowali podryw, kobieta byla ograniczona musiala czekac na podrywa faceta! To bylo dla nie krzywdzace i dla samego faceta tez! Trzeba to zmienic, niech podryw bedzie obustornny tak samo jak i kobieta i faceta ma teraz prawo do szkoly i pracy zawodowej!

Gość ty to jestes jednak
jak róznież pewna ograniczona ilośc słów które dsd używa. Żeby pisac pod innymi nickami tak zeby się nie wydało trzeby być inteligentnym, a nie tepym :D

Gość dsdsdds
Co z tego ze podalas nmery stron jak zacytowalas wypowiedzi wyrwane z kontekstu! Bylo zacyctowac kilka wypowiedzi, ciag wypowiedzi, by wszystko miala rece i nogi

Ale dlaczego to trzeba zmienić? Mi to nie przeszkadza. I nie dlatego, że jestem księżniczką i hipkrytką i wszsytko co najgorsze:D:D:D

Gość dsdsdds
Wlasnie dlatego Ci nie przeszkadza ze jestes prozna kobieta A to ze kobiety maja prac, gotowac, sprzatac, zmywac naczynia po pracy a facet ma przyjsc z pracy i miec gotowy obiad na stole juz Ci nie przeszkadza?

Na specjalne życzenie deesa: 17:19 [zgłoś do usunięcia] dsdsdds "I co istotne.. ma juz sprecyzowane plany na wwakacje.. Jak powiedziam, ze mu zazdroszcze rzucil zebym jechala z nimi (jedzie ze znajomymi).. ale oczywiscie nie moglam sie zgodzic.. Co innego gdyby sam, pierwszy wyskoczyl z ta propozycj" 1 No tak nie moglas sie zgodzic, bo przeciez by Ci korona z glowy spadla. 2 A kto niby zaproponowal zebys pojechala z nim? TY czy on rzucila taka propozycje????????? 3 Facet zaproponowal Ci wspolny wyjazd na wakacje, nie pytajac sie o zgode znajomych, zrobil to spontanicznie, bez zastanowienia, to co mu serce podpowiedzialo a TY smiesz mowic ze Cie olewa. To Ty go olalas kolejny raz odmawiaajac wspolnego wyjazdu! Jak on ma myslec ze Ci sie podoboba, ze Tobie na nim zalezy jak Ty odmawiasz wsplnego wypadu na wakacje!! Jestes bezczelna hipokrytkA. "Ale widocznie we mnie jest cos co mu nie pasuje.. Chcialabym wiedziec co.. ale zapytac nie moge" No tak, nie mozesz zapytac bo jestes ksiezniczka ktora nie ma jezyka i nie moze mowic. Zenujaca jestes. Naprawde sie dziwie ze ten facet jeszcze Cie nie olal, tak pozwala siebie olewac. 17:25 [zgłoś do usunięcia] viceversa85 dsds - mi isie wydaje, ze z tymi wakacjami on tak powiedzial bo tak wypadalo. A pewnie i tak wiedzial, ze odmowie. Mowilam mu wczesniej, ze u mnie w pracy ciezko z urlopem w tym czasie itp.. 17:31 [zgłoś do usunięcia] dsdsdds Jesli facet jest inteligentny to specjalnie rzuca taka propozycje by sprawdzic inteligencje kobiety, ten twoj chyba juz sprawdzil twoja inteligencje i to calkoiem mozliwe ze juz wczesniej. Wczoraj sie tylko utwierdzil w swoim przekonaniu. 18:12 [zgłoś do usunięcia] dsdsdds "Poza tym zabij mnie dsds, ale gdybym sie zgodzila z nim pojechac nie czulabym sie z tym dobrze ani przez chwile. Czulabym sie jak ktos kto sie tam wprosil" Ale ja nie mowie zebys z nim tam jechala! Bylo sie tylko zgodzic by sprawdzic jego reakcje a potem wycofac zgode...

Nie przeszkadza:P Bo lubię gotować i sprzątać:P co do twoich niedocenionych myśli- w jaki sposób kopiowanie całej rozmowy zmieniło kontekst tamtej wypowiedzi?

Łatwo przewidzieć twoją odpowiedź: "To nie jesteś próżna, tylko pusta i nieambitna, bo jak to możliwe lubieć sprzątać. w dalszym ciągu to coś jest wyrwane z kontekstu Jesteście księżniczkami" Nudzi mnie to powoli, idę się uczyć do egzaminu, ta dyskusja nic nie wnosi:P

Gość dsdsdds
To jest cala rozmowa? haha raczysz sobie zartowac

Gość twoje teorie sa chore
nie ktos to zmienił kolego , tylko kobiety same upomniały sie o swoje prawa i je sobie wywalczyły bo tak chciały jezeli nie podrywaja facetów nagminnie i nie zmieniaja sie w mysliwych to znaczy, ze zupełnie nie maja na to ochoty i tego nie chca i mozesz tutaj pisac setki postów, ze tak jest bo sa prózne i wygodne .... byc moze , ze tak jest , tak samo jak faceci nie wala tłumami zeby chodzic na urlopy maciezyńskie i zajmowac sie dziecmi bo tez sa leniwi i prózni i wola zostawic to zajecie kobiecie tak ze daj sobie spokój z wy[pisywaniem pod adresem kobiet epitetów typu księżniczki, hipokrytki, prózne, bo pod adresem facetów równiez mozna pisac bez końca , ze sa leniwi, prózni, kłamliwi, niewierni etc

Raczę sobie żartować, owszem, ponieważ milordzie cała rozmowa ma rozmiar 40 stron. Nie widzę znaczącego uchybienia z mojej skromnej strony w powyższym przytoczeniu rozmowy, ponieważ doprawdy nie widzę, w jaki inny sposób miałabym udowodnić to, że jesteś psychicznie chory.

Gość i najważniejsze
że nawet jak dalej będziesz pisać to i tak ne zmieni to faktu że jesteś SAM. Moze inni są frajerzy -ale są szczęśliwi. A ty nie jestes frajerem - ale jesteś nieszczęśliwy samotny jak palec człowiek

Gość dsdsdds
"jezeli nie podrywaja facetów nagminnie i nie zmieniaja sie w mysliwych to znaczy, ze zupełnie nie maja na to ochoty i tego nie chca i mozesz tutaj pisac setki postów, ze tak jest bo sa prózne i wygodne .... byc moze , ze tak jest , tak samo jak faceci nie wala tłumami zeby chodzic na urlopy maciezyńskie i zajmowac sie dziecmi bo tez sa leniwi i prózni i wola zostawic to zajecie kobiecie" A Jesli faceci nie chca gotowac, sprzatac, zajmowac sie dziecmi to bo nie maja na to zupelnie ochoty i nie chca tego robic to tez jest wszystko ok? Pasuje to kobietom? Faceci nie chodza na urlopy macierzynskie bo faceci wiedza ze to ejst chore. FAcet piersia nie bedzie karmil dziecka a kobieta tak! To jest ta podstawowa roznica!

doprawdy, nie mogę narazić się na otrzymanie czwórki tylko dlatego, że jakiś żałosny facet kazał mi kopiować to, co sam napisał i nie umie uwierzyć, że niczego nie zataiłam ani nie pozmieniałam.

Gość dsdsdds
Tak jestem sam i z nie czuje sie z tego powodu gorszy! Pisalem wielokrotnie, nie buduje w przeciwienstwie do wielu kobieta ale takze facetow swojej pewnosci siebie, atrakcyjnosci na fakcie posiadania 2 polowki!

Gość dsdsdds
Z czego masz ten egzamin ze liczysz na piatke?

Haha już miałam zamknąć stronę ale jeszcze to zobaczyłam:"Faceci nie chodza na urlopy macierzynskie bo faceci wiedza ze to ejst chore. FAcet piersia nie bedzie karmil dziecka a kobieta tak! To jest ta podstawowa roznica!" Powiedział człowiek, który uważa, że podziały są chore i musi nastąpić gwałtowny odwrót Dobra, teraz naprawdę

Gość dsdsdds
"Powiedział człowiek, który uważa, że podziały są chore i musi nastąpić gwałtowny odwrót " Prosze o cytay gdzie tak powiedizialem. Jesli nie udowodnisz mi tego to bedziesz klamca. Czekam

Gość i najważniejsze
gorszy to się czujesz, bo to akurat widać. a nie budujesz sobie na tym pewności, to i dobrze, bo na czym byś sobie budował? Na tym że nie masz? :D

Gość twoje teorie sa chore
no i wychodzi jak mało wiesz urlop macierzyński nie jest po to, zeby karmic dziecko piersia, niektóre dzieci zaraz po urodzeniu karmi sie mlekiem sztucznym kobiety nie wymagaja od facetów gotowania, prania i sprzatania jako warunku i nie nazywaja ich próznymi jesli tego nie robia dyskusja z toba do niczego nie prowadzi, bo jesteś zwyczajnie ograniczony ide na spacer, bo szkoda czasu na pisanie do takiego kretyna miłej niedzieli dziewczyny i obyscie nigdy na swojej drodze nie spotkały takiego typa jak ten :)

Gość a jakie masz wyjscie
jak cie zadna nie chce i jestes sam trzeba sobie dorobic jakas ideologie do tego, ze cie olewaja nic dziwnego z tak zjebanym charakterem nie wzbudzisz zainteresowania zadnej kobiety i bardzo dobrze bo trzeba by jej wspólczuc szkoda rozmawiac z takim zjebem

Gość dsdsdds
Czekam na cytaty

Gość dsdsdds
"trzeba sobie dorobic jakas ideologie do tego, ze cie olewaja nic dziwnego z tak zj**anym charakterem nie wzbudzisz zainteresowania zadnej kobiety i bardzo dobrze bo trzeba by jej wspólczuc' Mam, rozumiec ze Ty majac laske czujesz sie lepiej i mowisz sobie- nie jestem taki zly- jakas mnie zechciala

nie jakas tylko ta , która pokochałem a to szalona róznica niektórzy ludzie potrafia, umieja, stworzyc zwiazek , a niektórzy nie i powinni zostac sami dla dobra ewentualnej kondydatki ---- ty jesteś w tej drugiej grupie i nie jestem z kobieta , zeby sie dowartosciowac czy poczuc lepiej jako facet, to w ogóle nie ten motyw ---- jestem z nia bo ja kocham , a ona kocha mnie i jestesmy szczesliwi bedac razem nie wchodzi sie w zwiazki dla jakiejs korzysci tylko z miłosci, jak to zrozumiesz to może zaświeci dla ciebie swiatełko w tunelu

Gość dsdsdds
Jesli tak jest to po co piszesz ze "jak cie zadna nie chce i jestes sam trzeba sobie dorobic jakas ideologie do tego, ze cie olewaja"?

Gość dsdsdds
Ja nie mowie ze potrafie stworzyc zwiazek, moze i nie potrafie. Wiem za to jedno, jestem sam i nie krzywdze zadnej kobiety a mimo to tak na mnie tu najezdzacie. Co ja robie zlego?

Gość dsdsdds
Jestem wielkim egoista, ale nie az takim by podrywac kobiety by potem jakas sie ze mna meczyla, z tym wielkim egoista. Inni sa mniejszymi egoistami ode mnie ale dla wlasnego wygodnictwa, z wlasnego egoizimu wiaza sie z kobietami , podrywaj je a te nastepnie musza sie meczyc z tymi egoistycznymi facetami. Ja kobietom tego oszczedzam.

bo to prawda jestes sam , nie chciałbys ale tak jest nie potrafisz byc z kobieta, wiec jako przyczyne tego stanu ustaliłes sobie fatalne zachowania i wymagania kobiet a to twoje pisanie o dowartosciowywaniu sie itd jest typowe ---- kobiety samotne tez tak pisza --- nie potrzebuje faceta, zeby czuc sie kims i miec poczucie własnej wartosci ---- choc tak naprawde bardzo potrzebuja i pragna miłosci, bo tylko wtedy człowiek czuje sie kompletny i spełniony kiedy kocha i jest kochany zarówno w przypadku samotnych kobiet jak i mezczyzn problem nie tkwi w drugiej stronie, tylko w nich samych , co oczywiscie najtrudniej przyznac , ale tak jest

Gość dsdsdds
"kobiety samotne tez tak pisza --- nie potrzebuje faceta, zeby czuc sie kims i miec poczucie własnej wartosci" Wlasnie jest na odwrot, zala sie wszystkim ze sa same, ze zaden ich nie chce, ze czuja sie takie nieatrakcyjne itd. Taka jest wiekszosc singielek! Zobacz jakim tym jestes przeciwniekim kobiet jesli chcesz bym ja, tak wielki egpista podrywal kobiety i zeby potem one cierpialy ze mna. Ladnie zyczysz kobietom..