Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadasasasasasas

Obowiazkowa lektura dla wszystkich kobiet! Porady dla kobiet!

Polecane posty

Gość dsdsdsdsd
Prosze Cie! Jak sie ma Barbara Hoff do tych meskich projekntantow mody? Z czym do ludzi!

Gość Babook
Tak, i dlatego na kafe można spotkać tak inteligentne topiki o tym, że facet jest dupkiem, a kobieta i tak przy nim zostaje. I że w ogóle dupka wybiera.

My jesteśmy od czegoś innego, niż wynalazki........ Ale Twój głupi mózg tego nie pojmie.

popieram phiii ! Warto przyjrzeć się presji otoczenia, o tym między innymi jest w tym linku, który podałam wyżej.

Gość dsdsdsdsd
"A teraz sprawdź ile kobiet na 1000 gra w szachy i ilu facetów na 1000 gra w szachy. Nie wpadłeś/aś na to, że kobiety może uwaga uwaga nie lubią gry w szachy? " Ale zaraz,zaraz! A dlaczego nie graja? Dlaczego nie lubia inteligentnych rozrywek? Dlaczego kobiiety wola ogladac seriale czy czytac glupie romansidla niz grac w szachy albo interesowac sie polityka? Poza tym znacznie mniej facetow interesuje sie moda i mnie facetow gotuje a mimo to faceci sa najlpeszymi kucharzami i projektantmai mody!

Nic nie chcę mówić, ale to już było. I nadal jest tak samo beznadziejne. Dziwię się (i nie wiem czemu, bo to ciągle się zdarza), że są ludzie, którym tak bardzo nudzi się w życiu, żeby zakładać takie tematy.

Gość dsdsdsdsd
Ja nie mowie ze kobiety sa gorsze od facetow! Nie sa, sa mniej inteligentne od facetow dlatego w dziedzinach gdzie sie liczy intelekt a nie emocje, uczucia itd to faceci dominuja! Kobiety w nauce zawsze beda mniej znaczyc bo sa glupsze od facetow!

Gość zzyyyrrrraa
kobiety to kobiety, mężczyźni to mężczyźni pewne rozważania są bezsensu, jedni bez drugich nie moga się obyć kto by słuchał Chopina na koncertach lub czytał Dostojewskiego? dla kogo wymyślono pralkę, kuchnie itp mężczyźni robia to dla kobiet :) z a jakis powodów

Zaczyna mnie śmieszyć ten temat ;) Przecież faceci nie lubią inteligentnych kobiet, więc o co chodzi :D Inteligentne kobiety ukrywają swoją inteligencję, żeby nie przytłoczyć facetów :D

Gość dsdsdsdsd
@Cebula_Face Oczywiscie ze w czym innym jestesmy gorsi. Nigdy nie dorownamy kobietom w klamstwach, w bezsensownym wydawaniu pieniedzy, w manipulacji itd. Sa dziedziny w ktorych kobiety bija na glowe facetow ale zadna nie jest zwiazana scisle z intelektem

Gość Babook
Ciekawy link!! Tam pisze, że równe traktowanie chłopców i dziewczynek nic nie daje, bo 80% dziewczynek i tak wybiera kobiece zawody i postawy życiowe. A więc feministki na siłę chcą zmusić kobiety do zajmowania stanowisk męskich i przejmowania męskich ról społecznych.

Ciekawa jestem kto by wam urodził i wychował dzieci. My jesteśmy od czegoś innego. Nie mów mi, że jesteśmy mniej inteligentne, bo po 1 mamy wyższą inteligencję emocjonalną, a po 2 więcej "debili" jest wśród facetów. Kobiety mają inteligencję bardziej wyśrodkowaną. Ciekawa jestem, która by Cię chciała, gdyby wiedział, że masz takie poniżające i antyfeministyczne podejście.

Gość dsdsdsdsd
@Salemkaaa Inteligentne kobiety sa jak UFO - wszyscy o nich mowia,ale nikt jeszcze ich nie widzial.

Oczywiscie ze w czym innym jestesmy gorsi. Nigdy nie dorownamy kobietom w klamstwach, w bezsensownym wydawaniu pieniedzy, w manipulacji itd. Sa dziedziny w ktorych kobiety bija na glowe facetow ale zadna nie jest zwiazana scisle z intelektem No dziękuję Ci bardzo. Ja to jestem akurat oszczędna, więc nie pierdol mi głupot.

A więc schodzimy na poziom niewybrednych żarcików? :D Ciekawy sposób na dyskusję ;)

Antyfeministom mówimy: NIE! A, i nie chodzi mi o wymieszanie ról (matka w pracy, ojciec niańczy dzieci), tylko o nie uznawanie nas za gorszych. Przynajmniej ja.

Gość dsdsdsdsd
Zadna w miare rozgarnieta kobieta nie jest feministka bo wie ze feminstki zrobily wiecej zlego dla kobiet niz dobrego. Madra kobieta wie ze facet ktory jest antyfeminista to madry facet.

Gość dsdsdsdsd
Cebula_Face Ja nie poisze ze kobiety sa gorsze od facetow! Nie sa ! Kobietyy sa mnie inteligentne od facetow! Widzisz roznice?

Gość dsdsdsdsd
@Salemkaaa Ile masz lat? Chcesz podyskutowac ?

23 :) Możemy podyskutować - ale na początek, żeby nie było nieporozumień - nie jestem feministką. Absolutnie.

Gość dsdsdsdsd
Ok, to poprosze o nr gg.

Gość Babook
Nie jesteś antyfeministą, tylko szowinistą, a to jest tak samo głupie jak feminizm. Bo tak jak feminizm obrzydza facetom kobiety tak samo szowinizm obrzydza kobietom facetów. :) Kobiety są złośliwe, a faceci chamscy, i tego się trzymajmy, a nie że tylko kobiety są złe.

Gość dsdsdsdsd
Nie jestem szowinista. Mylisz pojecia. Poza tym prosze o czytanie ze zrozumieniem

No wielka mi mądrość w poniżaniu. Naprawdę. Brawo. A tak w ogóle to przeczytaj se w google definicję antyfeminizmu. Gdyby nie feministki, to chyba nie pisałabym na tym forum, nic nie mogłabym zrobić bez zgody jakiegoś faceta. Więc nie pierdol głupot. Żeby nie było - nie jestem w 100% feministką, bo feministki są za aborcją, niektóre za rozwodami, itd. A ja nie. Ja nawet chciałabym, żeby aborcja była zakazana.

Pozatym tak kobiety mają od lat pełen dostęp do nauki, ale ciekawe jest to, że moja babka wyznaje ideologię sprzed wieków i jej umysł jest jeszcze w średniowieczu, więc właściwie od 2 pokoleń w polsce kobiety mają inną mentalność. Wynalazki? Teraz nad konkretnymi ważnymi wynalazkami pracuje sztab naukowców, a nie jedna osoba, pojednycze osoby w dzisiejszych czasach mogą wynaleźć co najwyżej żałosną krajalnicę do ziemniaków itp. niekomu nie potrzebne wynalazki :)

Gość Babook
Piszesz, że kobiety są mistrzyniami w kłamstwach. To ja mówię, że faceci są mistrzami w chamstwie i agresji, z powodu testosteronu. Czyli wynik jest równy. Faceci i kobiety się uzupełniają zaletami i wadami.