Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezkropeczki

Pozytywnie :) Zapraszam Panów, którzy lubią mądre życie

Polecane posty

Gość dziedzic pruski
to co z tymi sposobami na wspólne spedzanie czasu?

Czym jest mądre życie i dla kogo? Czy lubię mądre życie? Dla alkoholika mądre życie to codziennie wiadro wódki. Czym dla ciebie jest mądre życie? Udany związek? Na czym by miał polegać? Bezkropeczki - Twoja lista, recepta na udany związek mnie rozczarowała. Jestem naprawdę zawiedziony, ponieważ nie znalazło się miejsce na jedno słowo. To co napisałaś I - szacunek, II - wspólne pasje.... to koła zębate, elementy szwajcarskiego mechanizmu, w którym seks jest sprężyną a kasa korbą. Takich związków, modnie zwanych partnerskimi jest naprawdę dużo. Czy uczestnicy tych związków są szczęśliwi... nie wiem. Ale zważywszy ile godzin spędzają przed telewizorami wydaje mi się ze są już sobą znudzeni.

Gość dziedzic pruski
a gdzie wspólne gotowanie, spacery, seks i romantyczne kolacje?:P

Gość kwaśne wino
czytam temat i uwierzyć nie mogę, panowie, którzy lubią mądre życie:D, przecież takich nie ma, mądre życie dla faceta oznacza nudę a oni lubią nowości, szybkie zdobycze, ciągłe zmiany

Gość dziedzic pruski
ja chyba też kozaczki ale myslę, że chodzi o słowo "miłość" :P

Prosimy o bardziej konstruktywną krytykę :) Tak krawiec kraje.... My się tu głowiliśmy troszkę, ale skromni my jesteśmy. J Jak masz coś do dodania to helpuj jorselfa :) bardzo proszę :)

Wiem Dziedzicu, ale to podstawa i zakładamy, że nasze listy to jeśli się kochają to możliwe są do spełnienia :) To dopisujcie to przecież wspólna otwarta lista. Po to jest ten temat :)

Gość dziedzic pruski
wino ale właśnie na tym polega mądre życie i dojrzałość, że w pozornie nudnym życiu można odnaleźć ekscytację, wszystko zależy jak partnerzy na siebie działają i wzajemnie stymulują

Wiecie co? Ja to się na tym forum wciąż jednak podbudowuję, że nie jest tak źle jeszcze z tymi naszymi Panami! Wszyscy psioczą ile mogą, a ja optymistycznie patrzę... Tylko zastanawia mnie taka zależność - jak ma w głowie jak trzeba, to sam i szuka i na odwrót... O co chodzi?

Gość dziedzic pruski
wiesz zuźka, że sam się czasami nad tym zastanawiam:D, to chyba jest tak, że nie pasuję do ogólnie przyjetych schematów i jestem oryginalny jak Tofik :D po za tym tym tych super babek jest jak na lekarstwo i takie poglądy jak teraz mam dopiero od kilku lat więc może dlatego:)

bo to Zuza nie tylko to moim zdaniem, jeszcze rozpoznać trzeba to dobrze w innym człowieku. A dobry człowiek to wszystkich mierzy swoją miarą i uważa że jak ktoś coś mówi to tak jest, a potem się okazuje co stało za słowami ;) A widzisz a na początku rozmowy byłaś na nie ;) Udało Się :)

Gość dziedzic pruski
kropka, tak się składa, że jestem sam od pół roku i to po ostrych przejściach zuźka a widzisz wiekszośc kobiet na tym forum mysli wręcz przeciwpołożnie, że jak sam to znaczy, że do dupy i nieważne czy ma coś w głowie

Kilka dni temu też tu był taki młody facet, juz Wam pisałam. Aż miło było poczytać. Ale samotny, czyżby z kobietami teraz było coś nie tak? Pisał o miłości, wartościach w zyciu, związku itp., super młody facet. Oby dobrze trafił...

Gość zamiana 131
romantycznyjerry nuda jest częścią życia, oznacza NORMALNOŚĆ tak mi się wydaje, mylę się?

nuda ? - tak to stan normalny, moim zdaniem oznacza moment zawieszenia, czegoś nam brak, nosi nas ale nie wiemy co zrobić. Mało w nudzie uczuć, może trochę u mnie na przykład to irytacji. To co dopisujemy żeby obie strony wytrzymywały ta nudę i nie robiły z niej tragedii?

Koszyczek MIŁOŚĆ I - szacunek II - wspólne pasje III - szczerość IV - kobieca dyplomacja V - poczucia humoru drugiego VI - seks VII - prywatna przestrzeń tylko dla siebie VII - poczucie bezpieczeństwa (na wniosek Dziedzica w Prusiech) a) nie zdradzacie nas b) jesteście lojalne wobec nas c) nie okłamujecie nas d) wspieracie nas IX - Tworzenie wspólnie domowego ogniska X - zgoda na nudę (jerry ) Kobiałka (czyli co zawiera dobry związek wg, Pań): MIŁOŚĆ I - męska dyplomacja (Bezkropeczki) II - męskie ramie III - szacunek IV - szczerość V - poczucie humoru VI - seks VII - prywatna przestrzeń tylko dla siebie VII - higiena osobista (se mua) IX - poczucie bezpieczeństwa (dzięki revolverowi) a) kiedy jesteśmy w ciąży, albo z małym dzieckiem zapewnicie nam poczucie bezpieczeństwa b) jesteście dumni z tworzenia rodziny i jest ona dla Was wartością c) nie zdradzacie nas psychicznie i fizycznie d) okazujecie radość z tego, że jesteśmy z Wami X - Tworzenie wspólnie domowego ogniska XI - zgoda na nudę

Gość dziedzic pruski
zamiana, nie mylisz się, bo po zdrowiu najważniejszą rzeczą w zyciu jest święty spokój, jest nawet takie chińskie przekleństwo "badaj byś żył w ciekawych czasach" tak skrzywdziła mnie ale juz się z tym pogodziłem jednak pewien uraz do kobiet pozostał ale mimo to pozostaje optymistą z nadziejami:)

Wszyscy tak mówią o Warszawie, mam tam znajomego, też bezskutecznie szuka:D Ale ja myślę, ze wszędzie jest tak, że są różni ludzie. Mnie tak rąbnęło po plecach, że długo jeszcze będę się zbierać, może życia mi braknie:O Ale i tak myślę, że jestem pozytywnie nastawiona do zycia i ludzi. Kiedyś byłam b. wesołą osobą, ale współistnienie w chorym związku pozostawia piętno..