Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezkropeczki

Pozytywnie :) Zapraszam Panów, którzy lubią mądre życie

Polecane posty

Dziedzicu nie uważasz że jesteś zbyt wymagający jak mam pod nosem literaturę to się opieram, jeszcze nie rzęsami

Gość dziedzic pruski
to jest właśnie strategia uwodzenia, żeby się odpowiednio wyeksponować:P literatura mówisz, ja myslałem, że rozmawiamy o zyciu a nie prowadzimy naukowe dywagacje:P

Chodzi mi o to, że na liście są rzeczy, cechy - które dają poczucie naszej własnej wartości i służą jej zwiększeniu. Jest to lista życzeń jakich oczekujemy od partnera. Naszych egoistycznych życzeń. Nie krytykuję listy, ja ją tylko tak odbieram. Proponuję do listy do pisać: X - umiejętność czerpania radości z każdej spędzonej chwili XI - otwartość duszy XII - wolność XIII - chęć poznania drugiej osoby, jej akceptacji i zrozumienia- / pomijam akceptację tego że nie myje nóg czy innych patologii - bo z tym należy walczyć/ XIII - postawienia bardziej na być, niż mieć XIV - aktywność w związku nuda - to jad, który potrafi zniszczyć każdy związek miłość mozna okazać tylko będąc aktywnym - nuda oznacza śmierć miłości - to brak zdolności odnalezienia siebie

Gość dziedzic pruski
no i dupa, laski będą się zabawiać we wlasnym gronie a potem zdziwienie, że jestem sam :(

Koszyczek MIŁOŚĆ I - szacunek II - wspólne pasje III - szczerość IV - kobieca dyplomacja V - poczucia humoru drugiego VI - seks VII - prywatna przestrzeń tylko dla siebie VII - poczucie bezpieczeństwa (na wniosek Dziedzica w Prusiech) a) nie zdradzacie nas b) jesteście lojalne wobec nas c) nie okłamujecie nas d) wspieracie nas IX - Tworzenie wspólnie domowego ogniska X - zgoda na nudę (jerry ) XI - umiejętność czerpania radości z każdej spędzonej chwili XII - otwartość duszy XIII - wolność XIV - chęć poznania drugiej osoby, jej akceptacji i zrozumienia- / pomijam akceptację tego że nie myje nóg czy innych patologii - bo z tym należy walczyć/ XV - postawienia bardziej na być, niż mieć XVI - aktywność w związku Kobiałka (czyli co zawiera dobry związek wg, Pań): MIŁOŚĆ I - męska dyplomacja (Bezkropeczki) II - męskie ramie III - szacunek IV - szczerość V - poczucie humoru VI - seks VII - prywatna przestrzeń tylko dla siebie VII - higiena osobista (se mua) IX - poczucie bezpieczeństwa (dzięki revolverowi) a) kiedy jesteśmy w ciąży, albo z małym dzieckiem zapewnicie nam poczucie bezpieczeństwa b) jesteście dumni z tworzenia rodziny i jest ona dla Was wartością c) nie zdradzacie nas psychicznie i fizycznie d) okazujecie radość z tego, że jesteśmy z Wami X - Tworzenie wspólnie domowego ogniska XI - zgoda na nudę XII PODOBNE WARTOŚCI

Gość dziedzic pruski
romantyczny to nie do końca jest tak, to jest lista rzeczy, których oczekujemy ale zarazem chcemy ofiarować drugiej osobie

Ja też Ciem pokochałam od razu, za to ze tak trafnie mnie przystrofowałaś już na początku:) i miałaś rację wtedy i już też wiedziałam jaka jesteś:) Dziedzic też mi się podoba jako facet, jest "nienormalny" jak na nasze czasy! ;)

Gość dziedzic pruski
to czemu narzekałas na małe wanny, oj coś gubisz się w zeznaniach koleżanko a to podlega karze od lat 2 do 5:P

Gość dziedzic pruski
podoba, podoba ale mnie do wanny nikt nie zaprasza ale dzieki z komplementa :D

Gość dziedzic pruski
no proszę i już mnie zuźka zdradza z nowo poznanym :D

Mężczyźni przebili kobiety ilością punktów !!!! Jerry możesz odbierać że trochę jesteśmy teraz nie poważni, ale jest 24 i trudno się dziwić bo siedzimy nad tym już jakiś czas. Ale to dla nas poważne rzeczy jak się domyślasz i punkty Twoje umieściłam, dla mnie są bardzo cenne i ważne. Myślę, że wiele osób o tym nie pamięta chociaż Dziedzic mówił o przestrzeni w związku, która pokrywa się z wolnością :) Dziękuję

dziecic - genialne spostrzeżenie, dokładnie o to chodziło. Czy bylibyśmy szczęśliwi mając skrzynkę piwa bez możliwości wypicia jej z przyjaciółmi? Pomysł na mądre życie... tu kobiety mają więcej wyobraźni, jak choćby próby zgubienia celluitu w małej wannie...

celulit mamy zgubić w nosie. kąpiąc się w wannie mojej przy ogarku zuzy :))) swój człowiek :) i ma skrzynkę piwa !!!

o ktoś ściął komuś głowę która marzy. Mam nadzieję że nie zetnie nam tematu, jak galaretki w której zawiesimy się jak druzgotki pod wpływem zaklęcia

Gość dziedzic pruski
aha, kropeczka czyli jednak kapiel w wannie z zuźką:P