Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezkropeczki

Pozytywnie :) Zapraszam Panów, którzy lubią mądre życie

Polecane posty

Gość lubie madre zycie
na lustrze pisalam szminka o sloncu.... :D Bezkropeczki, ja Cie blagam ! ;)

A ja jak było mi zimno w nogi, to oprócz Niego, dostałam termoforek własnego pomysłu i własnej roboty :) Strasznie to miło wspominam. Od męża nawet szklanki herbaty przy temperaturze pow. 40 stopni :(

CO JEST DOBRZE ROBIĆ RAZEM/OSOBNO W DOBRYM ZWIĄZKU: 1. Rozmowy 2. Rower 3. Czytanie Wtulone 4. Piesze wędrówki, bardzo lubię. - zuza 5. Wspólne wyjazdy, zwiedzanie wszystkich zakątków naszego pięknego kraju 6. kąpiel przy świecach (zuza) 7. Urozmaicony seks posmarowany kremem czekoladowym 8. czasem, gdy się akurat gdzieś spieszymy, albo wejdzie do pokoju prosto spod prysznica wstaję i zaczynam z nią tańczyć w rytm:www.youtube.com/watch?v=UfCnLTsGgcQ po chwili szlafrok sam opada... (Jerry) 9. gdy wiem że późno wróci z pracy , robię dla niej naleśniki.... (Jerry) 10. w niedziele robie śniadanie.... (Jerry) 11. gdy pierwszy jestem w łazience nakładam pastę na jej szczoteczkę... (Jerry) 12. czasami chodzimy na imprezy... osobno / chociaż wydaje mi sie że jest trochę zazdrosna/ (Jerry) 13. Listy miłosne w różnych miejscach (lustro, pod poduszką) Lubię Bezkropeczki ;) 14. sms w ciągu dnia i w nocy (Zuzia)

CO JEST DOBRZE ROBIĆ RAZEM/OSOBNO W DOBRYM ZWIĄZKU: 1. Rozmowy 2. Rower 3. Czytanie Wtulone 4. Piesze wędrówki, bardzo lubię. - zuza 5. Wspólne wyjazdy, zwiedzanie wszystkich zakątków naszego pięknego kraju 6. kąpiel przy świecach (zuza) 7. Urozmaicony seks posmarowany kremem czekoladowym 8. czasem, gdy się akurat gdzieś spieszymy, albo wejdzie do pokoju prosto spod prysznica wstaję i zaczynam z nią tańczyć w rytm:www.youtube.com/watch?v=UfCnLTsGgcQ po chwili szlafrok sam opada... (Jerry) 9. gdy wiem że późno wróci z pracy , robię dla niej naleśniki.... (Jerry) 10. w niedziele robie śniadanie.... (Jerry) 11. gdy pierwszy jestem w łazience nakładam pastę na jej szczoteczkę... (Jerry) 12. czasami chodzimy na imprezy... osobno / chociaż wydaje mi sie że jest trochę zazdrosna/ (Jerry) 13. Listy miłosne w różnych miejscach (lustro, pod poduszką) Lubię Bezkropeczki ;) 14. sms w ciągu dnia i w nocy 15. Termoforek własnego pomysłu (były Zuzi)

Wspólnie zrobiona choinka na Boże Narodzenie ( pomysł z biedy, jaką dzieliliśmy, cha cha!) z tektury, pomalowana, ze światełkami i cała w cukierkach i ozdobach, które tez robiliśmy wspólnie :)

Już poprawiam CO JEST DOBRZE ROBIĆ RAZEM/OSOBNO W DOBRYM ZWIĄZKU: 1. Rozmowy 2. Rower 3. Czytanie Wtulone 4. Piesze wędrówki, bardzo lubię. - zuza 5. Wspólne wyjazdy, zwiedzanie wszystkich zakątków naszego pięknego kraju 6. kąpiel przy świecach (zuza) 7. Urozmaicony seks posmarowany kremem czekoladowym 8. czasem, gdy się akurat gdzieś spieszymy, albo wejdzie do pokoju prosto spod prysznica wstaję i zaczynam z nią tańczyć w rytm:www.youtube.com/watch?v=UfCnLTsGgcQ po chwili szlafrok sam opada... (Jerry) 9. gdy wiem że późno wróci z pracy , robię dla niej naleśniki.... (Jerry) 10. w niedziele robie śniadanie.... (Jerry) 11. gdy pierwszy jestem w łazience nakładam pastę na jej szczoteczkę... (Jerry) 12. czasami chodzimy na imprezy... osobno / chociaż wydaje mi sie że jest trochę zazdrosna/ (Jerry) 13. Listy miłosne w różnych miejscach (lustro, pod poduszką) Lubię Bezkropeczki ;) 14. sms w ciągu dnia i w nocy (Zuzia) 15. Termoforek własnego pomysłu (obecny Zuzi) 17. Wspólnie zrobiona choinka na Boże Narodzenie z tektury i ozdobami własnego pomysłu

lubie mądre...Czyżykiewicz roztrzaskał moje serce na tysiąc kawałków - naprawdę chciałabyś dostać taką dedykację? Wydaje mi się, że to opowieść o niespełnionej miłości, to pogodzenie się z faktem, odejście

zdecydowanie wspólna "budowa gniazda", dosłownie i w przenośni, choćby miało to oznaczać tylko wycieranie potu z czoła ukochanemu.:) Ale jak znam siebie, byłoby więcej :D '

CO JEST DOBRZE ROBIĆ RAZEM/OSOBNO W DOBRYM ZWIĄZKU: 1. Rozmowy 2. Rower 3. Czytanie Wtulone 4. Piesze wędrówki, bardzo lubię. - zuza 5. Wspólne wyjazdy, zwiedzanie wszystkich zakątków naszego pięknego kraju 6. kąpiel przy świecach (zuza) 7. Urozmaicony seks posmarowany kremem czekoladowym 8. czasem, gdy się akurat gdzieś spieszymy, albo wejdzie do pokoju prosto spod prysznica wstaję i zaczynam z nią tańczyć w rytm:www.youtube.com/watch?v=UfCnLTsGgcQ po chwili szlafrok sam opada... (Jerry) 9. gdy wiem że późno wróci z pracy , robię dla niej naleśniki.... (Jerry) 10. w niedziele robie śniadanie.... (Jerry) 11. gdy pierwszy jestem w łazience nakładam pastę na jej szczoteczkę... (Jerry) 12. czasami chodzimy na imprezy... osobno / chociaż wydaje mi sie że jest trochę zazdrosna/ (Jerry) 13. Listy miłosne w różnych miejscach (lustro, pod poduszką) Lubię Bezkropeczki ;) 14. sms w ciągu dnia i w nocy (Zuzia) 15. Termoforek własnego pomysłu (obecny Zuzi) 17. Wspólnie zrobiona choinka na Boże Narodzenie z tektury i ozdobami własnego pomysłu ( Zuzia) 18. wspólna "budowa gniazda", dosłownie i w przenośni, choćby miało to oznaczać tylko wycieranie potu z czoła ukochanemu. (Zuzia)

Wspólne eksperymentowanie w kuchni (wymyślone tylko "nasze potrawy"), najlepiej przypieczętowane czymś jeszcze :), tak dla fajnych wspomnień na przyszłość ;) No i oczywiście wszystkie posiłki razem spożywane, nie ważne czy stół czy łóżko :) (nie mogę, jak rodziny nierzadko jedzą - każdy w swoim kącie :O)

CO JEST DOBRZE ROBIĆ RAZEM/OSOBNO W DOBRYM ZWIĄZKU: 1. Rozmowy 2. Rower 3. Czytanie Wtulone 4. Piesze wędrówki, bardzo lubię. - zuza 5. Wspólne wyjazdy, zwiedzanie wszystkich zakątków naszego pięknego kraju 6. kąpiel przy świecach (zuza) 7. Urozmaicony seks posmarowany kremem czekoladowym 8. czasem, gdy się akurat gdzieś spieszymy, albo wejdzie do pokoju prosto spod prysznica wstaję i zaczynam z nią tańczyć w rytm:www.youtube.com/watch?v=UfCnLTsGgcQ po chwili szlafrok sam opada... (Jerry) 9. gdy wiem że późno wróci z pracy , robię dla niej naleśniki.... (Jerry) 10. w niedziele robie śniadanie.... (Jerry) 11. gdy pierwszy jestem w łazience nakładam pastę na jej szczoteczkę... (Jerry) 12. czasami chodzimy na imprezy... osobno / chociaż wydaje mi sie że jest trochę zazdrosna/ (Jerry) 13. Listy miłosne w różnych miejscach (lustro, pod poduszką) Lubię Bezkropeczki ;) 14. sms w ciągu dnia i w nocy (Zuzia) 15. Termoforek własnego pomysłu (obecny Zuzi) 17. Wspólnie zrobiona choinka na Boże Narodzenie z tektury i ozdobami własnego pomysłu ( Zuzia) 18. wspólna "budowa gniazda", dosłownie i w przenośni, choćby miało to oznaczać tylko wycieranie potu z czoła ukochanemu. (Zuzia) 19. Wspólne eksperymentowanie w kuchni (wymyślone tylko "nasze potrawy"), najlepiej przypieczętowane czymś jeszcze , tak dla fajnych wspomnień na przyszłość (Zuzia) 20. No i oczywiście wszystkie posiłki razem spożywane, nie ważne czy stół czy łóżko (Zuza ) Dostaniesz nagrodę za męską aktywność ;)

Gość lubie madre zycie
Nie, Nie , Nie!!! Ave w starozytnym Rzymie znaczylo wlasnie powitanie- salve. "Ave" to utwor ku przyszlosci - dla mnie ;) To poezja wiec interpretacja dowolna - jak ja to kocham ;) .. to hymn ku temu, co ma nadejsc to poczciwe przyjecie tego, co bylo, co zostalo przezyte to pamiec o tym, czego w przezyciach zabraklo do czego sie dazylo... proznie. ;) Nawet jesli moja interpretacja jest felerna pozwolcie mi nia zyc ! :D

Ave Cesar morituri te salutant jak dobrze pamiętam ale może to moja zła interpretacja może oni pozdrawiali (witali) żegnając się ?

Gość lubie madre zycie
Bezkropeczki, nie mylisz sie. Tak pozdrawiali gladiiatorzy imperatora na arenie wiedzac. Bylo to przedsmiertne pozdrowienie. Ale wspolczesnie to slowo uzywane jest wtedy, gdy podejmujemy sie ryzykownej akcji. Mysle, ze milosc taka jest ;)

Gość lubie madre zycie
Bezkropeczki, mam Ci je uargumentowac? :D

Gość lubie madre zycie
Bardzo Cie prosze ;) Otoz milosc jest inwestycja. Obu stron. Uczuc, energii, nadziei, pragnien i realnych dazen. Zaklada sie, ze nasza inwestycja zaowocuje wspolna staroscia. A poniewaz czlowiek jest tak bardzo niedoskonaly trzeba jednak wziac pod uwage niepowodzenie tej inwestycji. I teraz patrzac z szerszej i dojrzalszej perspektywy : albo ryzykuje albo rezygneje. Ave jakkolwiek. Ave jako pozegnanie przeszlosci i Ave jako przywitanie przyszlosci. Ryzykownej jakby nie bylo :)

Gość dziedzic pruski
no, no, no, to się koleżanki rozgadały i rozwinęły w dyskusji i parę nowych faktów wyszło na jaw:), robi się coraz ciekawiej, jest jeszcze ktoś?

Gość lubie madre zycie
Bezkropeczki, zrozumialam Cie zupelnie na opak stad moje wywody ;) dziedzic, sa, albo jestem ;) jak przejazdzka, co widziales pieknego?

Gość dziedzic pruski
coś tam ładnego by się znalazlo ale czytając co si,e tu działo pod mą nieobecnośc stwierdzam z żalem, że nawet nie zauważyłaś mego zniknięcia nie mówiąc juz o tęsknocie 😭