wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 tamta wersja jest troche przynudnawa:( to moze cos z moim imiennikiem ...to cos na styl naszego X-factor...tak sie bawia grecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 dziewczyny mna sie nie przejmujcie ...ja poprostu dzis za D.J-ja a i tak za niedlugo spadam do pracy...ale .zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 sorki miałam tel. ale Wy jak widze w tany uderzacie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Proszę jak wesoło się zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 noooo szaleją jak złoto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 oj szalała szalała.....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Wiecie jakie morze jest spokojniutkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 ale Ci zazdroszcze że mieszkasz nad morzem, ale mam nadzieje że za jakiś czs i ja się tam przeniose. Ale powiedz mi czy to prawda że tam starsznie wieje?? Wiem że nad samym morzem może i trochę wieje ale czy odczówa się to w miasteczkach czy wsiach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Tak,wieje.Są sztormy. Ja osobiście do plaży mam jakieś 15m i często mam na werandzie plaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 kiedyś tak sobie pomyślałam że na "starość" chciałabym mieszkać nad morzem i dlatego też myślę o kupnie działki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jestem już przyzwyczajona.Zimą trochę nudno ale za to jaka cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 wow to masz super!!!! No ta miejscowość jest około 4 km od morza w lini prostej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Chyba latem tam jest dom wariatów jak się ludziska zjadą hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Na starość?Reumatyzmu chcesz dostać?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Szczerze mówiąc to czekamy na sezon letni.Na tym zarabiamy:D Ale jak za długo trwa to czekamy aż wszyscy już wyjadą i znowu to cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 hehehe w końcu to nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy możesz dostać reumatyzmu. A ja mam zamiar otworzyć tam gabinet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Oglądałam tą działkę w pździerniku i powiem Wam że bardzo smutno ale i cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie zamienię się.To mój dom rodzinny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jaki gabinet chcesz otworzyć?Jeżeli mogę zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 nie dziwię się. Dlatego i ja chce się przenieść z okolic śląska nad morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Z tego co próbowałam się dowiedzieć to jest tam mało gabinetów protetycznych a ja taki chciałam otworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 z opolszczyzny :) ostatni rok hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jest mało ale musisz zwrócić też uwagę na teren. Czasami tren jest tylko skierowany na turystów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Tylko sezon i później pustki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 no to jest miejscowość przy trasie między Koszalinem a kołobrzegiem i z tego co się dowiedziałam to w koszalinie jest trochę M.ry to miło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 przy trasie przelotowej a wiesz jak komuś będzie zależało to nawet te parę km. dojadą. Miałam gabinet na wsi i nie narzekałam mimo że akurat w tym rejonie było sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Mścice? Tymień? Te rejony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 dokładnie w tymieniu hehe :) znasz rejony koło wiatraków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie za bardzo,mieszkam z drugiej strony Koszalina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jako dziecko bywałam w Darłówku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach