Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarak434

plecak do 250 zl

Polecane posty

Gość szarak434

polecicie mi jakis plecak w tej cenie? zalezy mi zeby był pakowny i bardzo wytrzymały

Gość nattaaa
Ja polecam ferrino:)

Gość szarak434
turystyczny nie, bardziej średni, wycieczkowy około 30l.

poszukaj na allegro :) większość plecaków wytrzymuje różne rzeczy (no może poza zrzucaniem z któregoś piętra) :) i wcale nie musi byś jakiś firmowy żeby był wytrzymały :) ja swój kupiłam w jakimś prawie że osiedlowym sklepiku i mam go od 7 lat ;) uwierz, że wieeeeele przeszedł :D

Gość szarak434
statystycznie niepoprawna , dziękuje. ten pierwszy bardzo mi sie spodobał. Bardzo mozliwe ze własnie ten model wybiore

Gość gość
u mnie swietnie sprawdzał sie plecak kupiony w tym sklepie www.dbsport.pl :) bralem go na kilka ekstremalnych wycieczek w górach i przetrwał! :D

Gość gość
Mimo wszystko lepiej mieć ze sobą dodatkowe części kaletnicze w razie wypadku gdyby się jakaś klamra urwała. Nawet i w takich plecakach takie rzeczy się dzieją. Ja zawsze mam części zapasowe. Zamawiam je tanio z www.dkal.pl.

Gość Brajan

Mogę polecić plecak marki Fish Dry Pack. Plecaki dostępne w różnych rozmiarach. Bardzo dobrze wykonane, a największą zaletą plecaków jest to że są wodoszczelne. Nadają się super na wyprawy kajakowe czy na plażę.