Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

..nastoletnie mamy oraz ciaze do lat 19..

Polecane posty

oferma bez takich ok Ciebie powinna matka w kiblu spuscic razem z tymi morderczyniami... nie chwale sie zasilkami tylko poprostu Adgjm napisala ze bierze sie po 16 roku zycia a to nieprawda..

Gość ty beatka lepiej się tu nie
wypowiadaj, bo to nie forum dla downów

beatka@@@, Kuźwa beata ciebie na serio nie da się czytać... jesteś tak żałosną istotą, że się w pale nie mieści. Ty zdecydowałaś się urodzić- ok. Żyj sobie ze swoim partnerem, dzieckiem i zasiłkami, ale nie oceniaj innych. Niech każdy robi to co uważa, takiemu pustakowi jak ty na prawdę nic do tego.

Gość offerma nie przeginaj. laska
beatka, dziewczytno ty jestes tragiczna! :o uciekaj juz stad bo wszystkich od ciebie juz tu mdli i od tej twojej dzidzi. :o idz se lepiej wybierz jakis sweetasny ociekajacy rozem wozeczek za zasileczek na dzidzi. tylko pamietaj zeby nie kupowac tanszego niz za tysiaczek, bo dzidzi musi taki miec i koniecznie sweet, slotasny, taki dzidziowy, ah! oh! :o

Gość dusiak
ja mam 22 lata i jestem w 4 tyg ciąży i to jest już moja druga ciąza, bo pierwszą poroniłam rok temu. Szczerze mówiąc to nikogo nie potępiam, jeśli ktoś wie, że nie da rady być matką i nie chce dziecka to sprawa jego sumienia co zrobi.

bede sie wypowiadac bo nim nie jestem.. a Wy tylko zazdroscicie komus i potraficie pisac jaka to jestem glupia i niedojrzala haha prawde jest taka ze ja leje na takich prostakow jak Wy do piet mi nie dorastacie glupie krowy haha moge sobie pisac gdzie chce ile chce i co chce.. Ja tez boje sie porodu ale w porownaniu do innych wiedzialam ze idac do lozka moze byc dziecko i wiem ze musze je urodzic i wychowac.. kto wam dal prawo do odbierania komus zycia?? No wlasnie myslalas o sobie a nie o dziecku dlatego lepiej sie pozbyc zeby Tobie bylo w zyciu wygodniej.. zal

Gość Adgjm
jak poród się zacznie to będę się pewnie bać. będę miała dziewczynkę o imieniu Amelia.

ok ja wszystko rozumiem i wiem ze to nie moje zycie ale dlaczego zabijac?? wszystko mozna ale takie rzeczy?? to juz chyba przesada.. jest to nielegalne!!! wozeczek juz zakupilam i nie za zasileczek bo go jeszcze nie mialam.. i nie rozowy chyba ze Twoj syn kiedys bedzie mial rozowy..

Gość Adgjm
Oczywiście że możesz się przyłączyć. zapraszam wszystkie dziewczyny które chcą pogadać a nie się kłócić

Gość Takim okazom zoologicznym
jak nasza nowa gwiazda forum beatka@@@ powinno sie profilaktycznie zaszywac cipska a zabiegi powinny byc refundowane przez NFZ.

Gość Jak będziesz Beatka
zdawać maturę, to masz tu kilka przecinków: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, bo widzę, że ci się gdzieś w brzuchu razem z pociechą zapodziały. Wysłałabym jeszcze słownik ortograficzny, ale nie wiem czy potrafisz czytać... Fajnie, że masz konto i męża, który chodzi na siłownię i jest przystojny. Nic więcej nie trzeba!

beatka chyba faktycznie jest projektem, bo to niemożliwe żeby ktoś tak na serio pisał takie bzdury. Chociaż tam na wyspach większość naszych rodaków to patologia niestety, bo wiedzą że w Polsce nikt ich nie będzie szanował. Szkoda tylko, że przez takich śmieci obcokrajowcy mają o nas wyrobione zdanie. :( 🖐️

Gość dusiak
Mnie tam moja ciąża wcale nie rozczula, nawet nie wiem czy się rozwinie. Jeśli okaże się, że jest wszystko ok to będę po prostu spokojna i zacznę układać sobie wszystko w głowie tak, żeby dziecko było na 1szym miejscu. Jeśli nie to będę musiała się z tym pogodzić.Ja nie rozumiem kompletnie kobiet, którym wręcz odbija w ciąży. Jak słyszę te wszystkie infantylne określenia typu "dzidzi" to aż mnie skręca. A jeszcze bardziej mnie skręca, gdy słyszę jak niektóre matki potrafią godzinami rozprawiać nad dziecięcą kupą ://

Gość Jak będziesz Beatka
to wy zrobiliście dziecko w łóżku??? Ja myślałam, że w siłownianej toalecie albo na jakimś drążku. No współczuję, bo jak taka masa mięśni cię przydusiła, to chyba cudem udało ci się ujść z życiem.

beatka@@@, Z tego co wiem to akurat aborcja w wielu krajach jest LEGALNA, a u ciebie to chyba nawet do 6 miesiąca. Mam nadzieję że w Polsce też będzie zalegalizowana. Kiedyś straciłam koleżankę, bo źle poprowadziła domową aborcję. Tak wiem pewnie będziesz się cieszyć z tego faktu, ale ty jesteś żałosną istotką.

po jakiego mam pisac do 17letnich panienek z przecinkami haha zazdrosnice jedne zaraz mnie zjedza haha.. bede zdawac mature bo probne wychodzily mi bardzo dobrze ale z powodu dziecka musialam wyjechac.. uciekam stad jestem na innych topikach na ktorych nie ma morderczyn i jakos nikt mnie tam nie wyzywa bo nie maja po 17 latek i nie zazdroszcza..

Gość Aneta madrze gada. Potem
normalni ludzie wstydza sie pojechac na weekend pozwiedzac Londyn, bo na haslo Polak wiele tamtejszych ludzi taksuje ich wymownym pogardliwym spojrzeniem. Koszmar.

beatka@@@, Nie ma co, bardzo ci zazdroszczę ciąży w młodym wieku i tych magicznych zasiłków. Ja niestety muszę dalej siedzieć w Polsce i studiować. 😡

ok uciekam nie chce juz zeby ktos wypisaywal na moj temat bzdur.. piszcie dalej jak dzieci w toalecie spuszczacie powodzenia w zyciu z mysla ze zabilyscie wlasne dzieci.. oby juz nigdy nie moglyscie zajsc w ciaze.. Nie nie ciesze sie z tego faktu ze umarla.. mzoe to poprostu kara za to ze pozbawila niewinne dziecko zycia.. juz sie nie wypowiadam zegnam..

Gość dusiak
haha kara, widzę że Radio Maryja i TV Trwam ma całkiem dobry sygnał w UK

Gość ty nawet zdania nie potrafisz
sklecić Beato, jak ty wychowasz dziecko?

Beatka jest zalosna bo ona zyje kuzwa w szklanej kuli, a nie nrealnym swiecie i nie slyszala o dzieciach ulicy, brudnych, glodnych, uzaleznionych od narkotykow, pracujacych niewolniczo od 10 roku zycia, prostutuujacych sie za jedzenie, molestowanych i gwalconych, bitych i upokarzanych, maltretowanych psychicznie i fizycznie, niedorzywionych i raczkujacych do 5 roku zycia z niedozywienia, chorych, zywiacych sie odpadami i spiacych na chodnikach, w piwnicach blokowisk, wiezieniach przy patologicznych rodzicach, albo w obskurnych domach dziecka Rosji, Boliwii, Chinach, Ekwadorze, Malawi, Ukrainie, RPA, Meksyku, Birmie i wielu innych zakatkach swiata. Ich rodzice tez zdecydowali sie urodzic swoje wszystkie dzidzi a potem mieli i nadal maja je w dupie. Ciekawe tylko gdzie sa te wszystkie pitolniete Beatki, ktore tyle sie pluja o nie usowaniu dzidzi?! Czemu nie ma ich z tymi porzuconymi zapomnianymi przez Boga dzidziami, ktore przechodza pieklo, zyjac na ziemi?!

beatka@@@, ehem kara?! Współczuje twojemu dziecko, bo podobno inteligencję dziedziczy się po matce. No to na starcie ma już przejebane. Skrzywdzisz tylko je. Ej nie pomyślałaś o aborcji? :P

Beatka jest zalosna bo ona zyje kuzwa w szklanej kuli, a nie nrealnym swiecie i nie slyszala o dzieciach ulicy, brudnych, glodnych, uzaleznionych od narkotykow, pracujacych niewolniczo od 10 roku zycia, prostutuujacych sie za jedzenie, molestowanych i gwalconych, bitych i upokarzanych, maltretowanych psychicznie i fizycznie, niedozywionych i raczkujacych do 5 roku zycia z niedozywienia, chorych, zywiacych sie odpadami i spiacych na chodnikach, w piwnicach blokowisk, wiezieniach przy patologicznych rodzicach, albo w obskurnych domach dziecka Rosji, Boliwii, Chinach, Ekwadorze, Malawi, Ukrainie, RPA, Meksyku, Birmie i wielu innych zakatkach swiata. Ich rodzice tez zdecydowali sie urodzic swoje wszystkie dzidzi a potem mieli i nadal maja je w dupie. Ciekawe tylko gdzie sa te wszystkie pitolniete Beatki, ktore tyle sie pluja o nie usowaniu dzidzi?! Czemu nie ma ich z tymi porzuconymi zapomnianymi przez Boga dzidziami, ktore przechodza pieklo, zyjac na ziemi?!

Beatka piszesz, że od tego są rodzice i siostra, że mogą pomóc. A jak ktoś nie ma żadnej pomocy, to co wtedy? I naprawdę Twoje wypociny z brakiem interpunkcji, tragicznie się czyta.

Beatka jest zalosna bo ona zyje kuzwa w szklanej kuli, a nie realnym swiecie i nie slyszala o dzieciach ulicy, brudnych, glodnych, uzaleznionych od narkotykow, pracujacych niewolniczo od 10 roku zycia, prostutuujacych sie za jedzenie, molestowanych i gwalconych, bitych i upokarzanych, maltretowanych psychicznie i fizycznie, niedozywionych i raczkujacych do 5 roku zycia z niedozywienia, chorych, zywiacych sie odpadami i spiacych na chodnikach, w piwnicach blokowisk, wiezieniach przy patologicznych rodzicach, albo w obskurnych domach dziecka Rosji, Boliwii, Chinach, Ekwadorze, Malawi, Ukrainie, RPA, Meksyku, Birmie i wielu innych zakatkach swiata. Ich rodzice tez zdecydowali sie urodzic swoje wszystkie dzidzi a potem mieli i nadal maja je w dupie. Ciekawe tylko gdzie sa te wszystkie pitolniete Beatki, ktore tyle sie pluja o nie usowaniu dzidzi?! Czemu nie ma ich z tymi porzuconymi zapomnianymi przez Boga dzidziami, ktore przechodza pieklo, zyjac na ziemi?!

Gość dusiak
Octavia ma rację. Co robić gdy nie ma się na kogo liczyć? Są takie rodziny, które właśnie narodziny dziecka traktują jak karę i zostawiają młodą matkę z trudem wychowania. A prawda jest taka, że zadna z nas nie urodziła się z naturalnymi zdolnościami wychowawczymi. Poza tym nie każda ma instynkt macierzyński

haha nie nie jestem zadna mocherka jesli o to Ci chodzi ale Ty moze bys sie przeszedl/la do kosciola zamiasta na forum siedziec.. moze nie byliscie kochani w dziecinstwie dlatego teraz bez uczuc zyjecie i potraficie sie tylko smiac z kogos wspolczuje.. na szczescie potrafie kochac i byc kochana.. zegam po raz ostatni

Malo tego - przyklady z wlasnego podworka: rok rocznie po kilkoro dzieci jest zakatowywanych w Polsce na smierc przez rodzicow, zagladzanych, albo gwalconych czesto rowniez na smierc (bo to za duze obrazenie fizyczne dla niemowlecia, ablo przedszkolaka). Ciekawe gdzie byla wtedy Beatka, zamiast uchronic te dzieci przed tym co je spotkalo za zycia? Gdzie byla ta wielka forumowa propagatorka zycia?!