Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Moj mąż mi wczoraj powiedzial

Polecane posty

szampon a moze sobie gadac co chce moze cos poszlo nie tak ? jak widac domek niedlugo vbedzie juz na nia czekal a ty zazdroscisz czy co ?bo jakbys mial to w dupie to bys nie komentowal :)

Gość Annnettta
Dziewczyno, gdzie Ty mieszkasz? Bo ja w Bielsku i nie widzę, aby jakaś Pani miała zapuszczone włosy.Każda ładna i powabna.Kurczę wywodzisz się skąd? że takie bzdury piszesz.

Niegłupia_Blondi Chyba jednak jestes troszke glupiutka :) Przeczytaj dokladnie co autorka napisala - ze NAWET NA SPORTOWO :)

na prawdę w mim otoczeniu to norma ,dziecko+ zaniedbana matka jedna na 20-30 wygląda normalnie to ja się na ich tle strasznie wyróżniam. A czy ja napisałam ,że mojego meza podniecam tylko wymalowana i ładnie ubrana ?często w domu chodzę bez makijażu w jakimś t-shircie i spodenkach a maż szaleje że tak ładnie dziewczęco wyglądam ;) uważa że nawet bez makijażu wyglądam pięknie...chociaż ja wolę siebie z makijażem:D

Gość Annnettta
chyba Twoja matka taka była, bo moja zawsze była piękna i świeża.

LoveYouHoney glupiutka to ty jestes a czytac potrafie i zrozumialam co jenny napisala po drugie ja ciebie nie obrazam i ty tez tego nierob bo nie znasz mnie i niewiesz jaka jestem a uwazam sie za inteligentna osobe i to ze blond to przesad heheeh ale co ty mozesz o tym wiedziec

Gość no cóż ...
fajnie, że macie taką wysoką samoocenę ;) I cieszcie się swoim małżeńskim szczęściem jak najdłużej :D Mnie mój ślubny jeszcze po 10 lat klepał w pupcię itd. Ale teraz (niedługo bedzie 20-lecie) klepnąłby, ale pewnie sporo młodszą. Jednak się nie dołuję, bo uchodzę jeszcze za "niezłą foczkę", a że buzują mi hormony to sama wolę, żeby mnie klepali inni ... i nawet są tacy, nawet coś z Twojego rocznika Jenny :D

blondi No raczej zle doczytalas :) bo jeje chodzilo o to ze jest zadbana a nie zrobiona na lalke . Czytanie ze zrozumieniem mowi ci to cos ?

Gość Annnettta
żeby tak śmierdzieć to musiałabym być tobą kretynko.

Gość taka prawda ona
co z tego że ladna skoro pustak :D

Gość jasne, w grudniu.....
a domek to widze ze w proszku... i na dodatek w lesie....w grudniu ale chyba 2012.

sama jestes kretynka :) bo co ma do tematu mama Jenny skoro ona pisze o kobietach spotkanych na ulicy ty tępa dzido :)

Gość o dzizasss
jenny a jak tam twoje gardzielko? plukalas? :D

Chocbysm nie wiem co robila i tak jako dzieciata nie dorosniesz do piet nieskalanej panience takiej jak ja :) I to rowniez jest fakt :) A higiena, depilacja itp. to podstawa, moj mnie za to wielce nie chwali, bo po prostu taka mnie poznal...

blondi Doniu kiedyś powiedział bardzo mądre słowa : "DLA KOBIET GENTLEMENEM JESTEM ...A DLA SZMAT JESTEM CHAMEM " Taka sobie odpowiedz na pytanie czy wiem co to kultura . Łapka zawistna glizdo !!!

Ot, prawdę objawioną wygłosiła:o A z drugiej strony, jakiś czas temu wklejała tu zdjęcie gotowego domu, a teraz dom jest dopiero w trakcie budowy. Coś mi tu śmierdzi :D

Kobieta dzieciata zawsze bedzie tym gorszym gatunkiem, po przjsciach i dajacym mniej przyjemnosci. Chocby stanela na glowie, natury nie oszuka. Nie bedzie w niej juz tej delikatnosci, kruchosci.

I to niestety FAKT. Tak wiec jestes kims gorszym ode mnie, zapewne dlatego musisz tu na sile zmyslac swoje prowokacje 🖐️

Martva no właśnie tylko jak komukolwiek mówię ,że mam dziecko to nikt nie wierzy;) i myśli że żartuję:D ,nawet koledzy męża mówią że ja po dziecku wyglądam rewelacyjnie zresztą co tu dużo gadać ,wystarczy że jak gdzieś jedziemy z mężem to się patrzą faceci jak nienormalni;) a mój mąż jest dumny ,że mu zazdroszczą:D

jennifer8787*** do pustaka mi daleko interesuje się kosmetologią ,modą jak każda normalna kobieta ja jestem normalną kobietą i nie mam takich zainteresowań:classic_cool:

Gość Annnettta
do - 22.06.2011] 10:26 [zgłoś do usunięcia] LoveYouHoney sama jestes kretynka bo co ma do tematu mama Jenny skoro ona pisze o kobietach spotkanych na ulicy ty tępa dzido No i zobacz kto tu jest naprawdę tępy. Krytukujesz blondi , że nie zrozumiała tematu a s a m a , samiutka ;-) nie zrozumiałaś, że ja pisałam o twojej matce uzasadniona kretynko.

Martva ale bzdurki wypisujesz :) Żal czytać . Uwierz mi że jakbyś poznała jakieś kobiety i sie z nimi nawet przyjaznila , nie potrafilabys odgadnac ktora z nich ma dziecko . Tak banalnej teorii jeszcze nie slyszalam . Natury nie oszukasz ? Nie wiem co to ma do tego :/