Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytuje mnie narzekanie mężczyzn na swoją niedolę

Polecane posty

Yt, dlaczego wymagasz ode mnie kawału? Przecież widzisz, że nie chcę go powiedzieć. Więc po co się pogrążasz? :classic_cool:

wolalbys lezec sparalizowany na lozku non stop? to jest dramat nielopie...

"chop z gruby nie uraziłaś pisze przeca,że fajna z Ciebie lasencja " To może ja powtórzę wpis z tego tematu, jakby ktoś zapomniał :P

Gość barubarruuu
tak ale co to ma być ? jest nawet na to paragraf! jak tam można? Ty wiesz dziewczyno co Ty wypisujesz?Ile Ty masz lat do cholery 15?! no więcej niz 17 Ci nie daje,gówno o zyciu wiesz.\

Gość ytytytytyt
Martva - jasne, że nie. jestem obiektywny. ale już z wysokim bez nóg chętnie bym się zamienił i nie wiem czemu jest to dla was nie do ogarnięcia

wysoki bez nog? hahahahahhahaha wiekszej bzdury nie slyszalam, ja pierdole.... haha

Gość pan ambasador
martva śmierć niczego nie uczy bo uczeń siłą rzeczy po ewentualnej lekcji już nie istnieje chyba, że resztę klasy ale w to powątpiewam ale jeśli zalazł ci za skórę to staram się zrozumieć twoją bezduszność, okrucieństwo, małostkowość, próżność, błahą emocjonalność, niezdolność do empatii, niedorozwój moralny i trywialny mentalny rechot, który jest dla ciebie tak charakterystyczny :classic_cool:

"jestem obiektywny. ale już z wysokim bez nóg chętnie bym się zamienił i nie wiem czemu jest to dla was nie do ogarnięcia" Haha :D Nie ogarniam!

Gość buruburyuu
noxelia!jak Ty się wyrażasz? to jest forum? jaki jełopie?przypominam Ci,że jest całe multum wyzwisk i gróźb tutaj na kafeterii zaadresowanych przez CIEBIE! coś z tym trzeba zrobic. Pracuję w policji i nieraz ludzie przychodzili z takimi rzeczami

myslisz ze kobieta woli inwalide, ktoremu trzeba pomagac we wszystkim? ktory nie moze pracowac? idz do psychologa, czym predzej... moge ci paru polecic :D

Gość buruburyuu
a suwka nie ma swojego zdania ? tylko cały czas podpiera się na zdaniu noxelii vel.martvej ? gratuluję!

nie przesadzaj, kazdy tu sie wyzywa, nijaki offerma non stop od kurv jedzie wiec odwal sie panie wladzo :D

buruburyuu, poczytaj moje posty :classic_cool: Zresztą prowo jest moje :D

Gość ytytytytyt
Martva - zależy jakiego inwalidę. beznogiego, który może przecież pracowac i nie trzeba przy nim robic 24/7 woli na pewno

" nie przesadzaj, kazdy tu sie wyzywa, nijaki offerma non stop od kurv jedzie wiec odwal sie panie wladzo " :D :D :D Noxi, nie! Tylko nie to! Bo on tu przyjdzie!

"Martva - zależy jakiego inwalidę. beznogiego, który może przecież pracowac i nie trzeba przy nim robic 24/7 woli na pewno" haha. Spadłam z krzesła. Jak można być tak próżnym, ytytyt?

Gość ytytytytyt
suwka - próżnym? nie świruj, każdy wie, że na związek to koleś na wózku ma szansę, czego nie można o niskim powiedziec.

swoja droga, ja wiem ze ludzie z pierdolami chodza do niebieskich. jakis czas temu dostalam wezwanie na posterunek, za grozenie klatwami :D oczywiscie nic mi nie zrobili ale sam fakt, tyle, ze stara byla wsciekla :D

Gość pan ambasador
suwka oczywiście, że mnie lubisz (to taki skromny eufemizm) bo jestem dla ciebie balsamem wszechogarniającej czułości, elastyczną opaską na obolały nadgarstek, pieszczącym dotykiem twej zadartej jak nos Naczelnika Kościuszki, łechtaczki... :classic_cool:

Gość ytytytytyt
a co za tym idzie na rodzinę i normalne życie

ja bym wolala niskiego niz na wozku i mysle ze wiekszosc. tym bardziej ze sama mam skaze a dwom takim byloby w zyciu masakrycznie. moze masz wymagania nieziemskie i stad jestes sam losku?

Gość pan ambasador
czyli wróciliśmy do aspektu finansowego :classic_cool:

Gość pan ambasador
a ja wolałbym suwkę najaraną jak dzika loszka ale na łańcuchu :classic_cool:

suwka 😘 ytytytytyt - pieprzysz jak potluczony. W Hiszpanii co drugi facet jest ode mnie nizszy i jakos nie zauwazylam, zeby wszyscy byli tacy samotni. Powiedzialabym, ze normalnie druga osobe kocha sie za wnetrze, a nie wyglad, ale patrzac na twoje durne podejscie do zycia, to obawiam sie, ze wzmianka o bogatym wnetrzu jest nie na miejscu.

Gość eleleeleleleelem
co ze kazdy? tyle juz napisałaś gróźb wyzwisk,że spokojnie mozna iśc z tym na policję!

Gość ytytytytyt
Martva - może "na papierze" byś wolała, ale jak przychodzi co do czego...a co do moich wymagań. my wymagań nie mamy. ja osobiście to w ogóle bym teraz nie chciał kobity. tzn bym chciał, ale będąc wysokim, bo co to za radocha miec babę z porożem w komplecie?

Gość ytytytytyt
Nueve - samotni może nie są, jak tam tak dużo niskich, to nie dla każdej starczy. tylko co z tego jak taka w związku z niższym pięciu wysokich kochanków obsługuje

pisalam cwoku ze bylam z nizszym, a wiekszosc byla moje wzrostu, wyzszego mialam jednego i moj luby obecnie. ale nie kierowalam sie wzrostem przy wyborze. kiedys zreszta jeden niecale 160 chcial mnie zaprosic na randke i sie zgodzilam, ale dal plame w czym innym. lecz sie :D