Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytuje mnie narzekanie mężczyzn na swoją niedolę

Polecane posty

Gość pan ambasador
martva wiesz, zeszłej nocy nawiedziłem cię pod postacią Goofiego i ostro zerżnąłem ale kazałem Ci o tym zapomnieć pamiętasz coś? :classic_cool:

Gość ytytytytyt
suwka - jak ci się podoba? fajny? Siedzi inwalida bez nóg na wózku inwalidzkim i ogląda wystawę butów przed sklepem obuwniczym. Przychodzi do niego właściciel i krzyczy: - Co pan tak ogląda te buty? Niech pan wejdzie i sobie kupi. Inwalidzie zrobiło się przykro bo przecież nie ma nóg, więc pojechał się zwierzyć przyjacielowi. Na to przyjaciel: - Trzeba było wstać i mu pierdutnąć! Teraz tym bardziej inwalidzie zrobiło się przykro, więc pojechał do swojej żony i opowiedział jej o wszystkim. Po czym ona mówi: - Wypij setę to ćię na nogi postawi!

Gość pan ambasador
martva ta plama to była na bluzce czy poszło niżej? :classic_cool:

Gość ytytytytyt
martva - wszystkie miałyście niskiego, ale na ulicy jakoś tego nie widac. nie wychodzicie z nimi z domu?

tez wszystko zwalal na wzrost, a przy byle ale wyzywal mnie od szmat wiec dalam sobie spokoj z takim nerwusem.

Gość do suwki
ile razy mam jeszcze pytać ILU CIĘ SUWAŁO??? :classic_cool:

Gość pan ambasador
martva czyli jestem dobry w hipnozie tej nocy też przyjdę ale pod postacią Donalda Tuska :classic_cool:

ytytytytyt, nie przeczytałam, chory człowieku. Nueve, jakieś porąbańce weszły mi na temat :D pedofil Ambasador, nawiedzona Noxi i jakiś gościu, który woli nie mieć nóg.

nie mam juz zdjec z moim eks, ale bym wkleila dla twojego dobra :D wychodzilismy, jasne ze tak. pare osob sie posmialo z nas, ale mielismy wyrabane, bo nam bylo dobrze razem. bo to wazniejsze niz cialo. tak jak w przypadku za grubych, za chudych, za wysokich, z tradzikiem, z odstajacymi uszami itd itp

ytytytyt Po pierwsze - dlaczego twierdzisz, ze kobiety zdradzaja tylko niskich i tylko z wysokimi? Ta teza jest poparta jakimis badaniami, moze twoimi obserwacjami, czy po prostu tak sobie ubzdurales? Po drugie - jesli rzeczywiscie, te zdrady bylyby na porzadku dziennym, to powiedz mi, gdzie te kobiety mialyby szukac samych wysokich facetow, jak ich tam naprawde, jak na lekarstwo?

" do suwki ile razy mam jeszcze pytać ILU CIĘ SUWAŁO??? " hehe, Misiu :D Jak będziesz grzeczny, to ci powiem na uszko.

pan ambasador wez przestan bo sie porzygam :D ale lepszy tusk niz pan prezydent :D

Nueve, kochana moja 😘 Nie ma co tłumaczyć :P I tak cię zjadą :D Ale dzięki temu podbili mi temat :classic_cool:

suwka - biedactwo ty moje. ❤️ Zycie jest ciezkie, szczegolnie kiedy trafia sie na histeryka, ktory twierdzi, ze brak nog to mniejszy problem niz niski wzrost. :O Co tam u ciebie kochana?

Gość pan ambasador
suwka pedofil ??? oszukałaś mnie wtedy na tej dyskotece, gdy pytałem ile masz lat

" suwka - biedactwo ty moje. Zycie jest ciezkie, szczegolnie kiedy trafia sie na histeryka, ktory twierdzi, ze brak nog to mniejszy problem niz niski wzrost. Co tam u ciebie kochana? " W porządku. Jest ciepło jak cholera :) Miałam się opalać, ale skichało mi buzię na czerwono :D A co u ciebie? ;)

Ambasadorze, nigdzie z tobą nie byłam. Tzn. z pomarańczowym Skurwysynem coś tam zaszło, ale z tobą w życiu :P

Gość pan ambasador
Nueve ciebie nie zaszczycę moją uwagą bo jesteś mało inspirująca i powszechnie wiadomo, że nie myjesz pipki, częściej niż raz na dekadę :classic_cool:

Gość ytytytytyt
Nueve - bierze się to z tąd, że kobiety potrafią kochac tak naprawdę tylko wysokich. dlatego jak są z niskim to dlatego,że ich wysoki do związku nie chciał, ale do łóżka to się zawsze jakiś chętny znajdzie. dlatego niski zawsze jest zdradzany, zawsze z wysokim. oczywista wysocy też miewaja rogi, ale to nie jest reguła tak jak w przypadku niskich. a wysokich znajdują, bo jeden taki ma przecież wiele kochanek i one sie tym jednym "dzielą" suwka - i taka z ciebie wielka prześmiewczyni a żartu nie chcesz przeczytac:D:D:D

Gość ytytytytyt
neve- histeryka...a co ty możesz o tym temacie wiedziec? jesteś konusem? równie dobrze można powiedziec,że histerykiem jest ślepy,bo w czym niby ślepota przeszkadza. w dupie byłaś, gówno widziałaś

Gość pan ambasador
suwka oczywiście, że nie byłaś po prostu zarzygałaś mi samochód, do którego sama się wpakowałaś, rycząc, żeby wszyscy, cytuję: "wszyscy sprawdźcie, że nie jestem dziewica i mam jędrnego cyca" coś strasznego, ten prymitywny rym :classic_cool: teraz muszę już iść bo mam konferencję na temat zapobiegania aktom samogwałtu wśród młodzieży żeńskiej

suwka - u mnie tez jest bardzo ladnie, w sumie moze sie potem przejde na plaze. Probuje korzystac z ostatnich dni wolnego, bo mi wredne mendy zabraly tydzien. Tak to bym sobie w Polsce siedziala i jadla obiad u mamusi :O

Gość ytytytytyt
suwka - no jestem. ale czekaj, parę stron temu twierdziłaś,że nie jestem inwalidą a teraz....:D

Ambasador, nie przypominam sobie. Chociaż wiem, że byś chciał, ale nie masz u mnie szans. Jesteś za niski (ytyt, podłap to!) :classic_cool:

powinnam mu oddac swoje przyzycia, przynajmniej po czesci a zrozumialby co w zyciu wazne i jakie to cale gowienko ulotne jest.

Gość ytytytytyt
inwalida jest nienormalny

ytytytyt - "kobiety potrafią kochac tak naprawdę tylko wysokich". Ty widzisz, co ty piszesz? Takie podejscie jest zenujace. Czyli mezczyzna oprocz wzrostu nie ma kobiecie nic do zaoferowania, tak? Jak na razie, nie potrafisz mi udowodnic, ze kobiety zdradzaja niskich tylko z wysokimi, wiec ta konwersacja nie ma sensu. Nie, nie jestem niska. Ale jak kazdy mam wady, ktore kazda osoba moze mi wytknac, jednak nie robie z nich tragedii. Troche dystansu, czlowieku. Porownujesz skrajnie rozne przypadki. Powiedz, czy niski wzrost utrudnia ci poruszanie sie, jedzenie, czy inne podstawowe czynnnosci? Nie wydaje mi sie. A slepota juz tak, brak nog rowniez.