Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonowa narzeczona

jestem zawiedziona. piersicionek zaręczynowy.

Polecane posty

Gość ballaforma
panny zamurowało , no bo przecież nie powiedzą ,ze pierścionek za 400 zł a za prawie 4000 tys to " prawie " to samo :) no , pewnie ,zę liczy się gest :) i dobrze jeśli to znaczy ,ze coś jest wartościowe i z klasą , a nie " made in china " :) piękny pierścionek , swoją drogą ::)

nie wiem jak inni, dla mnie oswiadczyny to wazny moment w zyciu, cos co zaczyna nowy okres a ukoronowaniem tego jest wlasnie pierscionek. tyle ze ma byc to pierscionek od serca a nie na wage karatów czy cene! nie rozuemim autorki... moze narzeczony chcial wpasowac sie w gust narzeczonej i dlatego taki wybral, watpie zeby chodzilo mi o zaoszczedzenie ;/ i nie rozumeim bo skoro tak ci sie podoba i taka bylas szczesliwa z zareczyn to po co szukac dziury w calym?

Gość daj sobie na luz
a może on się sugerował wyglądem a nie ceną, może te droższe były brzydsze? Pomyślałaś o tym? Szczerze to mi bardziej podobają się te skromniejsze pierścionki niż te wyładowane kamieniami.

Gość ballaforma
zastanawia mnie czymu zawsze kierowanie sie sercem oznacza zjadz z ceny i jakości ? czemu nie moze oznaczać lepszych materialów , prawdziwego kamienia i fachowca , który sie na tym zna ?

zawsze moglas dac swojemu narzeczonemu do zrozumienia ( oczywiscie delikatnie) ze chcialabys razem z nim wybrac ten pierscionek. chociaz w takiej sytuacji mi przynajmniej byloby glupio wskazywac pierscionki za 3 lub 4 tys. ;/

Gość anonim x x x x x
Ballaforma, dziekuje. Mnie sie troche nie podoba, bo jest troche cienki, wolalabym grubszy. No ale ta cena... :) I jeszcze powiedzial, ze powinien kupic za minimum 2 wyplaty ale bardzo sie spieszyl zeby sie oswiadczyc. :D

Gość powinien kupić ci dobrą
petarde wsadzić ją tobie w doope abys doleciała na księżyc i juz nigdy nie wróciła ...co za kur ewka !

moze dla niego kierowanie sie sercem= kierowanie sie gustem narzeczonej, tym czy jej sie bedzie podobal, czy bedzie ladnie prezentowal sie na jej palcu. nie kazdy rozumie tak jak ty: kierowanie sie sercem= kierowanie sie wysoka cena. mylisz pojecia

Gość ballaforma
porządny klejnot , wart swojej ceny zawsze będize miał wartość i rynkową i sentymentalną . Możę stać sie pirścionkiem pokoleniowym , może zostać sentymentalną pamiątką - a co zrobić z barachłem z byle jakiego zlota i szkiełka ?

Gość ballaforma
nie kazdy rozumie tak jak ty: kierowanie sie sercem= kierowanie sie wysoka cena. mylisz pojecia i nie każdy rozumie kierowanie sie sercem jako obnizenie lotów i bylejakość . Idziesz na łatwiznę .

wiesz co mam dla ciebie rade... wez kurwa oddaj mu ten pierscionek, pluń mu w twarz i powiedz co myslisz hahaha...cos mi sie wydaje ze musialabys sobie innego narzeczonego znalezs, bardziej bogatego i hojnego

Sorry, dziewczyny, ale wlasnie widzialam pierscionek autorki tego tematu na zdjeciu i z przykroscia powiem, ze wyglada strasznie tandetnie i tanio. Taki jakis ksztalt... I caly w ogole jakis jest dziwny. Sorry. Tylko wyrazilam swoje zdanie.

Gość to se szejka poszukaj
a nie golasa :O

jednego nie rozumiem, tak ci sie ten piersionek podobal itd... a nagle jak domyslilas sie ceny taka zmiana !!! to po co ty z nim jestes?

Gość ballaforma
ale to nie jest temat " dlaczego jestem ze swoim narzeczonym " tylko temat o pierścionku od tegoż narzeczonego .

Gość edfwefwe
Liczy sie prawdziwa milosc a nie ile kosztowal pierscionek. Zrozumiesz to kiedy przestaniesz zachowywac sie jak 15-latka. Tyle w temacie. Zreszta jesli Ci sie podobal to co za roznica ile kosztowal? Chcesz go sprzedac kiedys czy co? Glupia jestes chyba. Zreszta pewnie to jakas prowokacja jakiegos dziecka neo.

ja wiem o czym jest temat. ale to co ty piszesz pozwala domyslac sie ze jestes z nim dla kasy i drogich prezentow ( lub inaczej: luksusowych jak sama piszesz). jezeli twoj narzeczony wybral ten pierscionek bo sadzil ze taki ci sie spodoba i ze bedziesz zadowolona( o czym jestem przekonana) to naprawde wspolczuje mu przyszlej zony :(

Gość edfwefwe
Jesli nie czujesz ze Twoj zwiazek opiera sie na prawdziwej milosci to ten pierscionek wiesz co? W dupe mozna sobie wsadzic. On Ci szczescia nie da.

widocznie jej dalby szczescie. przeciez jest materialistka a takim ludziom do szczescia wystarcza drogie prezenty...

I tu nasuwa się pytanie, czy aby nie jesteś z narzeczonym tylko ze względu na kasę... :) Szczerze, gdybym ja była Twoim mężem i dowiedziała się, że masz problem z ceną pierścionka zaręczynowego, co pierwsze zerwałabym zaręczyny... Pieniądze nie są najważniejsze! Jeśli byś go kochała, pierścionek mógłby kosztować 30zł a dla Ciebie i tak miałby największą wartość. Może faktycznie zastanów się nad sensem tego związku. Pozdrawiam :-)

Gość ballaforma
zuzka , przecież ja nie jestem autorka topiku a tylko wyrażam swoje zdanie :D a niby przeczytałaś o d początku :D

Gość edfwefwe
To nie jest prawdziwe szczescie. Moze jej sie tylko tak wydawac. Slepy jest tylko ten czlowiek ktory z nia jest. Albo "slepy", albo nei ma szacunku do samego siebie bedac z taka kobieta.

pieniadze to nie wszystko, tak samo jak drogi pierscionek zareczynowy. jak dla mnie nie doroslas do malzenstwa szkoda tego twojego narzeczonego. tyle w tym temacie bo szkoda nerwow.

moj kosztowal 380 zl,i jakos zyje,co lepsze,sama go sobie wybieralam - bo mi sie spodobal,i nie widze potrzeby,zeby wywalac tyle kasy na pierscionek.

Gość ballaforma
egzaltowane panienki :D pewnie wam siewydaje ,ze jesteście takie kochane , bo liczy sie tylko gest ...hihihi . skoro liczy sie gest to czemu nie jest to gest w górę tylko w dól ? boicie sie ,ze jak zechcecie być traktowane powaznie to może ise okazać ,zę wasz facet nie da rady i sobie pójdize ?:)

sory to bylo napisane odruchowo, ale w sumie na jedno wychodzi bo najwidoczniej jestes taka sama jak autorka tematu. pozdrwiam i zycze bogatych i rozrzutnych przyszlych mezow, bo przeciez to takie wazne :D

Gość srebrny pierscionek:)
Kobieto, puknij sie w glowe!!! Najwyaznij nie doroslas do powaznego zwiazku. Przyznaje racje tym co mowia zebys znalazla bogatszego, tylko potem nie zaluj. Fakt ze facet Cie kocha, oswiadczyl Ci sie, a nie cena pierscionka, racja tez w tym ze dla faceta to "tylko" swiecidelko, symbol zareczyn!!!! Ja rozniez dostalam pierscionek za ok 80zl i wcale nie złoty, tylko srebrny (zloto mi sie nie podoba:) i strasznie mi sie podoba, cena nie jest w nim wytloczona, wcale mi z tego powodu nie wstyd, wrecz przecine, jestem szczesliwa ze sie oswiadczyl i chce ze mna byc. Zawsze to bedziesz mogla wybrac drogie obraczki w swoim guscdie:) powodzenia, ale facetowi wspolczuje ze tak myslisz materialnie.

Gość edfwefwe
Za ta cene mozna kupic calkiem fajny pierscionek zareczynowy. Samej Ci sie podobal. Zreszta dobra sprawa jest zeby kobieta wybrala sobie go sama:)

Gość Lady Maverick
Sluchaj Beatki s-k, a bedziesz miala takiego meza jak ona :))))