Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

A więc kontynuujmy.

Polecane posty

Mam nadzieję, że pozory w tym wypadku mylą :classic_cool::P No więc zakładając, że to Ty, to mogę Ci nałapać w słoiczek, jak chcesz :classic_cool: Taki jestem powściągliwy :classic_cool:

Gość faya bo my Ciebie wszystkie
loffciamy ❤️:classic_cool:

😭 Ja Was też wszystkie loffciam ❤️ Mam w sobie tyle uczucia, że starczyłoby na wiele zdesperowanych kobiet :classic_cool::P Loczek, nie peniaj - może Myr jeszcze nie śpi, co? :P

Nie żmija, tylko uważny obserwator :classic_cool::P Tak tak - czyta się to i owo na dyskusji ogólnej :P

Ależ LoczQ, nie musisz się tak skrupulatnie tłumaczyć :classic_cool: Poza tym wszyscy wiedzą, że Myrevin to na kafe najlepsza partia :classic_cool: Dobranoc, potrzebująco :P)))

tak tak, wiem wszyscy normalni ludzie jeszcze albo śpią albo som w pracy albo som czymś zajęci :o tylko ja coś nie teges :o :classic_cool: nieważne 🖐️ przydałoby się iść do sklepu po śniadanie :o aleeeeeeeeeee trochę mi nie po drodze :o :classic_cool: 🖐️

a faje nie są szkodliwe? poza tym, nie palę 😴 wolę się opalać na brąz :classic_cool: cauonocny seks? i Ty narzekasz :o :classic_cool: 🖐️

Gość zakochany xyz
szukajcie a znajdziecie :classic_cool:

Gość zakochany xyz
o. chyba galop wyprowadzil mnie na manofce. ale to nic. to wciąz ja. nie moge po tej nocy skupic sie i wychodzi jak widac.

no i co tu robisz :classic_cool: i tak będę musiała iść do sklepu :o ale już mam bliżej jak dalej :classic_cool: zrobiłam makijagę jeszcze tylko włosy uczesać przebrać się i przekroczyć próg domu :classic_cool:

obudź się i przestań bredzić :o :classic_cool: chcąc nie chcąc muszę iść do sklepu coby mieć co jeść przez najbliższe dni w kącu nie samym powietrzem żyje człowiek :classic_cool: zaraz puszcze pawia :o to zsiadłe mleko to nie był najlepszy wybór na śniadanie :o bleh :o dosłownie mam teraz taką minę " :o " a ten, nie zamierzam nikogo gwałcić :classic_cool: i nie wiem czy ktoś tam będzie się wpatrywał w moją postać a ten brunet wieczorową porą, to ten przydałby się, przydał :classic_cool:

przestań, nic mu nie mów bo się zabarykaduje w łazięce i nie wyjdzie do kąca roku i co będzie :classic_cool: muszę się zdać na łaskę losu :classic_cool: a co, jak powiem że gdzieś jadę to chcesz się wybrać ze mną? czy jak powiem że nie jadę to Ty mnie gdzieś zabierzesz? :classic_cool: wiem że żadne z tych 😴 :classic_cool: na dzień dzisiejszy nie mam planów i znając życie już nic się nie wykluje 😴 :o

zamiast nad morze to przeczytałam na wakacje :o :classic_cool: nic nie wiem żebym miała jechać nad morze ani nad jezioro ani w góry ani nic :o 😭

to akurat nie moja wina to inni zamulili :o pierdoły :o no straszne tylko nie zieleniej jak już będziesz w tym zieleniaku :classic_cool: Tobie też miłego 🖐️

Gość opel niezalogowany
a więc kontynuujmy... :O🖐️

Gość opel niezalogowany
a co ma być? :O krzywy ryj mam na drugie :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
dziś u mnie kiepawo z zagadywaniem :P sama tego potrzebuję Ty mnie zagadaj :classic_cool:

nie mogę się skupić :classic_cool: a poza tym ten, nie drzaźnij mnie :classic_cool: wiesz że jak człowiek głodny to człowiek zły :classic_cool: nie no, chyba nie jest tak źle :o nie wiem, nie wiem co mogę powiedzieć :(

Gość opel niezalogowany
weź se zapal papieroska, ja właśnie jadę drugiego :) odpręża fchooy :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
nie palisz, to zacznij :classic_cool: też nie paliłam przeca jessus, ale z Ciebie świętoszek :O:P