Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

A więc kontynuujmy.

Polecane posty

no proszę Cię, już na prawdę nie masz się czym interesować tylko tym co jadłam na obiad? :o :classic_cool: no dobra, zjadłam to co mówiłam tzn to co przypuszczałam że zjem sałatkę tę ze śniadania :classic_cool: później, skubnęłam troszkę brokuła w bułce tartej i o dziwo mi posmakowało :) a na kolację zjadłam miseczkę chrupek Cheerios z mlekiem ;) zadowolona? :classic_cool:

na wszystko oprócz tych chrupek z mlekiem 🖐️ ja to w sumie bym się bardziej czegoś napiła. tak teraz pomyślałam... :classic_cool:

a co pusta szklanka jest jakaś przewrażliwiona na moim punkcie, że boisz się jej pokazać moje ryuo? :classic_cool: wiadomo, ja bym była zadowolona gdyby była chociaż do połowy pusta 🖐️ albo lepiej do połowy pełna :classic_cool: ale nic nie szkodzi. lubię wylizywać :classic_cool:

no, jeszcze weźmie i pęknie z wrażenia :classic_cool: no dobra mogę Ci nalać co nieco, bo trochę zostawiłam :classic_cool: chcesz z sokiem imbirowym czy bez? :classic_cool:

doopa ze skakaniem, chooy z popijaniem :O mi się nie chce iść, a chłopełe śpi wielce kurva zmęczony :classic_cool: a ja nie będę poginać jemu po piwo. takiego wała :classic_cool:

ey ey to jest tematełe Fajansa tu ma być bez kłótni i waśni jak się nie potrafi tego uszanować to sorry ale wypad 😴 :classic_cool: 🖐️

a wiesz co jest najgorsze maszyna? przez tydzień koorwa się nie uraczę browarem 😭 armagjedon :classic_cool:

nie cwaniakuj bo na kafe mnie też nie będzie! i kto Cię będzie rozśmieszał no? :O:classic_cool:

Gość nie mam czasu czytac
9 stron, poprosze o streszczenie

opel :classic_cool: :classic_cool: nie no to nie wiem, będę w depresji dopóki nie wrócisz :o a powiec powiec dlaczemu Cię nie będzie? streścić ten top? hmm syf kiła und mogiła :classic_cool: 🖐️

to tradycyjnie mam was w d­upie i resztę se dospiewac. 💤 i z dumna piersia wypieta, piertolam drzwiami na znak, ze moj foch jest jakby nieodwracalnie obojetny na ... zamotało mi sie.

a czymże będziesz zajęta jak nie tu to tam powiec :classic_cool: ciekawska jestem, a co :classic_cool: dobra, a tymczasem muszę opuścić już to forume więc żegnam się tymczasem 🖐️ macie kwiatka za dzisiejsze żartełe 🌼 :classic_cool:

:classic_cool: poczekam na faje :P On mnie lubi

lecę na kanary osobiście wytargać za włoseły moją służbę która przywaliua w uja ze sprzątaniem, co dziś mogło skończyć się tragicznie gdybym nie miała w sobie opanowania und ogłady :classic_cool: no. to napiszę do Ciebie emila w tygodniu jak będzie mi się chciało :classic_cool: dzięki za kwiatka. oddam Fajansowi bo on takie lubi :):classic_cool: joł 🖐️

Uprasza się o nierobienie ze mnie większej niewiasty, niż nią jestem :classic_cool: Loczek, już możesz iść w spaciulki :classic_cool::P Pozdrawiam też moją Najwierniejszą Fankę :D Zrodzoną jak mniemam wskutek tajemniczej kąpieli :P będącej zapewne jednocześnie inhalacją substancji psychoaktywnej :classic_cool: Ech, co ja z Wami mam :classic_cool: