Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

A więc kontynuujmy.

Polecane posty

masz pole do popisu Fajanse :P przynajmniej poćwiczysz błyskotliwość i inteligencję, której i tak masz już za nad to, ale możesz być w tym miszczem :classic_cool:

Jak juz Cię tak to interesuje Maszą, to jestem po dwóch kielonkach wina, ale skonsumowanego wraz z obiadem, także tego... Nic dziwnego, że świat mi wiruje :classic_cool:

Przestańcie tak do mnie mówić i traktować jak jakiegoś supertateła :P Ja chcę z Wami lepić babki w piaskownicy i żeby Peeśpe je potem rozwalała 😭:classic_cool:

Wiem właśnie, już mi sie robi helikobakter w głowie... :O:classic_cool: Ale tego... Dość, riebiata! Dać se na zgodę zara mje tu i po kłopocie :classic_cool:

I znów utwierdziłem się w przekonaniu, że nie chcę mieć dzieci. Za żadne fortuny i pałace :classic_cool:

Za friko mówisz? A to nie wiem... daj mi chwilę :classic_cool: Ale nie, chyba nie, bo jak to jest coś z romantiko to raczej nieprzyzwoite i nie pasujące do takiego porządnego chłopaka jak ja :classic_cool: Cześć Kolesiu )) Może Ty namówisz Wać królewny, żeby się na siebie nie foszkały :P

Koleś się lepiej nie mieszaj w nasze foszki, bo zarobisz ze sztywnych skarpet Paltza w fejsa i ale będzie. Ona traktuje je już jako podręczne granaty, takie są twarde und motzne :classic_cool:

ta znów o tych fajkach. no pal se pal, zobaczymy jak Ty nie będziesz miała, a ja się będę delektować na ten przykład :O:classic_cool: w dalszym ciągu mam o to uraz do Faji, że nie kupił najważniejszego wówczas sprawunku 😭 :classic_cool:

O, poczęstujcie się fają :classic_cool: Znaczy posiadająca niech okaże swój sercym i poczęstuje potrzebującą. Niech se wyobrazi, że ta jest małym, biednym kotełkiem :P A ja idę na sernike. Stół trochę upierrdolić :classic_cool:

a ten z sernikiem teraz :O umiecie pocieszyć 🖐️ Paletz, przecież mam tzytzkonosz jak spadochron, nie?? to w końcu się zdecyduj, bo się plączesz w zeznaniach :classic_cool:

nie uczę się twoich postów na pamięć, mogło mi się przecież pomylić nie?? jessu to ale ja muszę :classic_cool: śmiesznie wyglądać: łep jak główka od szpilki, tzytzki wielkości kurzego jaja i dupa o pojemności spadochronu (((:classic_cool:))) :)