Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

A więc kontynuujmy.

Polecane posty

Gość opel niezalogowany
taaak?? to ja se teraz ide do lodówki po wielki, zajebisty kawałek placka z kremem i orzechami, do tego zrobię kawkę a Ty się tu tera zaśliń ze smaku, mondralo :classic_cool: :P

Gość opel niezalogowany
a niech pójdzie :classic_cool: to jeszcze Ci opowiem co miałam na obiad - otóż wzięłam dwa kotlety z kurczaczka na talerz, nakroiłam na to pomidora, dałam jeszcze buraczków i włożyłam do mikrofali :) zjadłam ze świeżutkim chlepkiem. mniamciu :classic_cool::P

Gość opel niezalogowany
przecież chciałaś, żebym Cię zagadywała, co nie?? :P to co mi tu tera kropkujesz?? :P:classic_cool:

Gość opel niezalogowany
...ale jutro ostro biorę sie za siebie :classic_cool: trafił mi sie podwóz na jeziora.

w ten sposób przemilczałam tamtego Twojego posta :classic_cool: nie chciałam przeklinać :classic_cool: a zagadywać miałaś o wszystkim, tylko nie o jedzeniu łobuzie :( :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
Plaster wypierrdalaj z tymi podszywami :O :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
nie milcz ino konwersuj :classic_cool: możesz nawet nakrzyczeć, cokolwiek :P a ten, chcesz wiedzieć czym się uraczyłam w sobotę popołudniu?? :classic_cool: podwójnie :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
nie :O co mi to za zabawa skoro wiadomo, ze nawet jak nie ja to i tak ja. 😭

Gość opel niezalogowany
wiadomo, ze to Ty, mendo :O przecież Cię wyczuję w tzytzku za każdym razem :O wyjazd z mojego zacnego pomarańczowego nicka :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
no :classic_cool: ja tu przyszłam dla faji nie dla was. i nie wyganiac mnie milczeeć.

Gość opel niezalogowany
zeby wyczuc, trza miec czym :classic_cool: chyba, ze :classic_cool: dla wlasnego dobra nie skonczęęęęęęę

Gość opel niezalogowany
Faja mi napisał, że za takie stare pudła się nie bierze :classic_cool: masz swojego Myrka to spadaj do Niego :classic_cool: :P

Gość opel niezalogowany
przez Ciebie dżapąą nie będzie wiedziała o co kaman i który post jest mój :P a chociaż, nie, będzie wiedziała, przeca od Ciebie głupota tak bije, że mogłabyś robić nocą za latarnię uliczną 🖐️ :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
powiedz to tej kradziejce, panie Wodecki :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
:classic_cool: ta latarnia długo nie wytrzymie napiecia :P :D Faja tak powiedział ? po tak upojnej nocy ? przeciez mam dopiero 50-tkę 😭 to idealny wiek dla kobiety. Myrevin jak sie okazało mieszka w 100licy, a mnie z tym moim bronchitem mocno juz posunietym, w miescie o takim zaczadzeniu mieszkac nie wolno. 😭 ide. pomieszam gdzie indziej.

Gość opel niezalogowany
Ty to masz Plaster schizy, żeby wał z kołdry nazwać Fajansiarzem :O:classic_cool: juz nie bojsja, Myr by Cie przeinhalował tym i owym, a juz szczególnie OWYM :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
a jak niby mam Go nazywać ? Grzechuwartym ? :classic_cool: Myr nie interesuje sie takimi zdechłymi kurczakami jak ja . :P

Gość opel niezalogowany
Fajuś ma dziś imieniny :classic_cool: możesz w takim razie wołać na swój wałek "Sławosz" bądź "Nieznamir" [ zgadnij se, bo Ci nie zdradzę, które imię jest prawdziwe ] :classic_cool:

wiecie co? poszłam przed chwilą oddać urynkę i w tym czasie przemyślałam sprawę i stwierdziłam że piertolę to! :o nie ma sęsu kurna się katować i odmawiać sobie przyjemności zjedzenia czegoś pysznego :o po prostu, hooy bobki szczelił o 18 idę zjeść normalną, porządną kolację :classic_cool: :)

Gość opel niezalogowany
mam wyrzuty sumienia :classic_cool: :P oby to nie była moja wina :P

chooy BOMBKI szczelił a nie bobki, kurde, żeby nie było :classic_cool: no a czyja wina, no przeca nie moja, nie? :o :classic_cool:

Gość opel niezalogowany
przecież wiesz w jkim stanie jest mój orzeszek :O :classic_cool: to On Anna jest ? no w pore robie serniczka na zimno :P

Gość opel niezalogowany
wlasnie mi sie przypomniało, ze pisałam japie, ze Faja dzis robi se odwyka ale nie skojarzyłam , ze to taki powod :o myslalam ze znow spedzi wieczor ze mną :classic_cool: no dobra. ide. bo chyba zbyt bardzo, bardzo sie rozgadałam.

Gość opel niezalogowany
Faja żarł wczoraj serniczka 😭 Ty, Maszą, ale zjedz normlaną kolację a nie jak dla pułku piechoty 🖐️ Plaster, nie popierdalaj mi z tym oplem na uczuciowym !!! dzisas :classic_cool: