Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

A więc kontynuujmy.

Polecane posty

hahah no kurde, jednak i Ciebie dopadła samokrytyka :P a pozniej masz mi za złe na azotku, ze nie rozumiĘ Twoich postów, jak Ty ich sama nie rozumiesz :classic_cool: i nie jestem albinosem , młotq :classic_cool: :P

Czy z tą bielizną tyczyło się również mnie, Paltzu? Bo poczułem się zaatakowany :P Maszin, sytuacja na mojej głowie przedstawia się aktualnie dość menelsko :classic_cool: Ale nie umiem się do nikogo porównać... Taki jestem niepowtarzalny. I nieobeznany z pudelkiem, jak wiele dzisiejszych dziewczyn :classic_cool:

dobra, to dadzą Ci perukę długie czarne włosy i będziesz robił za Pavlović :classic_cool: a z tym pierdzeniem to jak najbardziej na tak tylko nie przesadzaj nie kradnij szoł uczestnikom und jurorom :classic_cool:

Widzialam gdzieś na jakimś topiku, ze szukały Cię Twoje bokserki, Faja, których nie przyodziałeś pod garniaka :classic_cool:🖐️ aa i skarpety Paltza pełniły wartę, stojąc sztywno obok Jej łózka :P:classic_cool:

maszina to jeszcze zależy od koloru lakieru jakim masz pomalowane paznokcie. bo jeśli np jest jaskrawy? na ten przykład czarny :classic_cool: ? to wiesz..., że coś się dzieje :classic_cool:

a wiesz, że jak masz irokeza to wiedz że szatan już się Tobą zainteresował :classic_cool: nie dość że zęby to jeszcze syf mi wyskoczył na brodzie :o kurna, armagiedon :o :classic_cool:

Mitsu, widziałem te nieszczęsne bokserki, jak się wpisały. Juz się z nimi rozmówiłem i wyjaśniłem pewne rzeczy :classic_cool: Maszin, to wszystko może być racja, więc wiesz... pij pokrzywę :classic_cool: Paltzu, choć może pójdziemy do piaskownicy - tam będziesz miała co robić :classic_cool::P

ah... ten mój brat. jaki on głupi był :):classic_cool: fajans do piaskownicy? 😭 nie. bo ja sobie wykopię dołek, Ty babkę. będziesz się chwalił, że masz babkę, a ja że mam doła :O:classic_cool:

tak, znamy już tą historię :classic_cool: babcia mi kiedyś kazała pić pokrzywę :o jakie to ohydne było! dobrze że w końcu wyrosłam i zaczęłam być asertywna :classic_cool:

ja myślę że Fajałs jest już po paru głębszych :classic_cool: chociaż nie, to mogą być jeszcze płytkie :classic_cool:

Oj Paltzu, od razu założyłaś czarny scenariusz :O Byś przeca mogła potem porozpierrdalać te babki :classic_cool:))) Nad dołem, jakbyś już koniecznie chciała taki wykopać :P I jakie dziecko?? No coś Ty! Jesteś już duża przeca :classic_cool: Tylko czasem dobrze wrócić do korzeni :P Wogle to za dużo piszecie naraz i z każdego posta robi mi se duże przedsięwzięcie :classic_cool: