Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

A więc kontynuujmy.

Polecane posty

Ale to musiałabyś się przefarbować na rudo i wsadzić w oczymy zielone szkła kontaktowe :classic_cool:

Ja mam też piękny brąz :classic_cool: Także tego... jestem Shatynem :classic_cool: To pa Oplu )) nie hopsaj w tej wannie za bardzo tylko :P A gdzie Maszin? Usmiechnęła się i poszła na Wiadomości? :classic_cool:

kaczuszki nie pozdrowię, bo takowej nie posiadam :classic_cool: oby ten fastfud poszedł Ci w czoło, za to co mi tu na mnie dziś wypisywałaś niedobra Ty kobieto zła :P🖐️

na co mi wiadomości tu się mogę więcej dowiedzieć :classic_cool: np że palec ma cycki jak rolety a opel ma majtki ze spadochronu czy coś :classic_cool: wiesz Faja, nie chcę Cię straszyć :o ale im więcej o sobie mówisz tym bardziej się przekonuję że pasujesz do mojego wyobrażenia ideału :classic_cool:

Maszin... wejże się ogarnij dziewczyno :classic_cool::P Lecę, gdyż nawiedzili mnie prawdziwi goście (((:classic_cool:))) Papcie )))

mogę Ci wysłać ksero mojej doopy :classic_cool: nie potrzebuję jego numeru, także tego :classic_cool: 🖐️ poza tym nie mam w zwyczaju się narzucać :classic_cool: tym bardziej że wiem że Fajansełe jest niczym płochliwa łania :classic_cool:

jesu, bo zaraz pomyślą że ja coś teges do kogoś :classic_cool: proszę was, jeszcze nie postradałam całkiem zmysłów :classic_cool: 🖐️

skserowałaś mnie bez sensownie dodając jakieś marne wstawki. nie wiem :O to miało być śmieszne? :classic_cool:

jaki ten Fajans musi być mało, albo jaki ma wielki kibel, że w nim siedzi :classic_cool: no kto to widział takie coś... :classic_cool: