Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

A więc kontynuujmy.

Polecane posty

no wiesz, oglądało się i czytało trochę kryminałóf :classic_cool: dobra dobra, tera to ty mnie nie przekonasz, działasz jak Fajansełe przejżałam Cię :classic_cool:

wolne wolne. czasem nawet bardzo wolne. wręcz stojące w mijscu kiedy spiertolą się serwery sprzed 3 wojny światowej :classic_cool: a czasem jest to szybkie forum, oj szybkie. jak np dzisiaj rano kiedy tematy znikały z prędkością ciemności :classic_cool:

Słyszałam, że Paletz ma elastyczne tzytzki :) naciąga je na czerep, gdy na mieście zaskoczy ją deszcz i nie ma przy sobie parasola :classic_cool:

Co za gwarna und wesoła riebiata. Czuje się trochę jak opiekun grupy, żeby nie powiedzieć jak tateł :classic_cool:

opel, 100/10 za te rolety :classic_cool: a, dzwonili do mnie z TzG idę za wodeckiego, moje wysłane zdjęcie ich przekonało :classic_cool: tatełe, co nas w kapuście znalazło :classic_cool:

Maszin, nie musisz od razu wypisywać tych świństw. Każdy w swoim czasie się dowie, jak powstają dzieci :classic_cool:

oo Maszą, będziesz robić za Wodeckiego?? :P to zapytaj czy nie znalazło by się tam miejsce dla mnie, ja z racji tego, że po umyciu włosów wyglądam jak młody Kryszak, mogłabym robić za kabareciarza :classic_cool:🖐️

:D spoko :classic_cool: Fajałs, a jak sytuacja ma się na Twojej głófce? może mógłbyś iść za Galińskiego? :classic_cool:

chodzisz z roletami nad głową w czasie deszczu, czy z gracją und szykiem codziennie rano po przebudzeniu rozsuwasz swój parasol na parapecie wymownie się uśmiechając do okolicznych geriatryków? :classic_cool: i nie stwarzaj nowych bezczelnych pomówień na temat rozmiarów mojej bielizny oraz erogennych odłamów mojego ciała, bo Twoich majtów jako spadochronu nic nie przebije :classic_cool:

o tańcu z gwiazdami gadałyśmy wczoraj i ja wysłałam zgłoszenie na prowadzącego zamiast Gąsowskiego. zadzwonili do mnie z paroma pytaniami, na które odpowiadałam głupim wyrazem twarzy i uśmiechem precelka i... udało się. także maszina widzimy się w następnej edycji :classic_cool:

Paltzu to co ja tu opisuje o Tobie nie odnosi się w żadnej mierze do mnie. Racz przyjąć życzliwą krytykę i nie unoś się, że wyjawiam tak intymne szczegóły Twego życia na kafeterii :classic_cool: Faja, no niestety, ale jestem ciemnowłosa, ale czegóż się nie zrobi dla estrady :P

to już 13 :classic_cool: muszę poszukać sobie jakiegoś faworyta wśród uczestników :classic_cool: chociaż nie wiem kto wystąpi :classic_cool: a Ty wiesz, że musisz zaskakiwać widzów? po to zmieniają ekypę wiesz, ściągnięcie koszuli czy majtków w nieoczekiwanym momencie może być ql :classic_cool: