Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prerfum perfummm

Czy opłacało mi się kupić ORYGINALNE PERFUMY

Polecane posty

Gość Prerfum perfummm

Nie pisze owodzie toaletowej albo perfumowanej tylko o oryginalnych perfumach. czerwone jabłko DKNY RED DELICIOUS za 140zł? Fakt trzymaja sie dlugo anwet jak sie umyje to miejsce to dalej pachnie. Czy to dobra cena?

Gość xennon
opłaca się bo dostaniesz w gratisie perfumy ZAPACH CIPULI PANI URSZULI

Gość bogna z rypina
ja tam kupuje perfumy za maks 15 zł do tego dezodor za 5 i wszyscy dookoła mi mówią, że jestem piękna i cudownie pachne w życiu bym stówki czterdzieści na perfumy nie wydała, media i reklamy zrobiły ci z mózgu jajecznice

Gość kokokokokokokko
myj sie codziennie a perfumy nie beda ci potrzebne

jak mam hugo bossa za 185zł ale tylko dlatego że je dostałam, sama bym nie wydała tyle kasy na perfumy. zresztą, dla swojej własnej przyjemności to ja używam tylko antyprespirantu nivea którego zapach mi sie bardzo podoba a kosztuje tylko kilkanaście złotych :)

Gość Prerfum perfummm
bogna z rypia - to super masz.. tylko ze jest jedna roznica ty TAKIMI SLICZNYMI PERFUMAMI ZA 15zł psikasz sie pewnie co chwile a ja dwa psiki i pachne caly dzien.. np o 14 sie psikałam mylam rece i wszystko i dalej czuć. Moja kolezanka ma podobne perfumy psikala bluzke sobie wyprała i dalej bylo czuc perfumy. WIEC SCHOWAJ SIE Z TWOIMI ZA 15zł ktore sie ulatniaja po max godzinie nawet moze i nie!!.... bez komentarza

Gość zamienie siee
Chyba mylisz pojecia. 140zl to moze zaplacisz za 1ml prawdziwych perfum. To o czym piszesz to moze byc jedynie oryginalna woda perfumowana albo toaletowa. Ja place sa swoja wode perfumowana okolo 400zl za 100ml - Chanel Chance. Oczywiscie, ze nie szkoda pieniedzy. O wiele wiecej czlowiek nieswiadomie wydaje na glupoty.

Gość ssteeeeeefffffcia
no ale te za 15 to na kilometr czuc ze to tanizna z marketu. wstyd trche. te bardziej wyrafinowane zapachy jednak maja swoja cenę.. jak perfum ładnie elegancko pachnie i dlugo sie utrzymuje to chyba sie oplaca dac nawet ze 200 zl za niego. bo jak sie podzieli te 2 psiki na dzien to chyba za drogo za ten jeden psik zapachu to nie wyjdzie. a niestety nic za darmo.

Gość zamienie siee
I prosze was... Perfumy, a nie zaden perfum....

Gość DKNY nie wypuściły Red Delicio
..ous w wersji PERFUM tylko jako woda perfumowana jak już

Gość LajzaMinelli
"za 140 zł kupisz 1 ml perfum?!!!!" co ty bredzisz? 30 ml tyle mniej więcej kosztuje w Douglasie i lepiej kupić oryginalne których użyjesz odrobinę i pachniesz długo niż tani szajs który ulatnia się po 10 min . Ja używam wyłącznie oryginałów. Należy trzymać w pudełku to ok. 3 lat nie zmienią zapachu. Aktualnie mam -Euphorię , Eternity Summer CK, Ferre Rose( cudowne świeże), Diamonds Armaniego, Gucci by Gucci brązowe , Pure Donny Karan i By Delicious zielone, Amethyst Lalique (niesamowite) i Belle d'Opium....Używam zależnie od humoru.

Gość warto zainwestować
w oryginalne perfumy

Gość zamienie siee
Nie bredze. Przejdz sie jeszcze raz do tego Douglasa i zapytaj jakas mila Pania o pokazanie Ci prawdziwnych perfum. Przyklad: Chanel Allure - 7ml - ok. 600zl. A na swoich puteleczkach poszukaj napisu czym owe zapachy sa: Eau de Toilete (woda toaletowa) Eau de Perfum (woda perfumowana) Perfum (rzeczone perfumy)

Gość polak potrafi
a ile na nich zarobiłaś ? jak odpowiesz to ja ci powiem czy się opłacało.

Dziewczyny dziwię wam się że tak przepłacacie w popularnych sieciówkach. Wystarczy trochę po internecie poszukać i oszczędzicie naprawdę bardzo dużo pieniędzy, Ja kupuje od trzech lat w większych i sprawdzonych perfumeriach internetowych i nie przepłacam. Zapłaciłam za dkny pure w sephorze ponad 300 zł ! :( Kupiłam ten sam zapach za 229zł perfumerii internetowej. Miałem ponad 100zł w kieszeni, już nigdy nie kupie perfum w żadnej galerii handlowej. Oni tam maja marżę na poziomie 100% co uważam za wielkie zdzierstwo. Spójrzcie jakie ceny mają perfumerie internetowe i dobrze się zastanówcie przed kolejnym zakupem. http://www.alezapach.pl/ http://tagomago.pl/ http://www.kokai.pl/

Gość ldfks
Warto kupic prawdziwe perfumy. Ja mam kilka roznych flakonikow i w zaleznosci od humoru wybieram sobie zapach. Trzymaja sie dlugo i na pewno pachna lepiej niz jakas tandeta za 15 zl.

Gość żaneciaaa
ja jestem za sklepami internetowymi tylko trzeba uważac jesli chodzi o podróby. Mój przetestowany sklep internetowy to www.sensido.pl kupiłam tam moschino - i lve love za 109zł 100ml , w sklepie typu sephora czy douglas zapłaciłabym ok 289zł A na sensido mam już sprawdzone oryginalne w 100% zobaczcie sobie inne ceny tutaj mozna sie zalogowac http://www.sensido24.pl/

Czesc dziewczyny widze ze lubicie kosmetyki. byłam we Francji na wakacjach i przywiozłam sobie kilka opakowań ale jak dla mnie to za duzo dlatego mam do sprzedania: SPRZEDAM ORYGINALNE PERFUMY Coco Chanel Woda perfumowana EDP Spray Coco - wklad 60ml/2oz przywiezione z Francji!!! Cena sklepowa to ok 600zł u mnie to 400zł Podaje link do strony i zdjęcia: http://lemonnet.pl/pl/chanel-woda-perfumowana -edp-spray-coco-wklad-60ml-2oz.html?partner=1984 PILNE!!! KONTAKT: EMAIL: Kasiulka1787@op.pl lub kom: 693773312 SPRZEDAM ORYGINALNE PERFUMY GIORGIO ARMANI SENSI WHITE NOTES EDT 75ml przywiezione z Francji! Cena sklepowa to ok 400zł u mnie to 300zł Podaje link do strony i zdjęcia: http://allegro.pl/giorgio-armani-sensi-white- notes-edt-75ml-i1849815319.html PILNE!!! KONTAKT: EMAIL: Kasiulka1787@op.pl lub kom: 693773312

Ja się raz przejechałam na podróbie z allegro i jeśli coś zamawiam to tylko bezpośrednio u dystrybutorów.

Na marginesie: za te pieniądze kupisz oryginalną wodę perfumowaną, nie perfumy. Moim zdaniem średnio się opłaca. Szalałam na pkt damskiego Echo Davidoffa - uwielbiam ten zapach. Dostałam od męża oryginał, używałam prawie codziennie (wystarczył na pół roku), ale przyznam, że zapach (subtelny) utrzymywał się stosunkowo krótko (po kilku godz.w pracy gonie czułam). Dla porównania kupuję FarAway z Avonu - zapach towarzyszy mi cały dzień. Opłacalność zależy więc od intensywności zapachu.

cena, o której piszesz i tak wydaje mi się być dość niezła jak na perfumy oryginalne. Wiadomo, że perfumy takie starczają na dłużej i są bardziej wydajne i dłużej się trzymają.

Gość gość
Ktos napisal ze ktos inny bredzi, ze oryginalne perfumy kosztuja mnostwo pieniedzy... no przecie to nieprawda, panie w syforze za 300 zl moje ulubione pyrfumy kupuje(szkoda ze nie perfum... albo perfuma... ). To co kupujecie za kilka stowek w perfumeriach, to nie sa perfumy. To sa wody perfumowane albo toaletowe. Prawdziwe perfumy(ktorych wlasciwie sie juz nie produkuje - w wiekszosci sa to ekstrakty perfum) sa bardzo, bardzo drogie i kupuje sie je w pojemnosciach odlewek lub nawet probek wod toaletowych czy perfumowanych. Perfumy to produkty o bardzo wysokiej koncentracji olejkow zapachowych. I wierz mi, gdybyscie zaaplikowali je sobie w ilosci takiej jak powyzsze, udusilibyscie sie. Wocy toaletowe sa z reguly niespecjalnie mocne, o trwalosci juz nie mowiac. Perfumowane najczesciej sa juz dosc trwale i sam zapach jest skoncetrowany i mocny(ale zdarzaja sie wyjatki - zalezy po prostu od uzytych w skladzie olejkow).

Gość Karolina

ja jednak preferuję takie małe i tanie perfumetki 🙂 mam ich całą masę z perfumik.pl i codziennie mogę psikać się czymś innym, a zapachy naprawdę dlugo się utrzymają 🙂

Gość gość

Bardzo wydajny zapach parfumstore.pl/wody-perfumowane/1384-lancome-la-vie-est-belle-pink-edition-75ml-edp.html, do tego odświeżający i uważam, że na sezon wiosenno – letni w sam raz, na wyjścia towarzyskie również. Poza tym nowa edycja ważna od 2018 roku. Bardzo lubię testować nowe rozwiązania popularnych marek i to chyba mój strzał w dziesiątkę na dłużej. Może akurat skorzystasz.

Gość Paczkaa

mi też szkoda kasy na oryginalne perfumy. Tym bardziej że nie zawsze każdy zapach jest trwały. Wolę jednak kupić sobie kilka perfumetek z perfumik.pl. Można sobie buteleczkę nosić w torebce bo zajmuje mało miejsca, w ciągu dnia się spryskać i znowu ładnie się pachnie 🙂 no i kosztują grosze!!!