Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzała34

mam ochotę na romans :)

Polecane posty

koniecznie trzeba osuszyć wilgoć,... bo jeszcze się przeziębisz a tego nie chcemy w żadnym wypadku

reaguję żywiołowo na prośbę Dojrzałej. Skoro wyraźnie wspomina, iz przyszła na osuszanie, to ani chwili nie można z tym czekać, Kobieta w potrzebie nie toleruje opieszałości :)

ależ proszę bardzo. Choć przyznam, ze zdecydowanie preferuje wilgoć dobrze mi się kojarzy wiec tak z tym osuszaniem nie do końca mi współgra, ale owszem po prysznicu to się przyda osuszenie zewnętrznych powłoczek :) :)..

z przyjemnością zastąpię ręcznik celem dokładnego osuszenia ..

A tym Bardziej że pewnie ma otwarte okno i przeciąg jeszcze się nam koleżanka przeziębi i czekają nas dyżury przy łużku

nie nie .. sorry na dyżury, to ja sie nie pisze. Wolę tryb jednozmianowy. Moze byc nawet ciągły, ale zdecydowanie jednozmianowy.

To Będzie musiała wybrać chyba jej tego nie zrobimy prawda to może niech lepiej się nie przeziębi będzie sprawiedliwie i lepiej dla niej

myślę że bez problemu mogę podjąć się opieki nad chorą a także i zdrową kobietą.

no widzisz Przemas marzenia sie spełniają. Gratuluje kolego :)..

czemu wyrwałeś? zdecydowanie wolę bardziej prywatną korespondencję niż na forum publicznym. Ale skoro Wy wolicie tu to się dostosowuję :P

ach, to mnie teraz zachęciłaś.. przeniosę się tam, choć tutaj także miła i jakże wilgotna atmosfera panuje :).