Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

wiecie co może i ja sprobuje tego wiesiołka? bierze sie go od 14dc do 25 dc czy jak? i ile kosztuje ten w kapsułkach? mykaj , mykaj . Miłe pracy:)

nie, bierze się go od 1dc do owulacji a potem już nie bo może powodować skurcze macicy i może zaszkodzić fasolce :) ja biorę po 1 kapsułce 2x dziennie ale to zależy musisz zaobserwować czy będzie jakaś różnica jak nie to zwiększ dawkę

dzieki sliczne:) to i tak za późno sie obudziłam bo mam dzis 7dc wiec dupa, ale bede brac od przyszlego miesiaca

Cześc dziewczynki,witaj KAROLKA.Nie odzywałam się bo mam doła,mój chłopina stwierdził,że chyba nie chce więcej dzieci :-),że nie damy sobie rady itd....Szkoda nie wiem czy zmieni zdanie,co prawda przytulaliśmy się wczoraj,a ja miałam płodny śluz,nie wiem czy to możliwe bo ostatnio cykle mi się wydłużyły do 34,a @ miałam 19,08.Co o tym myślicie :-(.POZDRAWIAM WAS GORĄCO.

Witajcie kochane jak tam wam weekend mija ? u mnie piekna pogoda wczoraj pracowalam dzielnie na budowie :) no i powoli zblizaja sie ukochane staranka o maluszka :)

hej:) kitka weź tego swojego faceta na sposób :) my dziś byliśmy u znajomych , poznać ich nowo narodzonego synka, moja Hania zakochana:) głaskała go, buziaczki, kolysanki śpiewała:P

wiecie co dziewczyny.. wieczory sa najgorsze.. caly dzien nie mam nawet kiedy pomyslec o ciazy.. dziecku.. ale jak przychodzi wieczor a moj pracuje wieczorami to masakra... siedze i czytam rozne fora.... i nie moge sie doczekac zeby zrobic test :(

Gość xxx pani xxx
a mnie nie stać na dziecko i nigdy nie będę go miala.....

Lady Love witaj czyli robiałas test PTC? a przeciw ciala robilas z krwi? bo to badanie robi sie własnie z krwi ,ja brałam olej z wiesiołka i mi nie pomogło na worgi sluz sa niby jakies tabletki ale przewaznie tylko inseminacje zaalecaja u mnie test PTC wykazal zero plemnikow czyli wogóle nie bylo nic a za pare dni i de zrob badaanie z krwi na przeciciala plemnikowe we krwi a jezeli o ne bedą to tylko zostaje inseminacja ogólnie leczymy sie w klinice leczenia niepłodnosci noi potem z wynikami do gina a specjaliste mamy dobrego jest to nasza 3 wizyta i juz mamy w sumie diagnoze terz jeszcze to badanie z krwi a ty miaals z krwi ?

hej dziewczynki. jak tam po weekendzie? u mnie nie wesoło. Zmarł dziadek męza i jutro wybieramy sie na pogrzeb. wczoraj zaczełam staranka bo mąż wrócił z delegacji robiąc mi super niespodzianke:) choć to był mój dopiero 9 dc to raczej mam małe szanse prawda? przy cyklach 27-32dniowych? dzis tez sprobujemy ale nie wiem czy bede miala plodne. ostatnio wgl nie wiem kiedy mam i kieruje sie kalendarzykiem z internetu :P

Witam dziewczynki kitka widze ,z e masz to samo co ja moj m tez nie bardzo chce trzecie dziecko :( nie wiem co bedzie , ciagle mu mowie i nagaduje ale jest ciezko a o jakich sposobach dziewczyny mowicie ?

Gonia 35 faceta jak poniosą emocje to nie myśli o zabezpieczaniu się:D zawsze możesz powiedzieć że bierzesz tabletki anty i nie zadziałały:D ale oczywiście najelepiej porozmawiać i ustalić coś razem:)

Cześc Gonia miło mi,że nie jestem sama i możemy się nawzajem powspierać a nóż coś razem obmyślimy :-),ja co prawda przytulam się jeszcze bez zabezpieczenia,może się w tym cyklu uda,jak nie to się zabezpiecze :-(,ale mam nadzieje że już nie będzie potrzeby i mój chłopina da za wygraną.Trzymam za Was kciuki,życzę udanych staranek.

kurcze moze racja z tym zabezpieczaniem sie przez tabletki i niby nie zadzialaja hmmmmmale bralam i powiedzialam facetowi ze nie moge juz brac bo mam torbiele na piersiach i teraz znow powiedziec ze biore ? ciezki orzech , moj facet bardzo uwaza wiec bedzie ciezko

Gość ANUSIA 86
Witajcie dziewczyny:)))Mogę dołączyć?Staramy się z męzem od czerwca tego roku póki co bez efektów/// Byłam u gin miałam robione tylko usg dopochwowe i cytologie.Gin kazał przytulać się i jak do stycznia nie zajde to wtedy zaczynamy sie badać z mężem.Dla mnie to troche późno ufam temu lekarzowi i zobaczymy jak bedzie pozdrawiam

witam Anusia86:) super że z nami jesteś i oczywiście życzę owocnych staranek. Może obserwój cykl tzn mierzenie temperatury, obserwacja szyjki i śluzu+ testy owulacyjne:) Gonia to twój facet więc znajdź na niego jakiś patent:D na każdego jest jakiś sposobik:))))

Gość ANUSIA 86
Gonia my wzieliśmy ślub rok temu w lipcu i ja baardzo chciałam już dziecko ale mój małżonek jeszcze nie był gotowy więc czekałam spokojnie aż do czerwca.On myslał,że to raz dwa i mamy bobasa ale zobaczył,że tak łatwo nie jesy niestety :(((

wiem ze nie jest to takie proste :) chcialabym sprobowac czy sie uda ale moj fecet nie bardzo.............sposob na niego ? hmmmmm ciezko bedzie

Gość Kinio
No ja dzisiaj rano zrobilam test ( 2 kreska blada ale widoczna bardzo) Popoludniu drugi test innej firmy( 2 kreska tez widoczna ale blada rowniez) Czy mam juz wiezyc ze jestem w ciazy?? mam jeszczae jeden test zrobie w srode mysle z rana :)

Gość Kinio
Aha i w sumie jestem w szoku bo to 1 miesiac moze nie staran ale nie zabezpieczania sie i ciaza ....

witajcie kochane kinio moje gratulacje a najlepiej zrobuc sobie bete wtedy masz 100 procet pewnosci

Kinio gratulacje :) Ja wróciłam wczoraj z wyjazdu weekendowego z mężem, trochę się zrelaksowalismy bo nigdzie w tym roku nie wyjeżdzalismy ciągły brak czasu itp... Dziewczyny zażywacie jakieś witaminki, cZy tylko kwas foliowy? I czy Wasi faceci też coś zażywaja? Bo mój dużo fajek pali, ma dużo stresów, niewyspany itp.... a to na pewno ma negatywny wpływ na plemniki :(

Kinio moje gratulacje, tak jak mówi Marta idź zrób betę;) ale w tą stronę testy się nie mylą. My dziś mamy 3 rocznicę ślubu:) więc czekam na prezent - owulacjo zbliżaj się:D a ty mężu działaj :D Stock121 mój też pali ale teraz mniej bo w domu nie może, na balkonie też nie więc musi schodzić przed blok to jemu się nie chce;) Ja poprostu mojego zaczęłam dobrze karmić, sama osobiscie robię śniadania do pracy, nie tam suche kanapki tylko dodatkowo sałata, ogórek, pomidor papryczka itp:) jakiś owoc i jogurt. jak ma zostać dużo dłużej to obiad wkładam w pojemnik i sobie odgrzewa bo przez ten rok co mnie nie było tutaj to może i on czasem gotował ale raczej suchy prowiant, więc trzeba go dożywić:D Czyli kochana rób śniadanka itp, poprawi się;)

o a my wczoraj mieliśmy 2 rocznice ślubu :) ale bez rewelacji, zrobiłam sałatkę, wypiliśmy po piwku i poszliśmy spać ;) właśnie wzięłam się za niego też rano robię mu śniadanko, do pracy jak zdążę to też mu robię kanapki + jakiś owoc czy jogurt... Mój pali jak smok - masakra, kiedyś tak nie palił.. :/

stock to go goń z tym paleniem, ja mojemu ciągle powtarzam że śierdzą te fajki na 2 kilometry i po każdym wypalonym w domu musi iść umyć zęby i wyszorować ręce:D wiem zołza ze mnie ale co tam zniechęcam go do tego palenia;)

Gość nenia
Witam, Chcialabym sie do Was dolączyc dziewczyny, ponieważ mam problem. Z moim mężem jestem już 6 lat- po slubie jestesmy juz rok i 3 miesiące i mniej wiecej od roku staramy sie o dziecko. Boli mnie to strasznie, ponieważ nawet moja mlodsza siostra która nie planowala dziecka ma slicznego synka, a wszystkie moje kolerzanki, i koledzy mojego meza ktorzy w tym czasie co my brali slub maja juz swoje szczescie... A my tak bardzo go pragniemy i nic...Nie wiem juz czym to jest spowodowane. Czasami myśle ze to moja wina...biore silne masci sterydowe, wczesniej bralam tabletki i sterydy w aerozolu. Biore je od dwoch lat praktycznie bez przerwy, gdyż mam takie uczulenie. Nie mam już sily, dlatego do Was piszę... W końcu grupie razniej...

nenia ja bym na twoim miejscu w pierwszej kolejności udała się do lekarza tego który prowadzi twoją alergię + ginekolog żeby ustalić co dalej, bo pewnie te sterydy nie mają dobrego wpływu na przyszłą ciążę. Należałoby zrobic wszystkie badania. Dobry ginekolog cię poprowadzi. Witam Cię na naszym wątku:)

Gość nenia
Dziękuję że tak szybko mi odpisalas..to dla mnie ważne.. Tak myślalam że te masci mogą miec na to wplyw..szkoda tylko że zaden lekarz mnie nie uprzedzil że moga miec takie skutki...Tymczasem wczoraj odstawilam wszytskie leki i bede probowac bez nich:) Może w koncu nam sie uda... Zamowilam sobie tez na allegro testy owulacyjne- mysle że beda pomocne...Dzisiaj powinny przyjsc:) dzieki karollllla jeszcze raz.