Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem sama111

Czy mam prawo zabrac córkce jej komp???

Polecane posty

Gość ffggffgg
nie popieram ciebie, nie popieram nazwanie cie zlodziejka, ale nie wiadomo na ile czasu bys sobie jej rzecz przywlaszczyla , bo jesli 2 latado jej 18 no to nie wiem jak to nazwac juz wkoncu

Gość uwzam ze nie
nie mozesz jej zabierac czegos co nalezy do niej, co zakupiła za wlasne pieniadze, tak, to jets kradziez i popoeram corke ze bym ci e wyzwal od zlodziejek a jeszce jakbys cos proboal mi ukrac to uderzylabym cie za próbe kradziezy

Gość sprawiedliwy
jeśli córka ma 13 lub powyżej lat nie masz prawa jeśli jest młodsza to ewentualnie

Gość gość
W sumie to nie mam doswiadczenia w karach, nie przypominam sobie ani jednej z wlasnego dziecinstwa. Bardziej mnie uderzylo to silne poczucie wlasnosci, moje - twoje. Przeca to rodzina jest, Wy sie naprawde tak rozliczacie na moje twoje? Jej laptop i co, juz skorzystac nie mozna. Ubrania nie jej. Co to za rodzina jak nie ma wspolnej wlasnosci jakiejs i takie wypominki. Nigdy nie uslyszalam od rodzicow takiego argumentu, ani nigdy mi na mysl nie przyszlo samej mi go uzyc...

Gość Lcf82
W 2011 miała 16 lat - pierwszy post. Dziś - 2017 -dawno pełnoletnia. Po co wykopywać archeologicznie.