Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna :)

Różnica wieku... 30 lat.

Polecane posty

Gość 45latekmmmamam
ale jak można tak nie tylko złe relacje z rodzicem popychają osobe młodą w ramiona starszej,ale także dobre relacje z rodzicem skłaniają osoby młode do wiązania się z osobami starszymi. To dotyczy i kobiet wiążącymi się ze starszymi mężczyznami,i mężczyzn wiążących się ze starszymi kobietami.

"A co do dyskoteki.to kiedy na nia bedziesz chodziła Rozumiem,ze bawiąłś sie na dyskotekach,ale masz DOPIERO 24 LATA ,więc jeszcze powinnaś poszaleć na parkiecie" Nie chadzam do takiego typu przybytku. Dyskoteki nie są dla mnie. Chodzę na imprezy domowe, do barów, na koncerty, ale dyskoteka jest ostatnim miejscem w jakim się pojawię. Byłam parę razy i uważam takie miejsca za użytek dla motłochu. "nie wiem, ojcec ich nie kochał czy co ? " Zawsze miałam i mam do tej pory bardzo dobre relacje z rodzicami :) "A tu młode dziewczyny zamiast się brać za młodych, życia przy nich użyć, dać czadu w łóżku," Hehe, ale mnie pociąga właśnie TEN facet, inni nie. I jak jest z tym "daniem czadu"? Moje znajome, które są w związkach z facetami mniej więcej w ich wieku, często narzekają, że za szybko, że bez czułości, że tylko wsadź-wyjmij i "po robocie". A u nas bez pośpiechu, długo, facet wie czego ja potrzebuję. No, ale przecież ja mam "zrytą psychikę".

Odnoszę wrażenie, że Zuzia jest zarozumiałą infantylną dziewczynką, która ma się za lepszą od innych (od motłochu :) ) i dumnie pręży swą pierś udowadniając światu jaką jest indywidualistką :) Poza na intelektualistkę moim zdaniem sztuczna :( Życzę Ci szczęścia, byś odnalazła to czego szukasz :)

Gość 45latekmmmamam
Zuzanna :) Zuziu,dziewczynko 24 latnie,a gdzie zapodziałaś swojego 54 latka:-) Jemu nie przeszkadza,ze opisujesz swoje zycie na kafe?:-) I NIESTETY,MASZ ZRYTA PSYCHIKĘ.

Gość ona 58392
Zuzanna podaj namiar jakiś na siebie gg lub maila chętnie podyskutuje z toba na ten temat, jestem w podobnej sytuacji

Gość nie rozumiem czemu napadacie
podejrzewam, ze napastliwe posty pisza ludzie z tzw pierwszego pokolenia inteligencji(?). dla ktorych starsi ludzie to moherowa zacofana babcia , ojciec z piwem z brudnym podkoszulku, matka, co" nic nie rozumie i ma tylko za złe". Mialam to szcescie,ze wychowałam sie w rodzinie, gdzie byli madrzy, wyksztalceni, tolerancyjni rodzice i dziadkowie, gdzie sa czeste dyskusje na wszelkie tematy, gdzie 24 latka moze sie przyjaznic z 84 latką, jesli ma podobne poglady (na tematy polityczne, spoleczne, kulturalne itd)- bo niby czemu nie? Mlodzi ucza sie od starych, starzy od mlodyc, wymienija wiedzą, potrafia sie smiac z tych samych rzeczy - bo to nie kwestia wielu, tylko podobnego poziomu intelektualngo, srodowiska. Ale nie wszycy tego doswiadczyli, wiec często wypobrazic sobie tego nie mozna... Nie twierdze,ze ten zwiazek musi sie udac, ale tez nie uwazam,ze jest z óry skazany na niepowodzenie.

Gość 45latekmmmamam
nie rozumiem czemu napadacie mam 45 lat,moherową babcia nie jestem.Mam znajomych w róznym wieku.Lubie ludzi młodych,jak i starszych od siebie,ale wybacz,związek z tak duzo starszym facetem jest dla mnie smieszny. Mineły lata kiedy młode dziewczyny wydawano za mąz za dużo starszych mężczyzn.

Gość przeprzeszczęśliwa
Zuzanna, nie przyjmuj się. ja mam 20 lat, byłam niedawno w związku z facetem starszym o 30 lat i dokładnie wiem co czujesz. nie da się tego nawet porównać do związku z młodszym... i nie chodzi tu tylko o sam seks. gdy się kocha nie myśli się o przyszłości i o ''zmienianiu na starośc pieluch po dziadku'.. jak widzę u was to jedyny z argumentów przeciw... nie wyobrażam sobie życia z rówieśnikiem..

Zuzka, a ja Cię rozumiem :) Nie miałam co prawda faceta o 30 lat starszego, ale podziwiam Cię, że przeciwstawiasz się wszystkim baranom i szydercom na tym forum :) Każdy ma inne zainteresowania. Jedni wolą disco, inni teatr. Jednak żadnych nie powinno się nazywać motłochem. Każdy woli coś innego, o gustach się nie dyskutuje. Jeśli CI dobrze z nim, to bądźcie razem. Może to miłość, może zauroczenie. Może będziecie razem długie lata a może skończy się to za kilka lat... Powodzenia ! :)

Gość 45latekmmmamam
taka tam zainteresowana...a cóż to za przeciwstawienie sie komus mając 24 lata i spiac z 54 latkiem :-)

"Odnoszę wrażenie, że Zuzia jest zarozumiałą infantylną dziewczynką, która ma się za lepszą od innych (od motłochu )" Określenia "motłoch" użyłam tylko raz, przy okazji wyjaśnienia, że nie chadzam na dyskoteki. I tak, uważam iż przebywa tam zarówno męski motłoch, pchający się do kobiety chamsko z łapami jak i dziewczyny dające macać i przelecieć się każdemu facetowi, który zwróci na nie uwagę. (Nie mówię, że 100% osób tak się zachowuje, ale z tego co zaobserwowałam to większość, niestety tak). "Poza na intelektualistkę moim zdaniem sztuczna" Nigdzie nie napisałam, że mam się za indywiduum, tym bardziej za wybitną intelektualistkę. "Jemu nie przeszkadza,ze opisujesz swoje zycie na kafe" Nikt z Was nas nie zna, a ludzie z naszego otoczenia raczej nie pisują na tego typu forach (mnie również nigdy wcześniej mnie tu nie było). Poza tym jutro zgłoszę temat do usunięcia. A przeszkadzać nie powinno, to też moje życie nie tylko jego :) ona 58392 Mój alternatywny e -mail: zuza_anna87@wp.pl "Mialam to szcescie,ze wychowałam sie w rodzinie, gdzie byli madrzy, wyksztalceni, tolerancyjni rodzice i dziadkowie, " Masz szczęście, że masz taką rodzinę, ale jak widać nie wszyscy wynieśli z domów choćby elementarne zasady dobrego wychowania. "nie da się tego nawet porównać do związku z młodszym..." Fakt, jest zupełnie inaczej. Choć potrafiłabym bycz kimś w moim wieku, to po prostu kocham tego, starszego :)

"ale podziwiam Cię, że przeciwstawiasz się wszystkim baranom i szydercom na tym forum" Ależ ja się nikomu nie przeciwstawiam ;) Ja tu nie walczę z czyimiś poglądami. Po prostu pytam o zdanie.

Gość 45latekmmmamam
przeprzeszczęśliwa tak,w zwiazku chodzi o całokształt,ale brrr,po co zadawac sie ze starymgdy jest sie młodym. No chyba,ze młoda jest neizbyt atrakcyjna lub atrakcyjna,ale wyrachowana i zyskuje wiele w związku ze starym.

Gość 45latekmmmamam
Zuzanna :) cha,cha :-) ludzie z Waszego otocznia nie pisza na takich forach :-) Oni tez tak myśla o Tobie :-) Udajesz głupszą niż jestes?:-)

Gość 45latekmmmamam
taka tam zainteresowana...a niech sobie kocha "starca" bedąc młodą.:-)

45latekmmmamam Cz Tobie sprawia taką przyjemność usiłowanie obrażania mnie? "a niech sobie kocha "starca" bedąc młodą" No właśnie, a niech sobie kocha. Więc po co wypowiadasz się w tym temacie?

Gość przeprzeszczęśliwa
''przeprzeszczęśliwa tak,w zwiazku chodzi o całokształt,ale brrr,po co zadawac sie ze starymgdy jest sie młodym'' nie po co ale DLACZEGO. nie kocha się po coś i nie jest się z kimś PO COŚ... no chyba że oczekuję się jakiegoś zysku :)

Gość ona 58392
Zuzanna chcesz porozmawiac ? ale nie chcę tu

Gość 45latekmmmamam
Zuzanna :) no bo sobie kochaj "starego "będąc młodą :-) nikt Ci nie zabrania. Dla mnie jestes dziwna i tyle :-)

Gość 45latekmmmamam
przeprzeszczęśliwa a Ty co,powodzenia u młodych facetow nie miałaś ,ze zadałaś sie ze starym ?:-)Czy moze ten starszy troszczył sie o Ciebie wiecej niż robiłby to ten młodszy :-)

ona 58392 podałam wyżej maila 45latekmmmamam Rozumiem, że masz mnie za dziwną, ok. Ale nie musisz sypać chamstwem. Jak na 45-letnia kobietę zachowujesz się dość... no, nie na takim poziomie na jakim powinnaś.

Gość 45latekmmmamam
Zuzanna :) dziecino 24 letnia,to tylko forum,nie prtzezywaj jak mrówka okres.Ty masz problem ,bo opisujesz sowje zycie,czekasz na poklask. Jakbys twardo stąpała po ziemi,była dojrzała emocjonalnie,to nawet byś tego tematu nie rozpoczynała,nie czekała na opinię innych ludzi.

Gość 45latekmmmamam
Zuzanna :) a Ty jaki poziom reperezentujesz,że o swoim zyciu wypisujesz:-) swojego "staruszka" zaproś do dyskusji na forum :-)

45latekmmmamam A Ty 45-letnia kobieta reagujesz na wpisy 24-letniej dzieciny. To nie jest przejaw infantylizmu? Hehe "staruszek", moja droga wiesz, że Tobie też już blisko do podeszłego wieku? :) A oczywistym jest, że starzejący się mężczyzna, który o siebie dba wygląda dużo lepiej od starzejącej się kobiety :) Więc nie szastaj tak tym "staruszkiem" :)

Gość ona 58392
Zuzanna nie zauważyłam za pierwszym razem twojego adresu dzięki teraz do ciebie napisałam na maila

Gość 45latekmmmamam
Zuzanna :) ja sie nudze w domu sama,więc czytam sobie i komentuję :-) A co do mojego wieku,to ja sama juz napisałm,ze jestem "stara":-) UIżywam słowa"stary.staruszek"bo niesteyty jest staruszkiem patrzac na Twoj wiek.Czyzbys uwazal,ze On jest młody :-)

Nie uważam, że jest młody ale jest mi z nim dobrze, podoba mi się, jest wspaniałym człowiekiem. Chyba nie ciężko to zrozumieć:)