Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba sama

DLA KOBIET, KTÓRE PODEJMUJĄ WYZWANIE OSTATECZNEGO POZBYCIA SIĘ OTYŁOŚCI :)

Polecane posty

P.s. Słoneczko jeśli nie możesz zrezygnować z cukru, to zastąp go ksylitolem. Jest zdrowy i słodki.

Hej dziewczyny! To ja "grubaska-laska" .Niestety musiałam wykombinować nowe pseudo gdyż tamto okazało się już zajęte :o Dziś zobaczyłam wasz wątek i postanowiłam się dołączyć.Muszę poczytać co napisaliście,by was bliżej poznać.

Gość gruba od urodzenia
witajcie, ja dzis jak pisalam: sniadanie malutka kanapeczka z pieczonym pasztetem , na 2 sniadanie pomarancza. Obiad - ogorki konserwowe i zoladki kurze (mniammm) i na podwieczorek tez pomarancza (mam faze na pomarancze ostatnio). Mam nadzieje, że juz do konca dnia wytrwam. Ja niestety nie moge sie ruszać za bardzo. Ogólnie przez ostatnie 4 lata pracowalam fizycznie i nabawilam się od tego choroby pewnej. Dziś miałam maraton po chirurgach, ortopedach, rtg, usg itp. Staralam sie jak najwiecej chodzic, ale nie ukrywam, ze duzo podjezdżalam autem. Jak sie troche ogarne to zaczne spokojny wysilek fizyczny.

Gość gruba od urodzenia
gruba sama - wiem co czujesz, znam ta euforię po silowni. 2-3 lata temu jak byłam na studiach i mieszkałam w duzym mieście, tez chodziłam, miałam karnet wykupiony (ledwo na jedzenie mi wtedy starczało i akademik, ale karnet za 200zł musiał byc). Teraz mieszkam na wsi, w poblizu małe miasto, ale nie ma siłowni. Troche dalej jest inne miasto i ponoc tam jakas silownia jest, ale słyszalam, że to siedlisko karkow i dresów. Bede musiaal sie wiecej dowiedziec.

A co to jest ksylitol ? Jakiś słodzik? Bo ja herbaty nie słodzę, bardziej mnie "pociągają" ciastka, czekolada itp :( Ale dziś dzielnie ze sobą walczyłam i wygrałam - miałam wielką ochotę na roladę z bitą śmietaną ale udało mi się nie wejść do sklepu i nie kupić ;)

Miałam już tutaj nie zaglądać, ale kusicie, a że leżę sobie w łóżku z lapkiem, to jestem:D Cała Ja fajny nick, a jak Cię widać:) od razu rzucasz się po oczach, przynajmniej moich:D gruba od urodzenia to droga ta siłownia Twoja. Ja płacę 90 zł /m-c i naprawdę jest full wypas. Jeśli chodzi o ćwiczenia, to masz zwolnienie z w-fu ze względu na chorobę, ale diety się trzymaj. słoneczko dla Ciebie info http://www.zdrowycukier.com.pl/

Gość marianna pe
ale wpisów:P mało dziś zjadłam ale...jak tylko weszłam do domu goście i tak nadprogramowo lampka wina, likier kalorii w kur...ę ciemno już i rower wypadł ostatecznie wskoczę na orbiego a...mam w domu własny, bo nie lubię chodzić na siłownie / rower, biegam czasem/ to tyle w temacie tak bym chciała zobaczyć 6 z przodu, to by dopiero zmotywowało1

Gość marianna pe
gruba a ty przytyłaś czy zawsze miałaś nadbagaż?

marianna pe 6 się pojawi, jak na nią zapracujesz. Wiesz, za darmo umarło:P A tak serio, to może róbcie dziewczyny stałe konta, będzie wiadomo kto z jakiej wagi startuje.

Ja zawsze miałam nadbagaż, ale nie taki jak teraz! Teraz to jest tragedia. Ale idzie ku dobremu. Pogoniłam faceta darmozjada i teraz wiem,że żyje i nie potrzebuję słodyczy, aby czuć się dobrze ze sobą:) Kończe już dziewczyny. Będę jutro wieczorem, aby zdać relacje z kolejnego dietetycznego i aktywnego dnia.

Czesc dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Moze cos napisze o sobie. Mam 25 lat, 165 wzrostu i 80kg. Kiedys bylo duzo mniej poniżej 60kg ale 6 lat temu ur pierwsze dziecko a rok pozniej drugie. Od tego czasu zmagam sie z nadwagą:( mam strasznie słaba wolę. Moj zapal do ćwiczeń i diet szybko mija. Najwięcej udalo mi Sie zrzucić 10kg ale pięć i juz znowu przytylam. Mam tego serdecznie dosc i chce schudnac. Nie chce mieć juz problemu z kupieniem ubrań i nie wystydzic sie na basenie.

Gruba sama 🖐️ dobrze że mój nick się Tobie rzucił a nie waga :D simeone25🖐️ Myślę że stale nicki to dobry pomysł :)

to ja tez:) 168 cm, waga 80 kg, wlasnie 8 kg przybylo jak odstawilam tabletki...probuje sie motywowac od jakiegos czasu z marnym skutkiem...... a skad dziewczyny jestescie?? ja zachodniopomorskie:)

czxesc dziewczynki, dzisiejszy dzien nie nalezy do udanych. menu dzisiejsze: 1 kawa ze slodzikiem, kawałek ciastka 2 activia naturalna do picia 300 gram, 2 plastry szynki 3 wafel ryżowy i banan kawa rozpuszczalna z mlekiem 0 i kukurydza gotowana i okolo litra wody. a z ruchem to troche na bakier, duuzo pracy wiec czasu brak:( z ruchu to szybki marsz do pracy rano - pól godziny

Witamy serdecznie nowe członkinie :) Grupa wsparcia coraz większa, atmosfera serdeczna więc przy Was się nie da nie schudnąć !! Ja się zważę jutro i uaktualnie stopkę ;-) :)

Gość gruba od urodzenia
u mnie już prawie 1kg mniej po prawie tygodniu diety MŻ, wiec calkiem niezle, biorąc pod uwage mały ruch. Startowalam z wagi 67, teraz jest 66,3kg, ale mam 152 cm wzrostu. I chyba mam nie za grube kości, bo tego tłuszczu wydaje sie byc wiecej!!! Ludzie daja mi wiecej kg niz mam. Taki jakiś układ ciała. Mieśni mam troche, bo od lat pracowałam fizycznie. Moje wymiary to 92/80/98, a udo 60, łydka 40....

Gość marianna pe
Witam o poranku.. ale mobilizacja wieczorem nic nie podjadłam może się uda trzymam za was

Gość TEN TEMAT PODOBNO MIAŁ BYĆ
DLA OTYŁYCH :O I MIAŁY CHUDNAĆ ĆWICZĄĆ A PÓKI CO T O KAŻDY POKEMON TUTAJ ZNAJDUJE WYMÓWKĘ, ŻEBY DUPSKA NIE RUSZYĆ. ŻAŁOSNE-STUDENTKO PSYCHOLOGII MIAŁAS 100% RACJI HIHIHIHIHIHIHIHIHIH

Gość marianna pe
brak czasu ale staram się ruszać kilka razy /tydz. rower góry czasem orbitrek, jak nie ma upału, głównie od jesieni i zima kochane, piszcie, jak dajecie radę

Gość marianna pe
no kochane, co ja zostałam tu sama?

Marianna,ktoś zawsze jest :) bardzo się fajnie topik rozwija i coraz więcej osób. U mnie nie było wczoraj do końca tak dietowo,muszę się bardziej zmobilizować żeby w poniedziałek wstydu nie było.

🖐️ Musimy się dziewczyny spinać :D Nie tylko z dietą i ćwiczeniami,ale również z regularnym pisaniem ;) Dzięki temu temat nie umrze śmiercią naturalną ;) Póki co u mnie dzień zaczął się super! śniadanie - omlet z 3 jaj z pieczarkami II śniadanie - jabłko + jogurt naturalny obiad - do pracy zabrałam sobie w pojemniku dorsza upieczonego w foli + surówka z pekińskiej oraz trochę ryżu. Potem jeśli nie zgrzeszę to planuję na podwieczorek kisiel a na kolację 2 kromki z wędliną. Jeśli chodzi o ruch to póki co zaliczyłam tylko tyle co do pracy.W domu muszę trochę poćwiczyć,będzie ciężko bo jestem leń.Ale musze się zaprzeć! A Wam jak idzie ???? Pozdrawiam 🖐️ mariana pe 🖐️ kicia🖐️ Agatita🖐️ Ja jestem z Berlina ;) Ale zachodniopomorskie można powiedzieć ze to moje tereny ;)

Witam, jak leci? ja na nogach od 6:00 na śniadanie zjadłam płatki + 10 ml mleka 0% + otręby granulowane łyżka 2 śniadanie banan potem serek wiejski light + pomidor no w koncu waga drgnęła troszkę i pokazuje 89,300 ja jestem z lubelskiego