Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba sama

DLA KOBIET, KTÓRE PODEJMUJĄ WYZWANIE OSTATECZNEGO POZBYCIA SIĘ OTYŁOŚCI :)

Polecane posty

jakos mnie nie doluja tacy ludzie .wagowo sporo na minusie nawet od czasu do czasu jedzac to na co ma sie ochote hehehheheh.mam wrazenie ze ten ktos probuje nam nazucic dietke danusi hmm

Odchudzam się 5 dzień, lecz dzisiaj mam wyrzuty sumienia, że za dużo zjadłam 3 jajka na twardo 1 kromka pieczywa Maca z wędliną sałatka- 1 chudy twaróg, 1 pomidor, 1/3 papryki, 3 plastry wędliny 2 średniej wielkości bułki ciemnego pieczywa 1/2 serka białego do chelba 2 banany 1 nektarynka 1,5 lody herbata ze słodzikiem Duzo?

Gość marianna pe
słoneczko no super! forum ale czy dziewczyny będą zainteresowane? oczywiście już tam zajrzałam

Gość marianna pe
słuchajcie , coś mi kafeteria słabo idzie...kółko się kręci! ..u mnie tak- 2 dni ostrej diety! rower i co ? waga ani w górę , ani w dół czyli nie ujrzałam 6 z przodu ale ... trzymajcie się diety..

Gość marianna pe
o co chodzi słoneczko założyło forum osobne...

Kiedys ktoś rzucił hasło żeby zrobić gdzie indziej osobne forum tylko dla nas więc z nudów zrobiłam, ale jak uważacie że nie ma potrzeby to usune :) generalnie tu też można gadać o wszystkim :) Ja mam od dziś postanowienia: 1. Zero słodyczy przez najbliższe 100 dni 2. Zero nowych ciuchów póki nie schudne 10 kg :)

Hej Dizewczyny. Fajnie fajnie, tylko link byście podały:). Kurcze twarde jestescie. Ja chyba bym nie wytrzymała. Miłego dnia!

witam. Pozdrawiam waleczne dziewczyny...nie wiem czy ja obyla bym sie bez slodyczy ...ale forum ciekawe.mysle ze dolacza tam tez inni.

marianna pe ty sie nie martw tym ze waga nie spada.. czasem bywa tak ze waga jak na zlosc stoi ale obwody ciala sie znacznie zmniejszaja.... wiec zmierz sobie talie pas biodra klatke rece uda zapisz i po jakims czasie ponownie zmierz nie sugeruj sie waga prosze bo ona zniechecic moze...moja waga tez niby powoli spada ale widze po odziezy ze jest wielka roznica ....

Melduję się dziś z kefirkiem i mam zamiar być na nim cały dzień,pracuję nad sobą i swoją wolą żeby na poniedziałkowe ważenie mieć się czym pochwalić :)

Też się ważę codziennie,potrzebuję się tak kontrolować :) Ale stopkę będę aktualizować raz w tygodniu. Cel na wrzesień 7 z przodu,KONIECZNIE :) i wierzę,że się uda.

JA do tej pory też prawie codziennie:). Ale brak spadku lub wrost o głupie 100 g mnie demotywował, więc skonczyłam z tym i jest i wiele lepiej, polecam:). Ja dziś mam dzien warzywno białkowy tzn moge zjesć 3 posiłki białkowe i 3 warzywne. Upeikłam bez tłuszczu pałki kurczaka i zajadam na zimno:). A z warzyw zrobiła zupe krem( pycha):).

Kefir już mi buzie wykrzywia ale zmęczyłam taki 400g i nie czuję się głodna ale taką pałkę z kurczaka to bym zjadła chętnie :) Obiecałam sobie ten dzień jednak ostro podietować i wytrwam.

pozdrawiam serdecznie.. walcze nie poddaje sie choc latwo nie jest..mam zastuj z wyproznianiem ech

Poczytałam sobie wczoraj o diecie 50/50. Wydało mi się bardzo ciekawe i myślę,że w takiej diecie to jeszcze bym mogła wytrwać. Był tu nawet taki topik na ten temat ale widzę,że dziewczyny już nie piszą ale są opisane zasady.

Gość marianna pe
hej, dziewczyny a co z nowym forum? wchodzicie? dla mnie najsensowniejsza wydaje się dieta soutch beach - 1 etap to ograniczenie słodyczy i owoców powinnam wytrwać poczytałam i okazuje się,ze owoce zawierają b.dużo cukru a ..to może u mnie hamować spadek wagi

A ja właśnie zjadłam sporą kiść winogrona ale to mam na cały dzień do pracy,na śniadanie były dwie kanapki z pasztecikiem a na kolacje planuje trochę ryżu z warzywkami. Jak tam wasze jadłospisy? ;)

u mnie marnie. z puli zaklocen wyproznien zostaje owoc granat soki warzywne i surowe warzywa na dzis dzien