Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malowankaaa

Makijaż moja codzienność...

Polecane posty

ale wiesz, co innego lekki puder, czy brpnzer, troche tuszu i blyszczyk, a co innego jak napisalas tony tapety na KAZDA sytuacje, nawet w wakacje, na plaze itp....

Gość Malowankaaa
Tona tapty u jednego całkiem moze wygladc inaczej niz tona tapety u drugiego, ja wklepie tone tapty w gebe i powanie nie widac ze mam jej az tyle, bo jak juz wspomniałam mam to opnowane do perfekcji.

Gość ujjhnghgh
to byla fotka zanim ona zaczela sie operowac wiec dlatego jest taka roznica teraz bez makijazy nie jest zle

Gość ujjhnghgh
jakich triki ztosujesz zeby dobrze wygladac?

nie narzekaj widocznie masz rysy,które potrzebują podkreslenia gorzej gdybyś w pełnym makeupie też straszyła, ale z tego co piszesz atrakcyjna wtedy z Ciebie babka

Gość czarnula2323
no wlasnie tez jestem ciekawa Twoich trikow;) ja bez pomalowanych oczu tez szalu nie robie;) ale gddybym miala gladka cere to bym ladnie wygladala jakiego podkladu uzuwasz;)/

Gość jada75856823
może makijaż permanentny ? troche to kosztuje ale myślę że mogłby Ci pomóc. Ja za kilka miesięcy wybieram się na właśnie taki zabieg i już doczekać się nie mogę :D

Gość Malowankaaa
jada- tez nad tym myslałam zel tylko nad pokryciem twarzy zeby nie musiec uzywac podkładu, kresek i innych pasci bym nie chiala.

Gość czarnula2323
o kurcze nie wygladasz na 30lat powaznie;)jak nastolatka bym powiedziala;) a brwi masz henna?

Gość Malowankaaa
henna bo swoje mam jesne :D wiec jabym ze soimi jasnymi wsyatwiła to dopiero by była roznica.

Gość Malowankaaa
dodałam z tuszem lekkim i odrobina podkładu wiec nie ma jeszcze takeij tragedii ale mozna sobie wyobrazic co jest bez tego.

Gość czarnula2323
aaa;) ale ladna kobieta jestes;) ale jak zle sie czujesz bez makijazu t zacznij uzywac balsamu brazujacego polecam lirene ok 14zl kosztuje. albo solarium;)

Gość no nie jestes ładna
nawet w makijazu bardzo przecietna, ale wygladasz na mila osobke :) wyglad nie jest najwazniejszy Nie przejmuj sie Przeciez to nie Twoja wina ze masz wielka twarz i wielki nos Nie przejmuj sie tym Nie warto :)

Gość Malowankaaa
No tak z makijażem spoko tylko tyle że bez makijazu jest tak ogromna roznica ze utraudnia mi to zycie i juz. wiem ze jest tyle tragedii, ludzie maja znikaształcone twarze itd i tlumacze to sobie ale nie pomga. Zazdroszcze normlanisci wszykim dziewczynom które nie musza malowac sie przed kazdym wyjsciem.

Mam to samo. Bez tapety wyglądam źle a jak ją mam czuję się dopiero dobrze. I też się zawsze maluję chyba, że nie wychodze z domu to wtedy moge sobie pozwolić na nie malowanie się. Moj chlopak mówił, że bez tapety lepiej wygladam :O ale on chyba slepy był.

Gość czarnula2323
wielki nos i twarz? chora jestes?!! chcialabym tak wygladac w wieku 30lat jak ona.

Gość a nie mozna
ladnie wygladasz i tak i tak myslalam ze bedzie gorzej bo tak opisywalas ja uwazam jest ladnie naprawde:-)

Gość no nie jestes ładna
to moja opinia nie musisz sie ze mna zgadzac Ja znam laske co ma 30 lat Dalabys jej maks 25 a jest CUDOWNA i pisze to jako kobieta Jest po prostu piekna Ale ma to szczescie, ze nie musi sie malowac Dlugie czarne rzesy, ladna cera, duze oczy, ladne usta Jak na nia patrze to mi zazdrosc choc jestem od niej sporo mlodsza to chcialabym wygladac jak ona :/

Gość Malowankaaa
Czarnulka- dzieki :* podniosłas mnie na duch normlanie. Reszcie tez dzieki milym i nie miłym. Kurcze wiem ze durnie zakładac taki temat ale jakos mnie dołek dopadl. ehhh a co tam warto czasami zrbic cos czego by sie po sobie niespodziwalo.

Gość Malowankaaa
No oczywiscie ze masz prawo do sojego zdania a ja je szanuje. Ja nawet nie uwazam sie za przecietna jest to kwestia i kompleksów i własnie tego malowania :/ no ale cóz nie kazdego natura obrdarza tak jak twoja znjoma, mozna tylko poazadoscic. Chociaz ja nie chce w sobie zbyt wile zminiac, chciałbym tylko wygladac tak jak po nalozeniu podkladu i tuszu :P a reszata to juz pikus :)

Gość Malowankaaa
Nastka dawaj adres to ci wysle :) bede tak miła dzisiaj :D

Możesz jeszcze raz na chwilkę zdjęcie pokazać? proszę, bo nie zdążyłam zobaczyć

Gość Malowankaaa
Nio tylko tyle ze na tym zdjeicu co ma byc bez tapty mam troche podkaldu i tuszu ii nie do konca widac ta moja brzydote :P

Gość Malowankaaa
cashmir- dawaj adres :)

Gość czarnula2323
nmz;) wiecej wiary w siebie;) !!