Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malowankaaa

Makijaż moja codzienność...

Polecane posty

Gość .)...(.
Jesteś bardzo ładną dziewczyną. :) Tylko mała uwaga (jeśli pozwolisz) Na Twoim miejscu nie obrysowałam sobie tak mocno oczy. Są bardzo ładne i duże, więc dolną powiekę tylko dyskretnie bym podkreśliła. A tak poza tym ok :)

Gość .)...(.
I nie wierzę abyś bez makijażu była brzydka, trochę przesadzasz moja droga, ładne rysy twarzy, oczy też masz ładne, więc tylko podkreślij swoje atuty. :)

)...(.- dzieki za sugestię :) inaczej się maluje na codzien to było akurat przed urodzinkami znajomej. Na codzien zwykle maluj sobie krseske na gorenj powiece eyelinerem.

Jak to oczy ładne ? kurczę ty powaznie czy glupio ci napisac parwde ? nie krepuj sie ja kryteke potrfie przyjac z pokora :P

Gość kjakjghjsgjagdjgdhasg
dobra, widziałam obydwa. Po pierwsze-robisz ładny makijaż, masz chyba dobre kosmetyki (?). Nie zamierzam krzyczeć, po tym co pisałaś spodziewałam się faktycznie zobaczyć jakiegoś potwora...Wiadomo ze z makijażem (jak ktoś potrafi go dobrze wykonać) wygląda się lepiej ale to dotyczy nas wszystkich. Jak dla mnie jesteś ładna. Na zdjęciu z makijażem masz kolczyki, ładnie zrobione włosy-to normalne ze wyglądasz wtedy lepiej. Ale gdybyś miała ładną fryzurkę na tym drugim zdjęciu wyglądałabyś równie dobrze. Takie jest moje zdanie i piszę poważnie.

Gość moje zdanie jest takie ze
bez makijazu jestes ladna jabys wlosy rozpuscila i wogole to bedzie swietnie :-)

Aaa dobrze że założyłam ten temat :-) podziałał jak terapia :) I jeszcze zdjęcia rozsyłam o co bym się nie podejrzewała :D dzięki za wszystkie miłe i nie miłe słowa idę spać podbudowana :D dobranoc.

Gość kjakjghjsgjagdjgdhasg
tak, i też zwróciłam uwagę na ładne oczy-i to na tym zdjęciu bez makijażu. Naprawdę dziewczyno, wyglądasz fajnie.

Gość .)...(.
Teraz zobaczyłam resztą zdjęć. I gdzie ta brzydota o której się tak rozwodzisz? Obawiam sie że tak przyzwyczaiłaś się do swojej "umalowanej twarzy" że odzwyczaiłaś się od swojej prawdziwej. A wyglądasz ładnie a nawet i lepiej

jakjghjsgjagdjgdhasg- Kosmetyki do makijazu najzwyklejsze. Wspominałam juz wczsniej ze przez swoja paranoje sztuczki makijazowe opanowałam do perfekcji, wiec m chyba nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Aaa ide bo pół dnia tutaj dzióbię.

Gość taki miły
dostalem zdjecia niestety nie wiem od ktorej pani, ale tak jak sie spodziewalem, mocno przesadzacie panie, na obydwoch zdjeciach ta sama piekna kobieta, wiadomo ze z makijazem oczy podkreslone itd. ale bez makijazu tak samo pięknie. Pozdrawiam wszystkie piekne polskie dziewczyny :D dalej czekam na fotki takimily@yahoo.com

Gość tvims
Bez makijażu wyglądasz o wiele lepiej, serio mówię...nie podoba mi się Twój makijaż w ogóle, za dużo go.

Gość trwttttg
moze i ja się załapię na fotki bez makeupu bo z wyglądasz bardzo ładnie:P koronkowemajtki@wp.pl

Miły dostałeś zdjecie ode mnie :) Kude nie pojde z tego forum dzisiaj, bo sie naczytac nie moge ze bez tapety dobrze wygladam. To co moi znajomi mnie kłamia w takim razie ? :/ Poszłam juz mnie nie ma i znów dziekuje.

Gość trwttttg
a poczekaj te dwa zdjęcia na tle białych płytek to bez?:P

Gość tvims
W sumie my widzimy tylko 2 fotki, a znajomi znają Cię na co dzień... Ale te obrysowane oczy, róż na policzkach i szminka to naprawdę za wiele! Codziennie tak malujesz oczy?

Gość .)...(.
Wyglądasz lepiej i nikt ci nie "słodzi" bo to są fakty. Makijaż - tak, ale dyskretny

Gość moje zdanie jest takie ze
twoi znajomi sie przyzwyczili ze zawsze masz make up i tyle jak ja zobaczylam moja kolezanke bez makijazu kiedys byla w szoku a potem pomyslalm ze ladnie jej bez makijazu

Gość tylkotylko
no nie :( tyle czatuje i nie moge trafic na zdjecie :( a taka jestem ciekawa jak wyglądasz! ech

Gość .)...(.
Własnie też tak pisałam, skoro na co dzień tak się malujesz, to nic dziwnego że że zarówno Ty jak i inni się przyzwyczaili do takiego twojego wyglądu. A najważniejsze, Ty uwierzyłaś że makijaż i to w nadmiarze może Ci posłużyć ale tak nie jest. Ładna z ciebie dziewczyna, tylko uwierz w siebie. Chłopak prawdę Ci mówi

Pisałam już że na codzień inaczej się maluję, nie maluję kreski na dole oka. wiem miało mnie tutaj juz nie być.

Gość taki miły
od ciebie zdjecia malowanka? no to szok, i ty zakladasz takie tematy? Ja piernicze, ja cie z tego wyleczyc to nie wiem, terapia szokowa:, np. podpalic mieszkanie i wtedy musisz wybiegnac bez makijazu bo nie zdazysz, przyjechala by telewizja i udzielalabys wywiadu jak to sie stalo, ogladnela by cie cala polska i wtedy moze bys zrozumiala ze jestes bardzo atrakcyjna kobieta czy to w makijazu czy bez.

Gość trwttttg
ja to w ogóle myślałam, że na dwóch pierwszych zdjęciach masz delikatny makijaz, a na ostatnim mocny, jak na tych z płytkami nie masz nic to chylę czoła wyglądasz bardzo ładnie bez;)

kurcze wyobrazałam sobie takie sytacje ze mi sie chata pali i musze wybiec bez tapety, no może bez tych wywadów ale na myśl że sasiadki mialy by mnie ogladac mam gesia skorke :DDD Pisałam wczesniej ze kolezanka mi powiedziala pare lat temu ze bez makiajzu wygladam jak potwor z loch ness i pamietam to do dzisiaj. Kiedys kolega mi powiedzial ze ja to bede sie malowala do konca zycia i wile innych sytacji, a tutaj od obcych ludzi słysze ze nie jest tak zle.

Gość MadziuśkaSuśka
Mogę Cię prosić o zdjęcia? Mam ten sam problem, tyle, że mieszkam za granicą, wynajmuję pokój w domku i nawet do kuchni bez makijażu wyjść nie mogę, bo a nóż ktoś przyjdzie i się wystraszy :( madziamadzia1@poczta.onet.pl mogę Ci wysłać też swoje...