Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malowankaaa

Makijaż moja codzienność...

Polecane posty

Gość Malowankaaa
avionetkaaa_..- A właściwie nie chce mi się tłumaczyć bo znów zamotam, a mniejsza z tym o co mi chodziło :P

Gość justynaGrolek
Uważajcie panowie kogo do łóżka wpuszczacie wieczorem bo rano możecie się wystraszyć.

Gość taki miły
lepiej ty uwazaj z kim do lozka leziesz, normalny facet chyba wie czego moze sie spodziewac i ze to normalne.

Gość Ty pewnie nie...
jestes facetem tylko jedna z tych z tego forum jakas brzydula bo facet tak nie pisze

Gość taki miły
tak? to ty jestes facetem lub zakonnica bo zadna zadbana kobieta takich glupot nie pisze.

Gość justynaGrolek
Jestem atrakcyjna kobieta bez makijazu i nie narzekam ale skoro lubisz tapetnice to powdzenia.

Gość Malowankaaa
Widzę że są jeszcze normalni mężczyźni na tym świecie, a myślałam że mój mąż to ostatni egzemplarz :D

Gość joplia
mozesz wstawic zdjecie jeszcze raz albo wyslac mi bo nie zdazylam zobaczyc a temat mnie zainteresowal bo dotyczy tez mnie :) niestety :)

Gość Malowankaaa
a dawaj adres to wysle ostanie dzisiaj :)

Mam 22 lata i tez maluje się prawie codziennie. To znaczy gdy nie spotykam się z moim facetem, lub nie wychodze z domu to oczywiscie się nie maluje. Nie mam tak,ze nie wyjde z domu bez makijazu ale czuje się baaardzo brzydko bez niego. U mnie jest duza róznica między pomalowana a niepomalowaną buzią. Gdy się nie pomaluje choc troszke jestem taka niewyrazna ale wystarczy, ze pomaluje tylko rzęsy i juz jest o wiele lepiej. Na codzien uzywam podkładu, troche pudru, tuszu do rzęs i czarnej kredki. Lubię podkreslac oczy,bo gdy je choc troche pomaluje są poprostu piękne a bez makijazu takie przeciętne:)

Gość kjakjghjsgjagdjgdhasg
e_milka2@wp.pl

Gość carmenelektra125
ja uważam że dobrze wyglądasz bez makijażu masz ładną buzie bez żadnych blizn czy wyprysków i na pewno nikt nie będzie przerażony widząc cie bez makijażu...z makijażem wiadomo że się lepiej wygląda i to chyba zawsze, ja tez musze miec codziennie nalożony podkład troche pudru tusz na rzesach, przyciemnione brwi kredka i chociaz lekka pomadke-to jest zestaw podstawowy i perfumy bez nich się czuje jakoś ,,goło''

Gość Luumpik467321
lumpik@poczta.fm ja też chce ja tez

Gość Luumpik467321
wiekoszsc na okoloo o siebie nie dba one sie powinny wstydzic, lpesza taka wymlowana zadbana kobieta nic taka wymieta

Gość joplia
jestes?????????????????malowanka? to moj adres malwineczka8@o2.pl czekam :)

Gość taki miły
ja też chce :D przysyłajcie dziewczyny ja was ocenie jak na xfactor :P takimily@yahoo.com

Gość eklerka12
a ja za to się W OGÓLE nie maluję, choć najwyższa pora(mam 18 lat).. ale zawsze moja mam mi mówiła, żebym się nie malowała, że jestem na to za młoda etc tylko, że teraz dziwi się, że tego nie robię:o :D a jak się już pomaluję to zaraz wszyscy to zauważają a ja nie umiem się malować, wszystko mi krzywo wychodzi, nie umiem łączyć kolorów, ręka mi się trzęsie, zawsze się umaziam tym wszystkim:D sierota ze mnie i tyle

Gość Malowankaaa
wysłałam ostanie zdjęcia :D limit wyczerpany :P

a ja nie dostałam :(

Gość Malowankaaa
malwince wyałałam i takiemu milemu. Przez ten temat cały dzien na kompie siedze i zdjeica rozsyłam jak czub :P

Gość piekna beata
Ja widzlam zdjęcia dzisiaj jak dodalaś na fotkę na chwile. uważam ze powinnas sie malowac, bo w makijazu wygladasz i niebo lepiej.

Gość Malowankaaa
No własnie tez tak sadzę :d

malowankaa szkoda :( ale rozumiem że już masz dość. W każdym razie myślę że na pewno nie jest tak źle jak opisałaś (nie czytałam całego wątku ale pierwsze Twoje posty). Swoją drogą...ja też bez makijażu się na ulicy nie pokazuję...dlatego byłam ciekawa i prosiłam o zdjęcie.Pozdrawiam.

no na tym zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie.