Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczyt wszystkiego!!!

głupie mamuśki swięte krowy pchają się ze swoimi dzieciarami nawet na wesela!!!!

Polecane posty

Gość Awuderd
Nie wiem co tyle czasu robili, nie wnikam już w to naprawdę.

Gość ela 33
jesli dziecko jest dobrze wychowane to raczej zna granice i nie zachowa sie bezczelnie lub nie bedzie 'latalo' jak opetane po sali wszystko zalezy od postawy rodzicow

ale skoro dostaja zaproszenia z dziećmi, to chyba nie ma co się dziwić, dla dzieci to kolejna okazja do spotkania się z kuzynowstwem.. Choc właśnie większość dzieciaków wymieka po godz. 22.

Gość ela 33
to nie organizator wesela bierze odpwiedzialnosc za cudze dzieci skoro dorosli decyduja, ze zabieraja dzieci na wesele to powinni za nie odpowiadac

Gość Mama Hani:-))
Cześć! Czy mogłabym prosić o głosy na moją córkę w konkursie Bobovity? http://www.bobovita.pl/galeria_dzieci/zdjecie/70647/5 Serdecznie dziękujemy! :) ____ Odnośnie tematu, była zwolenniczką wesela z dziećmi, jednak po pierwszym i OSTATNIM weselu z córką(ma 11miesięcy) jestem przeciw! To była istna mordęga dla mnie i dla dziecka! Pozdrawiam!

Gość to straaaaszne
Jak dzieci są pilnowane to mnie na weselach nie przeszkadzają, ale jak brykają rozwscieczone to sie zastanawiam - gdzie sa rodzice??

Gość errrrteeee
u mojej siostry na weselu też niestety były dzieci dlaczego niestety? Bo rodzice sobie popili a dzieciaki porobiły sobie krzywdę;/ Jedno spadło z murka i rozwaliło sobie kolano, a drugie spadło w wysokich schodów;/ I do kogo rodzice mieli pretensje??? Do mojej siostry i do szwagra bo mogli urządzić wesele w lokalu bez murków i schodów;/ wesele to nie jest impreza dla dzieci, chyba że zostają na sam obiad i początek tańców

mi na oibcym weselu dzieci nie przeszkadzają, aqle na swoim nie chce ich mieć... zwiększa to znacznie ilość osób, koszty itp. starsze tak ale nie takie małe. będę wysyłać zaproszenia imienne

Gość errrrteeee
a w kościele dzieci podczas mszy znalazły sobie super zabawę mianowicie skakały przez dekorację;/ latały cały czas, a ich rodzice tylko wzruszali ramionami nie chce mieć dzieci na swoim weselu, mam złe wspomnienia:)

Gość poważna wypowiedź
Przypomniało mi się coś bardzo zabawnego. Na jednym z wesel taka bardzo młodziutka dama pociągnęła mnie za sukienkę i z rozpaczą w głosie i oczach powiedziała: ja chcę kupkę. Nie jestem wredna, więc z przemiłym uśmiechem powiedziałam, że toaleta jest koło szatni. Nie wiem, czy mała zna znaczenie wyrazu toaleta lub szatnia, ale nie interesowało mnie to, bo szłam właśnie z fajnym chłopakiem na parkiet. :)

Gość wwwwwwwwwewewewke
jak dobrze, że biorę ślub w wieku 21 lat i żadna z zapraszanych przez nas osób nie ma dzieci :)

Gość NOOOGO
no to gratuluje, ze zadna z zaproszonych osob nie ma dzieci, ale co ma z tym wspolnego wiek pani mlodej? bo to chyba sugerujesz.. ja brałam w wieku 20 lat i wiele moich rówieśnic miało już dzieci, mialam wiele starszych od siebie kolezanek i kolegow, do tego jeszcze rodzina. oczywiscie nie mowie, ze wszyscy przysli na wesele z dziecmi, ale nie bardzo rozumiem po co ten dopisek "mam 21 lat wiec nikt z moich znajomych nie ma dzieci"