Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baldur

Najważniejsze cechy faceta wg kafeterianek to

Polecane posty

Gość Jak to najmniej???
Tak owe kasowanie wg ciebie, to dla nas zwyczajne zapominanie... Może powinnaś więcej się uczyć... Bo taka studentka to marna studentka... :O

myłam ząbki i nitkowałam i krem na twarz dlatego tyle czasu :classic_cool: gdzie ja napisałam ze pamietam wszystko ? wiem jak działa zapamietywanie i jak bym pamietala wszystko to bym ci opowiedziała cały moj dzien co do minuty , jeszcze dodatkowo co leciało w tv i radiu :D niepotrzebne informacje są niezapamietywane, mózg ma 3 sekundy bodajże żeby zapamietac jakąs informacje i jak wtedy nie zapamieta to juz nie idzie ta informacja do pamieci roboczej ( gdzie poprzez powtórki wewnętrzne następuje zapamietywanie )

Gość taka ssobie dziunia
wczoraj byl podobny topic inaczej sformulowany ale znaczenie takie samo czy nie ma innych tematow

Gość taka ssobie dziunia
cos w tym rodzaju

Gość taki se facet
"Jak to najmniej???" poyebana jesteś twój chłop zarabia 1000 na godzinę? czyli jeśli pracuje godzinowo mniej więcej tak samo jak na zwykłym etacie to zarabia 8*22*1000= 176000 zł miesięcznie średnia krajowa to 3400 BRUTTO czyli na rękę dużo mniej ci przypomnę bo być może nigdy w pracy nie byłaś taka jest średnia arytmetyczna ale wiadomo że jest ona zawyżona przez takich jak twój mąż czyli GRUBA WIĘKSZOŚĆ społeczeństwa zarabia mniej jeśli mówisz prawdę to co ty z czym porównujesz o czym ty gadasz ? zakładając że wszystkie kobiety to takie materialistki jak ty to tylko jedna na dziesięć z was znalazła by męża spełniającego ich wymagania ale tak nie jest przecież, inni jakoś sobie radzą jak jakaś laska ważąca 200 kg pyta się na kafe cytując "czy jest szansa że facet obejrzy się za mną na ulicy" to odpowiadam szczerze że nie, na grube świniaki nie zwracam uwagi ale mam na myśli to że w kontekście spraw damsko-męskich nie jestem nią zainteresowany ale nie ma to nic wspólnego z nią jako człowiekiem za to ty kipisz jadem i pogardą dla biedniejszych, czyli w twoim przypadku wychodzi na to że dla 80% ludzi to cyt. "nawóz"

Gość taka ssobie dziunia
nie wiem czy znajde poszukaj z wczoraj o tej samej godzinie.jalkis koles zadal pytanie jakie 3 najwazniejsz cechy powiniec miec facet czy cos takiego