Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boisie.

Śluz zamiast okresu

Polecane posty

Gość boisie.

Cześć 2tyg temu, oraz tydzień temu uprawiałam petting z chłopakiem. Prawdopodobnie przebił mi palcem błone dziewiczą i wtedy poleciało troche krwi. Doszło do wytrysku ale staraliśmy się aby nie miał kontaktu z pochwą. 4 dni temu powinnam dostać okres. I nic.. Cały czas biały śluz.. 2 dni temu na wkładce zaobserwowałam troche krwi z śluzem. Boli mnie prawy jajnik. Co to znaczy? Ciąża? Mam 17lat.. Podnieście mnie na duchu i powiedzcie co to może być?

po prostu spóźnia Ci sie okres bo jesteś młoda i masz jeszcze nieregularne cykle, ot nic niezwykłego

Gość boisie.
ale zawsze mialam regularny okres. dzis nie ma ani sluzu, ani krwi... Czy to moze coś znaczyć? Strasznie sie boje ze to ciąża... Czy to mozliwe?

jak możesz być w ciąży skoro nie uprawialiście seksu i sama piszesz ze przy pieszczotach uważaliście aby sperma sie nigdzie nie dostała? poza tym organizm to nie zegarek, i to jeszcze w tak młodym wieku, naprawde to nic dziwnego, nawet jak do tej pory miałaś regularnie to ze teraz Ci sie spóźni, tak sie może zdarzyć, były wakacje wiec może wyjeżdżałaś gdzieś, zmiana kilmatu, może troche wiecej alkoholu niż zwykle, stres przed szkoła i to wszstko moze wpłynąć na przesunięcie okresu, naprawde nie denerwuj się :) no dobra, moja rada jest taka: zrób sobie test ciążowy to sie uspokoisz bo na bank Ci wyjdzie negatywny, i zobaczysz za pare dni dostaniesz ten okres

Przed okresem masz "suche dni" tak więc jeszcze dwa, trzy dni poczekaj i powinnaś dostać. :)

Gość dupcia123
nie jestes w ciazy ;) nie martw sie;)

Gość boisie.
dzięki naprawde podtrzymujecie mnie na duchu..:) To dużo daje.. Okresu jak nie było tak nie ma.. Dziś mija bodajże 5 dzień.. Brzuch już nie boli wszystko ok, w majtkach zupełnie sucho.. A testu na pewno nie zrobie xdd

Gość boisie.
rano było sucho. teraz znowu śluz taki gęsty i bialy zmiesszany z rzadkim i przezroczystym.. jakby zamienial sie w ten rzadki, z dni płodnych.. CO o tym mysleć?

skąd my mamy wiedzieć co masz o tym myślec, przecież nie siedzimy Ci w majtkach, ja już Ci pisałam, że przesunięcia okresu w Twoim wieku nie są niczym dziwnym, czekaj spokojnie na ten okres, dostaniesz go na bank w ciągu paru dni

Gość boisie.
dzieki podnosicie mnie na duchu;] mam nadzieje ze okres sie pojawi za kilka dni lub w przyszlym msc;]

bardzo prosze o pomoc. 5 sierpnia dostalam okres. 8 lub 9 kochalam sie z chlopakiem, bez zabezpieczenia. I bylo do konca. Okresu do dzis nie dostalam, zrobilam test dzis, wyszedl negatywny. Od 8 lub 9 na bank byloby juz zapolodnienie....

Gość boisie.
Suuzii a to był Twój pierwszy raz? Moze jesli zostanie przebita blona dziewicza to tak sie dzieje? Ja również nie mam dostałam okresu i mam nadzieje ze nie jestem w ciaży, bo przeciez jak skoro uprawialismy tylko peting? Ty rowniez nie jestes bo test wyszedł negatywny. Moze cos w tym jest?

Gość boisie.
ludzie help. Okresu jak nie było tak nie ma. To już tydzien spóźnienia! Wczoraj strasznie bolały mnie piersi. Sluzu brak. wtf? Co to znaczy?

za bardzo sie stresujesz, w tak młodym wieku naprawde wiele rzeczy może wpłynąć na przesunięcie okresu, a w ciąży przecież nie jesteś więc nie ma czym się martwić jeśli jednak okres nie pojawi się przez kolejny tydzień to warto udać się do ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko ok

Gość boisie.
'a w ciazy przeciez nie jestes' dziekuje bardzo za te słowa... Pomagają, naprawde. Kurde naprawde bardzo sie boje. Czytałam inne fora i wszedzie piszą że ciąża poprzez peting jest możliwa! ;/

no sama przecież pisałaś, że uważaliście aby nie było kontaktu ze spermą więc jak w ciąży? jak sie o tym myśli za bardzo i sie nakręcasz to to wcale okresu nie przyspiesza :P

Gość boisie.
No uwazalismy, ale wiesz róznie to bywa. Pewnosci nigdy nie ma ze sperma nie dostala sie tam.. Boje sie strasznie i denerwuje. Nigdy, ale to nigdy nie spoznil mi sie okres. Zawsze co 27dni. A teraz? Już tydzien jak go brak.. Boje sie ;/

znam mnóstwooooo przypadków że dziewczyny sobie wkręcały ciążę, a jak zrobiły test ktory pokazał wynik negatywny to okres przychodził na następny dzień :P więc polecam no i tak- spóźnienie okresu do 2 tygodni może sie zdarzyć i jest normalne że tak powiem, dopiero jak spóźnia sie więcej to trzeba do gina sie ruszyć i sprawdzić czy tam nic sie nie dzieje złego

Gość boisie.
ale mowisz ze ciaza poprzez petin nie jest mozliwa?

no bez przesady, jakby naprawde sperma na palcach została przeniesiona do pochwy do środka to może jest jakaś tam szansa, ale jak wytrysk był o gdzieśtam obok na pościel to w ogole noł łej

Gość ja pierdzielęe
nie chcę Cię martwić dziewczyno ale biały śluz zamiast okresu, bolące piersi to typowe wczesne, pierwsze objawy ciąży. Najlepiej po prostu zrób sobie test ciążowy to przynajmniej będziesz mieć pewność na czym stoisz. I po drugie spójrz na to z tej strony: dziecko to prawdziwy skarb i błogosławieństwo od Boga !

Gość boisie.
no i widzisz 'moniak' popartz na powyższą wypowiedź... tak sie boje ze masakra..;/

Gość boisie.
nie wiem czy pisałam o tym wczesniej ale w 29 dniu cyklu wraz ze sluzem pojawily sie male ilosci krwi. myslalam ze to poczatek okresu, ale nie bo w kolejnych dniach krwi ani sladu ;/

dobra, koniec tych spekulacji, bo jak uważaliście żeby sperma sie do środka nie dostała to znaczy, że nie włożył Ci umazanych spermą paluchów do pochwy :P a więc jakże te pleminiki miałby tam pofrunąć? robisz jutro test i koniec stresów !

Gość boisie.
nie.. moze to glupie ale boje sie go nawet kupic. masakra;/

jak Ty bedziesz w ciąży to ja chyba Watykan powiadomie mówie Ci :P powiedz mi na zdrowy rozum - skąd by była ta ciaża? skąd by sie tam plemniczki wzieły? test na 100% wyjdzie Ci negatywny i kamień serca zleci a okres sie pojawi bo przestaniesz schizować jest też druga opcja= że moze jesteś na coś chora, masz torbiel na jajniku czy coś, i jak za tydzien nie dostaniesz okresu to powinnaś odwiedzić ginekologa, i pierwsze o co on Cie spyta to czy ciaża wykluczona

Gość boisie.
No a popatrż na wypowiedź od 'jaPierdzieę' ;/ Test narazie odpada.. zabardzo sie boje :((( Poczekam jeszcze z tydzien. Jak bede sie widziec z moim chlopakiem to pogadam z nim o tym. Moniak, dzięki :*

no ale czemu patrzysz tak na tę wypowiedź która mówi, że ból piersi to objaw ciaży, a już na moją wypowiedź - że to również częsty objaw napięcia przedmiesiączkowego, już nie? NIE MA CIĄŻY BEZ SPERMY W POCHWIEEEEEEE