Czekoladowa Muffinka 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 chobbi? wow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 hobbi******bład tam zrobiłam,ale człowiek chyba ma do tego prawo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 groszku to ile już udało Ci sie schudnac bo nie widzę już chyba za dobrze czytam i czytam ale i tak gratuluję, nie martw sie schodami lepiej po nich wchodz a raczej wbiegaj a waga będzie zbiegac w dol.:-) powodzenia życzę z całego serca super laseczko:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 werka1984)))).....dzięki)...chyba z 4 dni temu się ważyłam i poszło mi 7,400,,,teraz się nie ważę,dopiero ok 7go pażdziernika,,,pozdrawiam Cię mocno..buzialki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 to super schudlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Październik 1, 2011 co tu sie dzieje.co tak pusto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Październik 1, 2011 Dibry wieczór:)..u mnie cóż lekkie swietowanie .....2 lamki wytrawnego winka ....grzeszek(wkoncu 35 lat raz w zyciu sie kończy) menu dzisiejsze(była imrezka,ale się trzymałam:) śniadanko twrozek chudy z rzadkiewka,obiad kasza plus warzywa i pierś z grila...kolacja.....dwie lyzeczki tataru,jedno jajko gotowane,pałeczka udka wędzonego....pozdrawoam wszystkich i miłego wieczorku zyczę:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość happy birthday kochana Napisano Październik 1, 2011 Kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Październik 1, 2011 happy birthday kochana....................Bardzo,bardzo dziękuję:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość happy birthday kochana Napisano Październik 1, 2011 to ja "dlaczego wy sie musicie tak"......:-) zycze Tobie wszystkiego dobrego i duzo szczescia i usmiechu na buzce :-) aby wstystkie Twoje plany i marzenia sie spelnily. zobaczysz za rok bedziesz juz w celu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Październik 1, 2011 happy birthday kochana..... ja też w to wierzę...buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa.asia73 0 Napisano Październik 1, 2011 Groszku Ty jesteś spod Wagi :) To super znak zodiaku,coś wiem o tym bo tez jestem Wagą(26wrzesnia). Dużo szczescia,zdrowia,usmiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Październik 1, 2011 ewa.asia73......to również zyczę Wsystkiego Najlepszego,spełnienia marzeń tych duzych i tych maleńkich:)spóznione ale szczere:)))buuuziolki wago:)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Październik 1, 2011 spelnienia marzen groszku,no i wiesz czego....;-) buziaki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa.asia73 0 Napisano Październik 1, 2011 Groszku-dziękuję :) Werko Trzymam kciuki i marze by do Was dołaczyc.jeszcze 2 miesiace bede w dwupaku a potem pomału odchudzanie.Pomału-bo chce karmic bąbla piersia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa.asia73 0 Napisano Październik 1, 2011 Werko-tak z ciekawości ile masz wzrostu? Ja 179 i tez chciała bym wazyc ok 70kg,ale to bardzo odległy cel. Najpierw waga dwucyfrowa a potem zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Październik 1, 2011 werka84....wielkie dzięki:))buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Październik 1, 2011 ewa.asia73...o to masz termin na grudzień...ja też 5 lat temu urodziłam strzelca:)))) karmiłam prawie 7 miesięcy i bardzo ładnie mi zeszła waga z ciązy,także moze nawet nie będziesz musiała specjalnie dietować,bo i tak karmiąć dzidzi trzeba się trzymaż zasad by maleństu nie zaszkodziło)ale pisz nam tutaj tez jak się czujesz mamuśku będziemy z Tobą liczyć dni a co:)))))TRZYMAJCIĘ SIĘ:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona100k 0 Napisano Październik 1, 2011 czesc dziewczynki:)dawno nie pisałam ale czytalam starałams ie byc na bieżąco:)dziewczyny gratuluje wam tych zrzuconych kilogramow,i zazdroszcze wam ze tak dobrze wam idzie,mi od 25,08 udało sie schudnac tylko 4,5kg i teraz waga stoi mi w miejscu a normalnie i codziennie jezdze na rowerku:)buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Październik 1, 2011 ona100k......WIELKIE GRATKI) buziolki,,,trzymaj tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Październik 2, 2011 ewa.asia. 172cm chce wazyc 70 kg jak z przed dwoch lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Październik 2, 2011 moje cialo nie moze mniej wazyc;-) wiem ze bede wygladac swietnie,czuc tez . ogolnie bylo umiesnine bo trenowalam boks ale nieudana ciaza,depresja,nerwica i leki a zwlaszcza doxepin mnie tak urzadzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Październik 2, 2011 powoli daze do celu i wiem ze dam rade jest coraz lepiej juz nie mam napadow glodu i nawet jak juz jem to male ilosci chyba worek moj sie skurczyl;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellaxxxl 0 Napisano Październik 2, 2011 hej dziewczyny, gratuluje wszystkim zrzuconych kilogramow, nieudzielalam sie bo nie mialam dostepu do netu, nadal dietkuje. Werka mamy podobne cele i wymiary, bede ci kibicowac i sobie oczywiscie, ja dzis zrobilam sobie dzien ryzowy plus marchew surowa do chrupania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellaxxxl 0 Napisano Październik 3, 2011 dzien dobry, ale mam dzis dobry humor, zaliczylam kolejny spadek wagi, tak sie ciesze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalina87 0 Napisano Październik 3, 2011 czesc dziewczyny:) ja tez podobnie mam jak Wy:) schudlam juz 2 kilo ciesz sie ogromnie, zawsze to do przdu:) groszku co u Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek76 0 Napisano Październik 3, 2011 Witam wszystkich:) za oknem letnia pogoda)aż zyc się chce ).. moje menu dzisiiejsze.... sniadanieszynkadrobiowa papryka czerwona i ogoras.obiad mizeria(ogorki przyprawy plus kapkę octu jablkowego,jogurt 0%)mdwa puplety z indyka gotowane.kolacja jeszcce nie wiem co mnie natchnie,ale pewnie coś dietetycznego:Ptrzymajcie się laseczki miłego początku tygodnia :))) ps gratki za kazdy kilo mniej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Październik 3, 2011 czesc kobietki:-) co u was ciekawego? Ja od dziś na kapuścianej, muszę spróbować skoro tak wszyscy chwalą. Właśnie jestem po ćwiczeniach i popijam zielona herbatke coś pusto tu.:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Październik 3, 2011 u mnie dziś na śniadanie kubek kawy bez cukru z odrobina mleka zero zero plus jajko na twardo z odrobina tunczyka i pół kromki chleba owsianego na obiad już zupa kapuściana a wieczorem to samo czyli zupa i tak do dziesiątego do nstp. Wazenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Październik 3, 2011 ellaxx :-) to jakie są Twoje wymiary, napisz coś o sobie ile udało Ci sie już spaść z wagi , co stosujesz i co stosowałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach