Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaa..26

Pytanie nowego faceta

Polecane posty

Gość karolinaaa..26

wylądowaliśmy w łóżku po jakiejś imprezie a ten się mnie pyta czy "próbowałam seksu w dupkę". No zatkało mnie, nigdy nie próbowałam anala ale zmieszałam się.I wiem,że temat wróci a ja chcialabym spróbować ale nie wiem jak się zachować?

Gość karolinaaa..26
nie jestem małolatą więc był zdziwiony że nie próbowałam, on jest trochę starszy i miał dużo młodszą dziewczynę ale chyba wszystkiego próbowali bo jest bardzo otwarty w tych sprawach, a mi brakuje doświadczenia

Gość karolinaaa..26
Skąd mam wiedzieć cz sprawia mi przyjemność jak nie próbowałam jeszcze :p właśnie o to mi chodzi że nie próbowałam a chcę ale nie wiem jak się zachować

Gość karolinaaa..26
często mam mega srakę wiec sucho nie będzie

Jak dla mnie dupa jest od srania a cipa od jebania :P raz spróbowałam i mogę Ci powiedzieć, że miałam uczucie że chce mi się srać i że zaraz się zesram a jak wyciągnął go czułam się jak po sraniu o i tyle z anala :P

Gość goryllo magillo
tak, dziure trzeba dobrze wypolerowac zeby nie bylo niespodzianki, wycignie faje a tu wystrzał i cały sufit w kakale

Gość karolinaaa..26
jak się robi lewatywę? a jeżeli dla niego anal to standard bo z ex to ciągle robili to pewnie wyjdę na niezłe dziwadło