Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

sprawo... zachęcam do kontaktu... dokończę tę opowieść tutaj nie będę taki...ale pokazuję co może czekać w prywatnej korespondencji... wystarczy mi tylko słówko, pomysł i moja wyobraźnia się odblokowuje i powstają takie "stworki" ;)

cudownie byloby byc twoja aktorka.bardzo dobrze...hmmm zajebiscie czuje sie wcielajac w role ,,twoich kobiet,, pieknie bys mnie namalowal swoim piorem...

sprawo - po raz kolejny zachęcam - potrzebuję kogoś takiego... czas żeby mojego penisa poznała jedna z Twoich otchłani rozkoszy jestem nad twoją Twarzą dotykam nim do Twoich policzków, brody poznaj, go, poczuj teraz nim zarysowuję kontur Twoich ust otwierasz je i ja natychmiast się cofam nie teraz odczekawszy chwilę znów to robię, teraz czekasz choć bardzo niecierpliwie.. w końcu umieszczam go po środku i leko nacieram dając sygnał, że chcę abyś go poznała lepiej oblizujesz językiem jego czubek, całą żołądź.. wsuwam go w Twoje usta takie miękkie i cieplutkie, wzdycham z rozkoszywykonuję delikatne ruchy frykcyjne w Twoich ustach, pozwalam Ci się nim nacieszyć ale musisz go poznać bardzo dobrze powoli ale zdecydowanie wsywam go coraz głębiej aż po nasadę, czujesz go w gardle i zaczynasz się lekko krztusić wychodzę z twoich ust i wstaję, stoję okrakiem nad Tobąi patrzę jak wyczekujesz zdezorientowana co będzie dalej

schodzę z łóżka i obchodzę je, czyjesz jak siadam przy Twoich stopach... dotykałaś go kiedyś stopami? Nie? To teraz on dotyka Ciebie... czujesz jego gorąco na swoich podeszwach, ale po chwili czujesz jak mój język zatacza kółeczka wokól jednej z kostek... potem ujmój w dłoń stópkę i podnoszę do góry... całuję podbicie... przesuwam językiem po paluszkach i zaczynam każdy po kolei ssać... wsuwam język między nie, w miejsce gdzie łączą się od spodu z resztą stopy... robię to z obiema stopami a Ty czujesz tę przyjemność... opuszczam drugą stópkę na łóżko nogi masz rozchylone i podkurczone lekko... Twoja cipka cała mokra lśni w nikłym świetle

sprawo... powiedziałem, ze tę opowiesć dokończe i dotrzymuję słowa... niech to będzie jako reklama i opowieści i tego, ze dotrzymuję umów

siadam między nogami a mój palec wędruje od kostki przez łydkę i wewnętrzną część uda powolutku ku pachwinie wypinasz cipkę, ale doskonale wiesz, że to nie ten moment, palec omija ją i górą tuż nad już wyeksponowaną łechtaczką zmierza ku drugiej stronie zgarniając z pachwiny wilgoć i sunąc przez udo ku łydce i drugiej stópcedrżysz z podniecenia i pragnienia teraz obydwie moje dłonie, od kolan wędrują udami ku cipce i rochylają jej płatki uwidaczniając różowe wnętrze opierając na udach moje ciepłe dłonie zmuszam Cię do rozwarcia ich jak najszerzej a sam rozkoszuję się widokiem jaki mi ukazujesz

Znów Ciebie nie dotykam patrzę tylko w końcu niespodziewanie czujesz mój palec na wzgórku tuż nad łechtaczką zaczynam delikatnie ją przyciskać bardzo delikatnie puszkiem trącać, z różną intensywnościądyszysz i napinasz mięśnie mój palec przesuwa w dół cipki, zgarnia z niej wilgoć i wsuwa siędo środka chciałabyś żeby to było co innego, ale to tylko i aż mój palecodwracam dłoń i opieram go na sklepieniu pochwy i wykonuję ruch jakbym Cię wołał reakcja Twojego ciała jest natychmiastowa to tam! Wyjmuję paluszek i oblizuję go z Twoich soczków tak głośno żebyś to słyszała

zapewniam cie,ze jestem na tyle szalona kobieta,ze skleje ta opowiesc,wydrukuje a potem zagramy z mezem twoich kochankow

Czas na mój język, który powoli ale konsekwentnie przy wspomaganiu ust i gorących pocałunków przemierza wewnętrzną część uda od kolana do krocza będąc tam języczek tylko czubkiem prześlizguje się przez nabrzmiałą cipeczkę ku drugiej nóżce zaraz mi zwariujesz., dyszysz i prężysz się nie mogę już opanować Twoich emocjinie mogę i nie chcę dłużej kazać Ci czekać wracam do muszelki wsuwam język do środka, wykonuję nim ruchy we wszystkie strony a w końcu zataczam nim kółka wokół łechtaczki oplatam ją ustami a jej czubek dotyka do mojego języka dwa palce wślizgują się w Twoje wnętrze i ruchem przywołania drażnią górną ściankę pochwy wykonujesz ruchy Twoje biodra nadają rytm i siłę moich pieszczot Twojego guziczka płyniesz cała wilgocią podniecenia jakiż to piękny zapach zaczynasz wariować, tak podniecona nie musisz długo, Twoje pragnienie dotyku i pieszczot w odpowiednim miejscu tak narosło, ze chwila intensywności i skurcze ogarniają Twoje krocze a fala orgazmu przewala się przez wszystkie mięsnie promieniując na całe ciało Czujesz teraz jak opieram dłoń tuż obok Ciebie czujesz jak mój twardy penis złapał kontakt z wilgotną cipką, drugą ręką wprowadzam go w Ciebie

...alpinistę nie zasypało ... po prostu przyglądam się Wam i nie chciałem rozpraszać ... nadal uważam ze 3 to o 1 za wiele ale całkiem przyjemnie was obserwować ... zresztą zaraz się zwijam do domu ...pozdrawiam ciepło i nocki udanej życzę

o nie - teraz nie wstawie tu mojej relacji po tym niezwykle erotycznym opisie ja niestety nie mam takiego daru poetyckiego... jedyne co moge to tylko opisac fakty bez polotu - niestety to jest jedna z rzeczy ktorych nie umiem i nauczyc sie jakos nie moge ;)

Jest taki jak pragnęłaś, twardy, gorący i wypełnia doskonale Twoją jaskinię rozkoszy wsuwam go powoli ale po sam trzonek oplatasz nogami moje biodra i przyciskasz do siebie, chętnie pochłonęłabyś mnie całegoteraz ja jestem bliski szaleństwa, Twoja wspaniała cipeczka oplata mnie na całej długości szaleńczo zaczynam ssać i przygryzać Twoje piersi szyję przyspieszam ruchy, są zdecydowane i mocne wpijam się pocałunkiem w Twoje usta, czujesz tam swój intymny zapach, który przed chwilą zlizałem z Twojej cipki drugi orgazm niespodziewanie i szybko opanowuje Twoje ciało, tak mocno przyciskasz mnie do siebie udami nasze języki się plącząa ja zaczynam pulsować w Twoim wnętrzu i z gośnym jękiem wstrzeliwuję tam salwy spermy

pozostaję jeszcze w Tobie unosząc tułów na opartych rękach i patrząc jak dyszysz wciąż nie mogąc mi spojrzeć w oczy wychodzę z Ciebie i palcem zgarniam wypływające z Twojej muszelki nasienie siadam znów okrakiem blisko Twojej twarzy daję Ci oblizać palec co czynisz zachłanniea potem jeszcze wsuwam w twe usta wiotczejącego powoli kutasa zostaję w nich chwilę pozwalając Ci rozkoszować się miksem zapachów Twojej cipki, mojego nasienia i naszych ciał

w końcu wstaję i ubieram się... siedząc ubrany obok ciebie dotykam dłońmi Twojego ciała... ramion, piersi, brzucha... nóg... łona... cipeczki... znów powoli i przez dłuższą chwilę... rozwiązuję Ci opaskę, patrzę w oczy... uwalniam ręce... siadasz i oplatasz mnie ramionami tuląc się do mojej piersi... KONIEC

john,mam nadzieje ze miedzy wklejaniem dojrzales o moim pomysle na seks wg twojego scenariusza.genialne to jest wedlug mnie. dziekuje za lekture.

ja sexu i tak nie umiem opisac... moge Wam jedynie zreferowac wieczor - na nic innego mnie nie stac ;)

motam sie podejrzanie :P genialne jest twoje opowiadanie,a moj pomysl to sprawa gustu:) ruda pisz,a nie szukaj definicji-poezja -recenzja wazne zeby poplynela esencja.... :D