Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawdazawszeciezaboli_24

O wszystkim i o niczym ! ! ! zapraszam

Polecane posty

Gość ooooooooooooooookkkk
tak Leviatan lubił rude i tłuste baby zgadza się

Prawda chyba sie zdrzemnęła po goracej kapieli.Wczoraj nie zgasiłem światła nocnej lampki i natychmiast po kąpieli zasnałem.Do rana sie paliła.:D

ooooooooooooooookkkk tak Leviatan lubił rude i tłuste baby zgadza się DLATEGO PODSTEPNIE ZAPYTALAM ZEBY SIE UPEWNIC A WIECIE CZEMU MA NICK ZNAFFCA ? BO KAZDY SIE TU Z NIEGO NABIJAL ZE LEVIATAN TO ZNAWCA KOBIET I SEXU A DUCH TO TEN PARSZYWY MITOMAN MIAL TU MILIONY NICKOW SIEDZI I URZADZA SOBIE NEDZNE POADUSZKI Z PANIENKAMI

duch przeloguj się na Fankę ducha cafe plisssssssssssssssssss:D

MIMO WSZYSTKO PRZYZNAM ZE NIGDY DO LEVIATANA NIC NIE MIALAM BO JAKBY NIE PATRZEC BYL ZAWSZE MILY I KULTURALNY I NAWET WIEK SIE ZGADZA 22 LATA ; ] ] ] LEVIATANKU WPADLES ALE JA CIE B.LUBIE

no nie :D zaraz się okaże, że ja to słynna Lady Laroo czy jak jej tam :P hahaha nie nie lubię grubych, serio nie podobają mi się... a że się jakaś ruda ładna trafi to co w tym dziwnego? ;)

znaffca piszesz że nie lubisz grubych a niedawno chwaliłeś Prawdę za wygląd -coś krecisz

LEVIATANKU TO NIC ZE JESTES 2 LATA MLODSZY BEDZIESZ MIAL OKAZJE POBYC ZE STARSZA WIESZ DOSWIADCZONA CO TY NA TO SKABECZKU JA MOWIE POWAZNIE DO CHOLERY JASNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha to furm mnei nigdy nie przestanie zadziwiać :D nie wiem co Ci ludzie mają w głowach, że nie potrafią pojąć, że ktoś tu od tak po prostu niedawno sobie wszedł i sobie konto założył... ;)

duch - ja myślę że sobie hecę robisz i sam wypisujesz na siebie że się kochasz i nienawidzisz-potem pokazujesz to innym żeby pokazać jakie masz powodzenie

ooooooooooooooookkkk - no bo tak jest ;) i nic nie kręcę... Prawda nie jest przecież gruba, a moje słowa to tylko kolejny dowód na to niedowiarki :)

TakaMALAjedna - ja też piszę poważnie... nie znam LEVIATANa ani tym bardziej mitomanem czy nikim innym! jestem jedyny w swoim rodzaju i drugiego takiego nie znajdziesz tu ;)

wybacz, nie umawiam się z w dni tygodnia, których nazwa kończy się na "a" lub "k" ;) 🖐️

JAKBYS MOGL TO BYS W TE PEDY LECIAL NA SPOTKANIE TYLKO TAKIEGO NIEDOSTEPNEGO CHCESZ TU POKAZAC HAH ODPOWIESSZ W KONCU SKAD JESTES

prawda poszła z duchem pod prysznic ;)

ależ wydaje Ci się... ja nie zgrywam wcale niedostępnego... ja po prostu jestem niedostępny, a to różnica ;)

ośla pało pomarańczowa odstosunkuj się ode mnie bo jak Ci zasadze kopa to zobaczysz dinozaury w kosmosie :D

duch - możliwe :) szkoda że nie widzi co teraz się rozgrywa tutaj... miałaby się z czego pośmiać :D