Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Dawać jakieś zadanie - OBOJĘTNIE Z CZEGO - rozwalę je w....

Polecane posty

rozwiąż równanie Dochodzimy do tego miejsca co dyrektorke. Dostajemy dwa rozwiązania: f(0)=0 i f(0)=1, Następnie podstawiamy do wyjściowego równania y=0 i dostajemy: f (0) (f (x) +1) = 2 f (x ) (*) Jeżeli f(0)=0, to z (*) f(x)= 0 dla dowolnego x. Jeżeli f(0)=1, to z (*) f(x)+1= 2f(x) => f(x)=1 dla dowolnego x. ŁEEEEEEEEEEEEEEE NIEUCZICWEEEEEE to było w moim pościeee - ta druga część tylko kafeeee mi obcięłooo 😭 dlaczego???? 😭 zresztą - II część jest tak do BULÓ analogiczna :classic_cool: że aż WSTYD ;) :classic_cool: 🖐️

ha! Pokonałam dyrektorke w swoim pytaniu :D [tańczy na stole i kreci dupką z radości] :P:P:P

Anthony Diamont. To co każdy prawdziwy mężczyzna Buzi na Dobranoc proszę bardzo prawdziwy mężczyzno 😘 ps. a ładnie to tak oszukiwać? ;)

Gość rozwiąż równanie
Bo równanie f(0) (f(0) -1 ) = 0 ma dokładnie dwa rozwiązania.

Bella_ ha! Pokonałam dyrektorke w swoim pytaniu [tańczy na stole i kreci dupką z radości] nie do końca mam tutaj pewność CZY W ISTOCIE tak się stało :P myślę, że 99% tego forum również ;) :classic_cool: 🖐️ :P ps. YOU GOT ME ;)

rozwiąż równanie Bo równanie f(0) (f(0) -1 ) = 0 ma dokładnie dwa rozwiązania. co jak WÓŁ widać tam na górze :P :P :P :P nie wiem dlaczego ścierwo obcięło mi drugi przypadek :( ale - tak czy siak - mea culpa ps. i tak wiem że połowę spisałeś ze mnie 😴

Gość rozwiąż równanie
Moje rozwiązanie pojawiło się przed Twoim!

Gość Romantyczny Anzelm
Zdesperowana Żona Domowa - czuje iż brak Ci czułości. Czuje że pragniesz ażeby do snu ukołysały Cię Stalowe Męskie Muskuły;):classic_cool:-będę delikatny:)🌻

Gość rozwiąż równanie
Dokładnie o 00:43.

ale kierwa. nie macie dowodu, ze to są WSZYSTKIE funkcje. moga byc jeszcze inne, wiec zadanie nie jest skonczone. :ccccccccccccc ej, to jest zadanie domowe w LO, no panowie!

Gość Anthony Diamond.
00:54 [zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona Anthony Diamont. --> no to pojechales heh wiem wiem. Trochę za ostro ale cóż...w końcu jestem zauroczony a to stan zbliżony do szaleństwa prawda?:)

Gość rozwiąż równanie
Przecież tam wyżej masz dowód, że to są wszystkie funkcje!

Gość Karol S.
Romantyczny Anzelm Zdesperowana Żona Domowa - czuje iż brak Ci czułości. Czuje że pragniesz ażeby do snu ukołysały Cię Stalowe Męskie Muskuły heh.Dobre. Nie znałem tego.:classic_cool:

Lookrecja ale może przecież istnieć jeszcze jakaś inna funkcja, lub inne funkcje nie może - dlatego że jeśli ma spełniać równanie funkcyjne to musi to robić także dla y=0 a x jest dowolne przecież w efekcie otrzymujesz wartości funkcji dla dowolnego x - o co właśnie chodzi w zadaniu - czyli o wyznaczenie funkcji 🖐️

Zdesperowana Domowa Żona czemu zawsze kiedy musze isc spac fajne tematy sie pojawiaja na forum.. ?a caly dzien szajs. dobranoc dziubaski! ŁAŁ... MUSISZ????czyżby szanowny narzeczony aż taką żelazną ręką trzymnał???? NO NO :classic_cool: 🖐️

Lookrecja ale kierwa. nie macie dowodu, ze to są WSZYSTKIE funkcje. moga byc jeszcze inne, wiec zadanie nie jest skonczone. :ccccccccccccc ej, to jest zadanie domowe w LO, no panowie! to nie tak kochana - po prostu nie rozumiesz rozwiązania - głównie dlatego, że za słaba jesteś ;) akurat - oba nasz e rozwiązania są bez zarzutu :classic_cool: 🖐️ tzn, moje gdyby się nie obcięło :(

Gość Romantyczny Anzelm
Zdesperowana Żona Domowa 44cm/46,5 świeżo po treningu:classic_cool: Gdyby co to daj znać:classic_cool: Potrafie być równie wspaniały w delikatności jak Anthony w poezji:classic_cool:

Gość wymagający2011
napisz rozprawkę na temat: znaczenie świadomości w OrchOR theory

Romantyczny Anzelm Zdesperowana Żona Domowa 44cm/46,5 świeżo po treningu Gdyby co to daj znać Potrafie być równie wspaniały w delikatności jak Anthony w poezji jeśli równie jak Anthony to....kiespkoooo z Tobą 😴 Anthony ....TY WIESZ DLACZEGO :D 🖐️

Gość Anthony Diamond.
Dyrektorke. Idę już spać. Zasypiając będę miał Twą fotkę na monitorze. :)👄Miłej Nocy Zdesperowana Żona Domowa:)

Zdesperowana Domowa Żona dyrek --> swoim stalowym muskulem ale dyrek no nie psuj mi tutaj mojego wizerunku napalonego samotnego kociaka teraz wspominajac mojego narzeczonego, pffff... a to ten co spadł z balkonu bo twierdził że ktoś go z tylu pchnął nóżką :classic_cool: jest nieaktualny? NIe dał rady się wylizać....biedak :(

Eh...Chcialbym w tym momencie posiadac mozg alberta einsteina i zadac Ci z pozoru proste zadanie ,a tak zawile i niewyobrazalnie trudne ,ze spasowalabys.:( Ale nie jest Albertem:(

Gość Anzelm Romantyczny.
Dyrektorke Droga...czego by Anthony nie napisał to poezja.:classic_cool:O to mi chodziło.Czego/Kogo ja się nie dotknę zaś to przeżywa ekstaze. Zdesperowana Żona Domowa-jak coś to najwyżej zajrzyj tu na topik.👄