Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chowam sie do urny ze wstydu

PRAWICZKI wierzycie w to ze stracicie kiedys prawictwo ?

Polecane posty

Letycja - Ty zawsze taka zgryźliwa byłaś czy na starość tak Ci się zrobiło? :) I chyba się cieszę, że nie mieszkam w Polsce, super reklamę wystawiasz ;)

"to akurat żadna sztuka nie jest i zły przykład ze strony darkera bo do pielęgnacji chorych to kobiety zawsze nadawały się idealnie." Nadaway ale teraz mamy równouprawienie i już, jak widać się nie nadają, gotowac też nie chcą. :D

"jak cię ktoś nie skopie to i tak sam sobie szkody narobisz. " Wypadek nie z mojej winy - spowodowany przez... kobietę :D

"i panowało przekonanie, że miejsce kobiety jest w kuchni" przynajmniej tyle idiotek się wszędzie nie pchało. i państwa się rozwijały. a teraz mamy multum bab- urzędniczek i kryzys, bo one wszystko przeżerają i tyją :o

Dlatego Zabciu zdecydowałaś się wieść wegetacje między garami gotując dla samej siebie? :)

Darker "Wypadek nie z mojej winy - spowodowany przez... kobietę" Widzę, że przez ten wypadek ci się jednak pogorszyło. Nawet w najśmielszych oczekiwaniach nie sądziłam, że twój beznadziejny przypadek może być jeszcze bardziej beznadziejny, no cóż, życie mnie stale zaskakuje.

żaba - toż to feminizm jest! Ty zmywać powinnaś...i prać i prasować bokserki (nawet te które się nie gniotą) :D

"Widzę, że przez ten wypadek ci się jednak pogorszyło" Żeby tobie się nie pogorszyło.

to gadanie o "pewności siebie" bez sensu się zrobiło. bo najpierw lucy windsor pisze że mamy sobie szukać kobiet taki jacy sami jesteśmy, czyli "niepewnych siebie" a potem jakiś gość pisze mi że kobieta niepewna siebie to taka co ciągle jest podejrzliwa i robi awantury o byle co. lucy się z nim zgadza. to takich se mamy szukać? i to ma być niby jakieś rozwiązanie? trochę głupie.

Gość normalni nie sa siedza tu 24
aneta popiera zelka a zelek nie moze sam pojechac po darkerze bo ten szybko ja gasi wiec robi to aneta

Offerma - są różne typy charakterów. Są ludzie nieśmiali, ale niekoniecznie chorobliwie niepewni siebie. Może właśnie z taką cichą, spokojną osobą byłoby Ci dobrze.

"Może właśnie z taką cichą, spokojną osobą byłoby Ci dobrze." Może by i było tylko ciekawe co ona o tym myśli :D

a offerma popira żelka, czy to tylko zauroczenie platoniczne?

"czy wam prawiczki tak trudno wypatrzyć jakąś podobną osobowościowo kobietę, niekoniecznie dziewicę, ale właśnie z lekka zablokowaną, nieśmiałą i zacząć się oswajać z płcią przeciwną poprzez taką znajomość?" takie coś lucy napisała. a potem zgodziła się że ta nieśmiałość to wszelkie zło, awanturnictwo i zazdrość. i niby że my mamy sobie takich szukać?

Prawiczek bez wiary "Aneta czemu ciągle komuś chcesz tutaj jechać?" Ja? Wydaje Ci się, po prostu uważam, że wszelkie generalizacje są poniżej wszelkiej krytyki, a jak czytam takiego Darkera czy Offerme, to mimo mojej wrodzonej tolerancji, mam ochotę jednemu i drugiemu dać w pysk. 🖐️

"Może właśnie z taką cichą, spokojną osobą byłoby Ci dobrze. " Może i dobrze ale jak ma taką poznać, mając na uwadze to o czym my tutaj piszemy? 🖐️ "Ja? Wydaje Ci się, po prostu uważam, że wszelkie generalizacje są poniżej wszelkiej krytyki, a jak czytam takiego Darkera czy Offerme, to mimo mojej wrodzonej tolerancji, mam ochotę jednemu i drugiemu dać w pysk. " Bądz miła, wiem że potrafisz. 🖐️

!offerma "to takich se mamy szukać? i to ma być niby jakieś rozwiązanie? trochę głupie." Ty Off to lepiej już nikogo nie szukaj.

Gość zainteresowany ale sam
gdzie taka cicha spokojna poznac ?

"jak czytam takiego Darkera czy Offerme, to mimo mojej wrodzonej tolerancji, mam ochotę jednemu i drugiemu dać w pysk." I nawzajem.

Widzisz Wiara i to jest ten ból - pewnie kobiety do Was podobne same narzekają na brak zainteresowania i nie mogą sobie nikogo znaleźć. Offerma - nieśmiałość to niekoniecznie brak pewności siebie. Podobnie jak są osoby koszmarnie zakompleksione, a wyszczekane jak pinczerek miniaturowy.

ja chciałbym poznać taką spokojną jak ja, abym nie czuł sie jakiś gorszy od niej

Stev - biorąc pod uwagę twój spokój ducha i kulturę to proponuję poszukać czegoś na tak zwanych dyskotekach w remizie - tych stereotypowych.

Gość zainteresowany ale sam
pewnie kobiety do Was podobne same narzekaja na brak zainteresowania i nie moga sobie nikogo znalezc gdzie takie szukac ?

"Ja? Wydaje Ci się, po prostu uważam, że wszelkie generalizacje są poniżej wszelkiej krytyki" też tak kiedyś myślałam. a teraz im więcej poznaję ludzi tym bardziej dochodzę do wniosku, że kobiety to zło. oprócz paru swoich przyjaciółek kobietom w ogóle nie ufam. w większości są głupie, zazdrosne o wszystko, małostkowe, czepialskie, próżne i nudne. wyjątki potwierdzają regułę :P "a jak czytam takiego Darkera czy Offerme, to mimo mojej wrodzonej tolerancji, mam ochotę jednemu i drugiemu dać w pysk" takiego dużego buziaka! :D